D
152
damian0012
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Mogłem najpierw poczytać a potem zapytać ????Ta sama zasada ma zastosowanie przy zakładach podwójnej szansy, dokładnym wyniku, handicap oraz różnicy zwycięstwa w piłce nożnej.
Nie wymagaj cudów, są święta
Kolejna prosba o sweet focie ????
Szanowny Panie XXX
Dział ryzyka poprosił nas ( w celu finalizacji płatności) aby przesłał nam Pan screenshot Pańskiego konta Skrill ( ekran danych konta) wraz z widocznym adresem URL oraz zdjęcie Pańskiej twarzy wraz z dowodem osobistym .
Przepraszamy z góry za kłopot jednakże bez powyższych dział ryzyka nie zaakceptuje wypłaty.
Pozdrawiam
Kamil Ross
i tak go chwaliscie!!!! Pytalem co jest powodem standard supportu nikt nic nie wie
ja wypłatę zleciłem 11 grudnia,12 weryfikacja konta,15 grudnia dostałem maila"pomyślna wypłata z Betano przez przelew bankowy"do dziś na koncie nie ma tych pieniędzy,rozmawiając na czacie dowiedziałem się że wypłata już naprawdę w ekstremalnych wypadkach to max 3 dni ...tu już jest trochę więcej.Może się doczekam ????
ja wypłatę zleciłem 11 grudnia,12 weryfikacja konta,15 grudnia dostałem maila"pomyślna wypłata z Betano przez przelew bankowy"do dziś na koncie nie ma tych pieniędzy,rozmawiając na czacie dowiedziałem się że wypłata już naprawdę w ekstremalnych wypadkach to max 3 dni ...tu już jest trochę więcej.Może się doczekam ????
Szanowny Panie
Uprzejmie informuje, że wypłata na konto bankowe dochodzi zazwyczaj do 2/3 dni roboczych gdyż wychodzi ona z banku maltańskiego, aktualny przestój jest spowodowany świętami gdyż banki nie pracują w świętą.
Może jakaś grubsza wypłata i się ociągają, ja nie miałem tego problemu, wypłata trwała dość długo 3-4 dni.