Przeglądam to forum już kilka lat i gram o różnych buków, jednak jak widzę taki post to mnie krew zalewa.kulturalny byłem do pewnego momentu później każdemu puszczą nerwy jak widzi , że jest zwodzony i wprowadzany w błąd , a robicie to celowo. I nie róbcie sie tacy delikatni , bo te działania są z premedytacją![]()
Akurat jesteś bardzo wiarygodny , specjalnie założyłeś konto żeby opisać swoje oburzenie i poparcie dla tych złodzieji. Pracownik obsługi ma mieć rzetelną wiedzę i nie wprowadzać w błąd, skoro konto zostało zweryfikowane to dalsze przetrzmywanie kasy to jest zwykłe walenie w h... NIE WPŁACAJCIE DO NICH KASY BO BEDZIECIE MIELI PROBLEMY Z WYPŁATĄ !!!
Jest mozliwosc, ja dla wszystkiego wczesniej wyslalem dokumenty i zaakceptowalia czy jest możliwość weryfikacji od razu? z tego co pamiętam to ja w każdym buku wysyłałem dokumenty zanim spodziewałem się wygranej ???? nigdy nie miałem problemu wtedy.
a o co chodzi z tym działem ryzyka? przecież jak wszystko zaakceptowane to nie powinno być problemu
Dopiero zaczalem obrot bonusem wiec nic Ci na ten temat nie powiemok ale czy po zaakceptowaniu wszystkiego wypłata to tylko formalność?
Chyba sobie żartujesz, wypłata na skrill kilka dni ? To jest własnie największy problem, wybierając bukmachera większość zwraca uwagę na czas realizacji wypłaty. U nie których bukmacherów wypłata na skrill trwa kilka minut.Ludzie zluzujcie trochę, czas oczekiwania na wypłatę kilka dni to naprawdę nie problem.
gościu, jesteś poniżej poziomu rynsztoka i rzeczywiście z bukamija wysłałem zaraz po założeniu konta, później był telefon i wszystko było ok. Gośc zapewnił mnie , że wypłaty trwają z 2-3 godz a jak zleciłem to nagle okazało sie ze weryfikują 72 godz
właśnie, niech podziękuje, a nie wyzywa zaraz.Jak bym miał czekać na wypłatę na skrilla kilka dni to z miejsca bym podziękował.
ok ale czy po zaakceptowaniu wszystkiego wypłata to tylko formalność?