>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aktualnie, metoda płatności: Skrill znajduje się w trakcie planowej konserwacji. W związku z tym, ta metoda płatności będzie tymczasowo niedostępna. Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Co jest?? Do kiedy ta planowana konserwacja?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zwykle 6-8 godzin.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rafal919 +3 Punkty
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zamiast zadawać tutaj pytanie wystarczy kliknąć dwa razy na swoim koncie i sprawdzić jaka opcja wypłaty jest dostępna.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Około 6 godzin.Kiedyś było o połowę krócej.

F 40

fly198

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy czas realizacji wypłat na skrill się przedłużył ? bo czekam około 20 godzin i dalej nic...

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mając beta zarejestrowanego na siebie, mogę zlecić wypłatę na srilla który należy do mojego ziomka? Czy lepiej otworzyć sobie skrilla?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Jeżeli już dojdą pieniądze na mojego skrilla to mogę je wypłacić tylko na swoje konto? Czy mogę wysłać na konto ziomka? Lub na jego skrilla?

tak możesz wypłacić na swoje zweryfikowane konto bankowe. Na Skrila ziomka śmiało możesz wysłać mu szajs na konto to jego to już nie.

K 102

kristo45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Ktoś się orientuje jak obecnie wygląda sprawa przewalutowań jeśli chodzi o Skrill, Neteller, bank, bukmacher, kantor?
Czy w jakimś kantorze (np. Aliorbank) można ustawić rachunki Skrill PLN, Neteller Euro i swój bank PLN a następnie przelewać bezpłatnie środki w celu darmowego przewalutowania?
Czy Skrill albo Neteller przyjmują w ogóle przelewy z kantorów?

K 0

kubbas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam problem na bet 365 wpłaciłem 50 funtów z karty kredytowej i zrobiłem z tego 250 funtów a bet 365 nie pozwala wypłacać tego na inną kartę niż ta z której był depozyt korzystałem już z live chata i nie potrafią mi pomóc na kartę kredytową nie można wpłacać pieniędzy nie wiem co teraz zrobić do kogo się zgłosić żeby te pieniądze w jakiś sposób wypłacić, moze mi ktoś pomóc?

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
witam mam problem na bet 365 wpłaciłem 50 funtów z karty kredytowej i zrobiłem z tego 250 funtów a bet 365 nie pozwala wypłacać tego na inną kartę niż ta z której był depozyt korzystałem już z live chata i nie potrafią mi pomóc na kartę kredytową nie można wpłacać pieniędzy nie wiem co teraz zrobić do kogo się zgłosić żeby te pieniądze w jakiś sposób wypłacić, moze mi ktoś pomóc?

Wypłaty zawsze robisz tą samą metodą, którą robiłeś depozyt. Nie ma innej opcji.

R 0

rydzu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie kwoty mogę wypłacać z bet365 bezpośrednio na swoje konto, przypuśćmy w skali miesiąca, pomijając skrilla, żeby nie mieć żadnych problemów?