>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najszybsze i najpewniejsze info zawsze na live chat&#39;cie Bet365.
Oczywiście mowa o angielskim live czacie ;), bo polski mimo szczerych chęci niewiele wie i niewiele jest w stanie zdziałać.

S 21

sztuk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W bet365 jest taka lipa że jak wpłacisz przez MB to i musisz tak wypłacisz. Jak wpłata jest przelewem to przelewem możesz tylko wypłacić.

A 0

aandrulewicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpłaty i wypłaty
witam, mam pytanie odnośnie wpłat i wypłat u buka bet365.
jak najlepiej dla mnie byłoby wpłacać i wypłacać małe sumy pieniędzy u tego buka i jakie byłyby prowizje od tego? nie mam konta na moneybookers, mam na mbanku. poczytałem trochę i czy najlepszą opcją byłaby wpłata przez paysafecard (min. 20zł)? nie mam pomysłu odnośnie wypłaty. proszę o pomoc, z góry dzięki.
edit. wiem że jest parę takich tematów, ale wolałem się upewnić, proszę o nieusuwanie mojego ????

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 ma to do siebie że wypłata musi być zlecona w to samo źródło co wpłata, z tego co mi się wydaję to jak wpłacasz paysafecard to jedyna opcja wypłaty to konto bankowe, za wypłatę na konto bankowe trzeba bulić prowizje ;)

A 0

aandrulewicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki kolego za odpowiedź ????
wiesz może ile wynosi ta prowizja? i jaka jest minimalna kwota wypłaty na konto w mbanku (czyli zwykłego przelewu)?
dużo dobrego słyszałem o tym moneybookers, płaci się za utrzymywanie tam konta? i czy są prowizje przy wysyłaniu i odbieraniu pieniędzy u buka przez konto na moneybookers?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie pamiętam ile wynosiła ta prowizja (coś chyba 40 zł, ale nie jestem pewny) min wypłata to chyba 400 zł.
Zakładaj MB - wpłata z MB nic nie kosztuje, wypłata na MB także nic nie kosztuje, wypłata z MB na konto bankowe to bodajże 2 euro. Możesz także wyrobić kartę do bankomatu z MB (wyrobienie takiej karty to jednorazowy koszt 10euro) później możesz wypłacać z każdego bankomatu 250euro dziennie (koszt wypłaty z bankomatu, także 2euro) ????

A 0

aandrulewicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozumiem, że założenie i prowadzenie konta na moneybookers jest całkowicie darmowe? i jak to wygląda w momencie nieużywania go przez długi okres czasu - powiedzmy parę lat?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
rozumiem, że założenie i prowadzenie konta na Moneybookers jest całkowicie darmowe? i jak to wygląda w momencie nieużywania go przez długi okres czasu - powiedzmy parę lat?
założenie konta i utrzymanie jest darmowe. jak chcesz wziąć kartę to płacisz chyba jednorazowo 10€ ale nie wiem bo nie korzystam z karty.
Konto mam kilka lat. Kikanascie miesięcy leżało nieużywane. Nic się nie działo. Tylko później musiałem wysłać skan dowodu bo nie mogłem się zalogować. Weryfikacja poszła szybko i konto znowu aktywne.
Płaci się jedynie jakiś mały % od każdego przelewu jaki robisz.

stachu88 131

stachu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Jakich dokumentów wymaga Bet365 podczas weryfikacji? Wystarczy skan dowodu czy coś jeszcze?

L 0

lukass008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
Witam,
mam pytanie czy jest jakaś możliwość wypłaty środków z konta, które jest założone na fikcyjnych danych, czy jest możliwość np jego weryfikacja bez wysyłania do nich dokumentu, gdyż mam takie konto a na nim ponad 400pln. Założyłem takie, gdyż nie byłem jeszcze pełnoletni a chciałem zacząć grać i teraz nie mam pomysłu jak odzyskać pieniądze.
Bardzo proszę o pomoc

wojtekk5 80

wojtekk5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Witam. Mam pytanie co do wypłat w bet365, ile wynosi minimalna wypłata?

ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LÓDZ
&quot;Warunki dotyczące wypłaty są bardzo proste: minimalna wypłata wynosi 25PLN&quot;
a ja mam pytanie z kolei odwrotne, ile wynosi minimalna wpłata poprzez przelew bankowy, ktoś może się orientuje ?

wojtekk5 80

wojtekk5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Mam jeszcze jedno pytanie jeśli wpłace przez pay safe card to ile wynosi minimalna wypłata?
&quot;Warunki dotyczące wypłaty są bardzo proste: minimalna wypłata wynosi 25PLN&quot;
a ja mam pytanie z kolei odwrotne, ile wynosi minimalna wpłata poprzez przelew bankowy, ktoś może się orientuje ?

Niewiem czy dobrze &quot;pacze&quot; ale widze że 400zł.

ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LÓDZ
OK dzięki,
no to niezła sumka ...
a jeśli ktoś może mi podpowiedzieć co to jest &quot; Szybki Przelew &quot; ? tam jest nieco mniejsza minimalna kwota ...

C 28

czesiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Witam, posiadam konto na moneybookers jednak nie posiadam konta bankowego i malo orientuje sie w tym portfelu internetowym, czy mógłby mi ktos wyjaśnić czy mógłbym zrobić przelew pocztowy i jak później z wypłacaniem pieniędzy ? Jest jeszcze jedna opcja, ze ktos z rodziny mi moze wpłacic, ale tak mozna ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Jeśli masz Moneybookers to jest to najwygodniejsza forma transferu środków DO i Z Bet365.
Przelew oczywiście też wchodzi w grę ale minimalna wypłata to w takiej sytuacji 400 złotych, co często zniechęca uzytkowników.

quba95 3

quba95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
to tak jakbym chciał wypłacić z bet365 pieniądze na polskie konto to ile pobiorą pieniędzy dodatkowych ??

marshal85 3

marshal85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Ale Halo mam Pytanie chodzi o przelew bankowy na konto.
Zleciłem wypłate 7 dni temu i doszło wszystko ok.Teraz mam zamiar znowy zrobić wypłate na konto.Ile kosztuje drugi przelew??12 funtów czy złotych??

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam ciut inne pytanko.
Szybko musialem zrobic depozyt i jako, ze ING pracuje tylko do 19 to polecial i kupilem karte paysafe i udalo sie ugrac troche pieniazkow, i tu moje pytanie: Jedyna opcja wyplaty jest konto bankowe[zawsze deponowalem przez mb] i czy jak teraz zdeponuje kwote minimalna przez mb to beda mogl wyplacic calosc kasiorki via moneybookers??

wojtekk5 80

wojtekk5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Chciałbym się dowiedzieć ile razy na miesiąc moge wypłacić kase za darmo z bet365?