nie musisz kilka razy,wystarczy raz i możesz wypłacić tą samą drogą co wpłaciłeś.potem ewentualnie parę razy przez m-b, to mógłbym potem tam wypłacać?
Głupoty gadasz,wpłać 1000 zł przez paysafecard,poźniej 50 zł przez MB i spróbuj wypłacić 1050 zł na MB to zobaczysz jak to wszystko przejdzie.nie musisz kilka razy,wystarczy raz i możesz wypłacić tą samą drogą co wpłaciłeś.
7,58 złto ile skasuje mnie Skrill za przelew na moje konto w BZWBK.
Pewien nie jestem, ale chyba nie ma minimalnej. Ale ręki nie dam sobie uciąć.I jaka jest minimalna kwota wypłaty?
więcejCzy w Bet365 jest tylko jedna darmowa wypłata w miesiącu czy więcej.
Dlaczego MB nie jest wygodne? Możesz im zarzucić, że nie są darmowi ale na pewno nie możesz powiedzieć, że to niewygodne rozwiązanie.
Transfery gotówki do i z buków są bezpłatne i to jest podstawowa sprawa. Nie będąc klientem VIP, ponosisz opłatę przy wypłacie z portfela ale MB daje szansę na łatwe przerzucanie gotówki z jednego miejsca w inne.
365 rzeczywiście nie stawia na przelewy ale... tak było od zawsze. Preferowane rozwiązanie to od zawsze moneybookers i moim zdaniem zdecydowanie lepiej gdy działa to na takich zasadach, niż gdyby MB było takie nieco "nieosiągalne".
Szczególnie w dobie obaw przed wypłatami na polskie konta bankowe, prosto od bukmacherów...
Mam takie pytanie, jak zleciłem wypłatę dziś (dokładnie 2 min temu) na MB, to myślisz, że do piątku będę już miał pln na koncie? Nie wiem jak długo idzie kasa z bet365 na konto w MB ???? Gdyby ktoś pomógł mi określić, czy jest opcja, że na piątek dojdą mi pieniądze, będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam + dzięki.Popieram pete1989. Mimo iż sam korzystam z przelewów na konto bankowe z MB to jednak opłata 7 zł nie stanowi problemu. Robiłem kilka wypłat z MB na konto raz mi się zdarzyło czekać dłużej niż 2 dni. Zazwyczaj jest po ok 24 godz. Jak dla mnie MB zdecydowanie na![]()