>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

W 0

wolkowyckia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
b36 jeszcze do niedawna był kozakiem, ale od niedawna cos im sie popie.... i wala limity na prawo i lewo. wczesniej bety za 2-3k euro bylo normalka oczywyscie na koncie juz z jakas tam historia grania, a obecnie strzał za taka kwote od razu kwalifikuje konto jako szurebetowca i koniec. Zeszli niestety na psy.

brawomike 134

brawomike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie przesadzajmy, jeśli bet zawsze pokazuje ako to gracz powyżej 18 roku życia potrafi w pamięci policzyć ile może wygrać.

Jak systemem grasz też tak szybko policzysz?
I jak jest taka opcja to po co liczyć

moron 0

moron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ZLB
Dostałem taką wiadomość:
&quot;Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ..., postawionego po kursie ... ...Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.&quot;
O co im chodzi ?
Zwłaszcza że zakład był przegrany ????

K 12

kretol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem taką wiadomość:
&quot;Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ..., postawionego po kursie ... ...Zauważyliśmy, że zakład ten został postawiony kiedy wynik był już znany, lub w sposób znaczący dawał przewagę materialną, i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany.&quot;
O co im chodzi ?
Zwłaszcza że zakład był przegrany ????

Mieli opóźnienie lub już całkiem było po meczu a zakład był dostępny.

wiking 87

wiking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norwegia
Witam, nie wiedzieć czemu Bet zablokował mi konto nie mogę wpłacić nic i grać za posiadane tam pieniądzę. Na chacie napisali ze potrzebny jest w tym wypadku kontakt telefoniczny a jak się zapytalem dlaczego to powiedzieli ze nie mogą udzielic takich informacji jedynie mogą powiedzieć ze chodzi o dodatkową rejestracje. i Tak jak zlecili telefon kilka dni temu tak do dzis go nei otrzymałem, a pisząc na chacie ciągle zwlekają tłumacząc sie dużą ilością osób do obsłużenia. Wiecie o co może chodzić? dodam tylko że w ostatnim czasie jestem raczej na minusie u nich.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mocno zaskoczony na ✅ że bukmacher sam przyznaje się do pomyłki.

czlowiekzbuszu 12

czlowiekzbuszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To zalezy
Fajne to logowanie PINem.
Co do limitów to proponuję zasadę:często i małymi stawkami, zamiast często i dużymi stawkami.

M 0

matwoj1116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Mam pytanko odnosnie wplaty srodkow na konto na becie. Od niedawna zginela mozliwosc wplaty przez P24 przez Bank Pekao. Ktos cos wie na ten temat?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Mam pytanko odnosnie wplaty srodkow na konto na becie. Od niedawna zginela mozliwosc wplaty przez P24 przez Bank Pekao. Ktos cos wie na ten temat?
Hej, masz potwierdzone te info ? bo było już wiele plotek a nic się nie potwierdziło.

M 0

matwoj1116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ja już około miesiąca nie mogę wykonywać wpłaty bezpośrednio z P24. Pisałem do nich na czacie, poinformowali mnie że jest to niezależne od nich, problem musi dotyczyć albo P24 albo Pekao. Czyli powiedzieli tyle co nic^^. Troche to dziwne, bo dotyczy to m.in. Unibeta i całorocznego, a nie Betssona gdzie można wykonać taki przelew.

M 0

maestro88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Nie bardzo wiem w jakim temacie zapytać. Działa Wam wersja mobilna bet365 ? Bądź ktoś wie kiedy zacznie działać ?

M 0

maro006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam takie pytanie. O co chodzi jeżeli chce postawic zakład akumulowany z 2 albo 3 zdarzeń to moge postawić max za 1zl a czesto i za 0. Tylko single jakoś da radę zagrac. Do czatu nie mogę się dostać. Uciekać po prostu od tego buka?

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam. Mam takie pytanie. O co chodzi jeżeli chce postawic zakład akumulowany z 2 albo 3 zdarzeń to moge postawić max za 1zl a czesto i za 0. Tylko single jakoś da radę zagrac. Do czatu nie mogę się dostać. Uciekać po prostu od tego buka?

hahaahahah

Uciekaj!

wszechx 23

wszechx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buhahahahehehe uciekaj skoro swit ale beka ????

M 0

maro006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troche sobie pogralem u nich. Bylo w miare ok ale i tak raczej na minus wyszedlem. Teraz wróciłem bo nie mogę ogarnąć sobie dobrej strony z zakładami i takie jaja. Jeszcze dam zakład i gdy 0 na koncie to transmisji włączyć nie można. To juz lepiej chyba w stsach:d

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na kom mogę dodawać dodatkowe typy/ usuwać w kuponach, które są już postawione. Na PC nie widzę takiej opcji. Ktoś wie jak do tego dojść?

A 0

aali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;&quot;Na kom mogę dodawać dodatkowe typy/ usuwać w kuponach, które są już postawione. Na PC nie widzę takiej opcji. Ktoś wie jak do tego dojść? &quot;&quot;

To jest opcja tyko na kom, tablety

D 95

davidienko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
Siedze w tym dosc dlugo, ale to spotyka mnie ponraz pierwszy. Od rana dziwne rzeczy sie dzieja z chinska pilja reczna. Mecze wystawiane w ten sposob 28,5 HT 42,5,FT . Nie bardzo wiedzialem o co chodzi, mysle sobie ze moze po przerwie wchodza jakies juniorki co to problem z oddaniem rzutu maja. Zagralem, a tu nagle przy wyniku 21-4 mecz skonczony po 30 minutach. Ktos cos pomoze?

kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Siedze w tym dosc dlugo, ale to spotyka mnie ponraz pierwszy. Od rana dziwne rzeczy sie dzieja z chinska pilja reczna. Mecze wystawiane w ten sposob 28,5 HT 42,5,FT . Nie bardzo wiedzialem o co chodzi, mysle sobie ze moze po przerwie wchodza jakies juniorki co to problem z oddaniem rzutu maja. Zagralem, a tu nagle przy wyniku 21-4 mecz skonczony po 30 minutach. Ktos cos pomoze?

Jest zasada w chińskiej lidze, że jak drużyna prowadzi 16 bramkami, automatycznie kończy się mecz ;)

bzyq 191

bzyq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pyrlandia
siema
da sie cos zrobic z limitami? w sensie napisac jakiegos maila czy cos zeby stawka byla normalna a nie 150 zl?