>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

K 12

kretol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież masz kurs, ako oraz wygraną jak robisz kupon.

Jak zatwierdzi kupon, przed postawieniem kuponu nie pokazuje możliwej wygranej trzeba samemu liczyć mnożąc kurs x stawkę.

Nie ma możliwości podglądu kuponu.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zatwierdzi kupon, przed postawieniem kuponu nie pokazuje możliwej wygranej trzeba samemu liczyć mnożąc kurs x stawkę.

Nie ma możliwości podglądu kuponu.

Pokazuje możliwą wygraną. Wystarczy wybrać przy akumulatorze, który stawiasz klknąć w ten zakład. Jak powiedzmy dajesz 3 wydarzenia i grasz z tego trebel, to można kliknąć w ten napis trebel, gdzie otwiera ci się okienko z możliwą wygraną

K 12

kretol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wow tyle lat tam gram i nie widziałem haha dzięki za info ! ;-)

A 498

adziu32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie przesadzajmy, jeśli bet zawsze pokazuje ako to gracz powyżej 18 roku życia potrafi w pamięci policzyć ile może wygrać.

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice/Torun
dałem taśmę z AO 11 spotkań trafiłem wszystkie ale dodałem 1 mecz z piłki nożnej bo nigdzie nie jest napisane w regulaminie ze nie można łączyć a oni mi na czacie piszą teraz ze mój zakład się nie kwalifikuje do tego bonusu, chociaż nie znalazłem nigdzie informacji ze nie można łączyć tenis+inne zdarzenia, w regulaminie jest napisane tylko, że zakład powinien zawierać mecze z AO, miał ktoś podobny problem?

W 0

wolkowyckia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, bet po ostatnich aktualizacjach i skończeniu z flashem często ma takie błędy i pomyłki.

@dynioglowy: w becie konto zaczyna się od limitu podstawowego (wygrana +/- 1200 na azjanie przy ligach typu 3 norweska w piłkę, jakieś azjatyckie niższe; przy ligach typu nba zysk oczywiście kilkunastokrotnie wyższy)) . No i w miarę gry, jest zwiększenie (wygrana 2x, x3, x4) lub obcięcie (przeważnie do x0,5), ewentualnie limit, czyli stawki 10-30zł. Jak dostaniesz ten ostatni limit to już bez szans odwrócenie decyzji (z limitu x0,5 jeszcze da radę wyjść).

tez wam zdjeli limit ten o połowę mniejszy na standardowy? to ich celowa strategia czy pomyłka???

W 67

wezsiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie polecam tego bukmachera. słabe kursy, do tego nie można grać większymi stawkami.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie polecam tego bukmachera. słabe kursy, do tego nie można grać większymi stawkami.
Zupełnie się z Tobą nie zgodzę, większe stawki ?? Jeśli zacząłeś od początku agresywnie bukmacher ma progi ryzyka i stałęś się dla nich &#39;&#39;surebetowcem&#39;&#39; dlatego warto grać powoli a do celu. Bet365 akurat nie limituje tak od razu.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Jeśli ktoś nowy zaczyna, to wystarczą niestety dwa udane bety po 500 - 400 EURO i jest po koncie.
Ale jak kolega wyżej napisał, jeśli zacznie się powoli to można pożyć ????

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeśli ktoś nowy zaczyna, to wystarczą niestety dwa udane bety po 500 - 400 EURO i jest po koncie.
Ale jak kolega wyżej napisał, jeśli zacznie się powoli to można pożyć ????

dokładnie,nowe konta kilka wiekszych zakładów idodatkowa weryfikacja, limity, blokady. Starszych konto to nie dotyczy

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zupełnie się z Tobą nie zgodzę, większe stawki ?? Jeśli zacząłeś od początku agresywnie bukmacher ma progi ryzyka i stałęś się dla nich &#39;&#39;surebetowcem&#39;&#39; dlatego warto grać powoli a do celu. Bet365 akurat nie limituje tak od razu.

większych bredni dawno nie czytałem ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zksstal +14 Punkty (zgadzam się ;))
sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
bo to jakis dzban jest grajacy po 10 pln lub grubo za 50 na barcelone to i go nie limituja :grin::grin::grin: a jesli jego nie limituja to innych tez nie ????
Jak napisałem, jeśli konto nowe, wystarczą dwa dobre bety 500, 400 EURO i jest po koncie ????
A tu jak kolega napisał, jeśli ktoś tak gra to pogra bardzo długo bo Barca kiedyś przegra i tak : D

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
blokowac nie blokuja,ale limituja i pograne na danym koncie
chyba ze sa jakies dyscypliny za ktore utrudniaja wyplaty dodatkowa weryfikacja?
cos o itf mi sie kiedys obilo o uszy

Uwierz, ze blokuja i to maks 2-3 dni ostrej gry

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Na początku jak grałem dość poważnie to limity były kwestią dni, potem zmieniłem buka to limity mi zdjęli, teraz mam ich w czarnej du*** bo nawet bonusu lojalnościowego nie dają ???? Teraz gram tylko u nich live CS bo się nie znają i dają super kursy.

threelions 0

threelions

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla tych którzy nie lubią wysokich wygranych najlepszy buk z bogatą ofertą i dobrymi kursami. Dla tych którzy lubią grube bety już pojawia sie problem z limitami.

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nowe blokuja do weryfikacji z drugim dok plus wer pocztowa list na adres z rejestracji. A do 20-30 zl zlimitowali starsze konto