>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

swysocki 465

swysocki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pólnocny-wschód
Witam , bet rozliczył mi zamknięty Zakład jako przegrany, nie wiem czemu skoro zamknąłem zakład ....
Mecz tenisa, zawodnik na którego postawiłem skończył mecz, mecz był do zamknięcia z cała wygrana jaka była przewidywana po meczu. Jednak powtórzyli chyba punkt (ja wcześniej zamknąłem już), kasę dodali mi do depozytu po czym po 4 h rozliczyli mi ten zamknięty zakład jako przegrany... Teraz sie wymigują ..

Mam to samo z meczem Realu M z Realem Sociedad. Po zakończeniu meczu nie chciało mi się czekać na rozliczenie to zamknąłem zakład i na drugi dzień mail, że zakład przegrany bo wynik był mi znany.
Swoją drogą jak to się skończyło u ciebie?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Działa u was? U mnie od kilkudziesięciu minut nie

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Śmiga
Wyczyść cookies/inna przeglądarka/tryb prywatny

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +24 Punkty
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To coś u Ciebie nie tak bo działa normalnie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +24 Punkty
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Śmiga

Wyczyść cookies/inna przeglądarka/tryb prywatny

Sprawdzane na 2 przeglądarkach, wyczyszczone ciastka i zresetowane połączenie internetowe oraz komputer. Nic nie pomogło, samo przeszło po kilkudziesięciu minutach, bo już działa.

Z 4

ziemba12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem konto w bet365. Chciałem zagrać paroma remisami na nhl ale nie ma takiej możliwości. Jest tylkk zwycięstwo jednej albo drugiej drużyny. Przecierz to bez sensu. Też nie macie opcji remisu? W innych ligach jest możliwość grania na remis a w nhl nie ma.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
nhl gra dopiero jutro, wiec do tego czasu dopisza kursy na 1x2 - byla krotka przerwa teraz to dumaja nad kursami ;)

Z 4

ziemba12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok dzięki. U innych buków kursy już są dlatego pomyślałem że cos tu nie tak. To w takim razie czekam. Dzięki.

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Suma punktów w meczu NBA liczona jest z ewentualną dogrywką czy bez?

jezeli jest dogrywka to wszystkie hc i linie o/u na mecz jak i 4 kwarte wliczaja sie z dogrywka

szoky 104

szoky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak teraz w całorocznym mogę zobaczyć podsumowanie zakładów w danym okresie? Pamiętam kiedyś było tak że wchodziłem w historię zakładów, klikałem np. rozliczone zakłady w ciągu ostatnich 24h i na samym dole było jak dobrze pamiętam stawki/zwroty w ciągu ostatnich 24h, teraz tego nie ma? Czy ta opcja jest gdzieś indziej?

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Jak teraz w całorocznym mogę zobaczyć podsumowanie zakładów w danym okresie? Pamiętam kiedyś było tak że wchodziłem w historię zakładów, klikałem np. rozliczone zakłady w ciągu ostatnich 24h i na samym dole było jak dobrze pamiętam stawki/zwroty w ciągu ostatnich 24h, teraz tego nie ma? Czy ta opcja jest gdzieś indziej?

Szukałem ostatnio tego samego i niestety także nie znalazłem, więc chciałem podpiąć się do tego pytania.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Nie mogę załadować wtyczki na bet.365, mam XP, Chrome przeglądarka. Próbuję ściągać Adobe Flash Player, jednak to nic nie daje, z góry dzięki za łopatologiczną pomoc ;)

C 9

cr7-81275

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Grał ktoś GKS II Katowice-Odra Miasteczko Śląskie? Na oficjalnym FP GieKSy podają info, że wygrali 6:1, a bet daje zwrot, bo nie mają źródła...

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Zawiedli mnie troche dzisiaj, obstawilem pare zakladow na skoki dzisiaj, zawody odwolone a bety ciagle nierozliczone. Napisalem do nich i mi odpisal ze jezeli w ciagu 48h zawody nie zostana rozegrane to bedzie zwrot. No przeciez wiadomo ze nie zostana rozegrane, a kasa sie mrozi...

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
przecież te boty z supportu pomocy/czatu bet365 zawsze kierują się wyłącznie regułkami z regulaminu, czyli pewnie chodzi o zapis że odwołane spotkania są zwracane do 48h jeśli nie zostają rozegrane.w rzeczywistości pewnie rozliczą szybciej.ci ludzie to są najwyżej od tłumaczenia prostych regułek korzystania z serwisu, choć nawet i to często sprawia im problem.