>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

B 0

b3sure

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3city
nie, chodzilo raczej o zaklady/sposob gry/a najpewniej wysokie stawki rzedu 1k funtow

zle sie wyrazilem, nie mam zablokowanego konta tylko zlimitowane do kilku funtow na zaklad

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Uwazaj z tym, to podrabianie dowodu a za to mozna miec nie male konsekwencje prawne...Zdecydowanie odradzam.
Prawnie, dowody kolekcjonerskie nie są zabronione, dopiero ich użycie w celach innych owszem ale pewnie koledze bardziej zależy na zagranicznych dokumencie potwierdzającym konto niż branie pożyczek lub posługiwanie się zagranicznym skanem.
Radzę jak kolega Doberman, sprawdzenie info więcej o nich chociaż polskie &quot;serwisy&quot; także nie są złe.

marti55 48

marti55

BOSS
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe kiedy bet wprowadzi weryfikacje kamerką internetową, aby wyłapac oszustów ????

marti55 48

marti55

BOSS
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo często jest weryfikacja, gdzie trzeba wysłać selfi oraz list, który się od nich otrzymało ????
akurat to nic nowego..a ja miałem na mysli nową metodę..coś rewolucyjnego jak na bet

S 265

sasa_sa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe kiedy bet wprowadzi weryfikacje kamerką internetową, aby wyłapac oszustów ????
Jeśli wygrywasz najlepsze co może Cię spotkać to limit do paru EURO na zakład. Często weryfikacje nie mają konca - zdjęcia przy twarzy z dowodem itd - a jeśli przegrywasz możesz grać nawet na zmarłą babcie.
Po czasie nawet podwyższą Ci limit, żebyś przegrywał jeszcze więcej.
i Kto tu jest oszustem, gracz czy bukmacher?

B 19

baggio.r09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli wygrywasz najlepsze co może Cię spotkać to limit do paru EURO na zakład. Często weryfikacje nie mają konca - zdjęcia przy twarzy z dowodem itd - a jeśli przegrywasz możesz grać nawet na zmarłą babcie.
Po czasie nawet podwyższą Ci limit, żebyś przegrywał jeszcze więcej.
i Kto tu jest oszustem, gracz czy bukmacher?
Dobrze ujęte, niestety taka prawda. Przegrywać możesz do bólu a jak za dobrze idzie - niespodzianka. Min dzięki temu mają takie zyski jakie mają.

B 0

baresko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cześć, mam mały problem.
jak dobrze pamiętacie w ostatnim tygodniu marca ub. roku trwał niemały sajgon z wypłatami, opóźnieniami, utrudniony kontakt z supportem, wszystko w związku z nowelizacją ustawy hazardowej.
w całym tym galimatiasie nie wypłaciłem całego dostępnego wówczas depozytu (zostało mi na koncie ok. 3k - zostało o ile konta Polaków nie zostały wyzerowane). Pamiętam, że jeszcze kilka dni po 1 kwietnia b365 dawał osobom za pośrednictwem mejla szansę na wypłatę zalegających środków, ale zupełnie o tym nie myślałem z różnych wówczas względów osobistych - miałem co innego na głowie.
czy mam szansę na odzyskanie tych środków? czy b365 całkowicie zerwał współpracę z Polakami, nawet obejmującą jedynie przelew środków bez zawierania zakładów?
pytam trochę pro forma, bo prawdę mówiąc mam wątpliwości czy sprawa do odratowania.

B 0

baresko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisałem jednocześnie na forum i bezpośredniego maila :&gt;
bez urazy, chłopie.

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
napisałem jednocześnie na forum i bezpośredniego maila :&gt;
bez urazy, chłopie.
Nie wiem czy po roku te pieniądze nie przepadają jak ma to miejsce jak otrzymasz ACSTA, tak było to wcześniej więc i tak warto jeszcze próbować :]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kombajn +14 Punkty
cosmozaza 126

cosmozaza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GALWAY,IRLANDIA
Witam Panow..Mam takie pytanko...Czy ma z was ktos konto w bet365 ??? Chcialbym postawic brubiej na awanse z grup MS w bet365 ale nie mam konta jeszcze a widze ze oni maja najlepsze kursy.Nie wiem jak sprawdzic limit czyli ile maksymalnie mozna postawic na to wydazenie bo nie chce otwierac konta a potem sie okaze ze limit to np.500 euro.Czy moze ktos z was pomoc mi w tej kwestii ???? Pozdrawiam...

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Witam Panow..Mam takie pytanko...Czy ma z was ktos konto w bet365 ??? Chcialbym postawic brubiej na awanse z grup MS w bet365 ale nie mam konta jeszcze a widze ze oni maja najlepsze kursy.Nie wiem jak sprawdzic limit czyli ile maksymalnie mozna postawic na to wydazenie bo nie chce otwierac konta a potem sie okaze ze limit to np.500 euro.Czy moze ktos z was pomoc mi w tej kwestii ???? Pozdrawiam...
To, że Polska wyjdzie to 1.57 i max bet - 6562.50 EUR.
Wygrana grupy to 2.75 - i max bet 2142.86 EUR.
[To jeśli chodzi o konto z UK]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kombajn +14 Punkty
cosmozaza +5 Punkty (Dzieki za info)
dawidkudowa1 0

dawidkudowa1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kudowa Zdroj
Witam. Jaki czas zajmuje wyplata na bet365 ? Wpłacam skrillem ale wypłacać jeszcze nie wypłacałem konto mam 2 dni
I czy nie będzie żadnych problemów prawnych
Witam. Jaki czas zajmuje wyplata na bet365 ? Wpłacam skrillem ale wypłacać jeszcze nie wypłacałem konto mam 2 dni