>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest napisane jak już i jest to pokazane , wystarczy kliknąć w duble, treble czy co tam grasz i po lewej stronie pojawi się &quot;okienko&quot; z prognozą wygranej

R 0

risto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem po co wprowadzali wpłatę trustly skoro ciągle z tym problemy. Kiedyś czekałem kilka godzin oczywiście po męczeniu się z supportem i wysyłaniu potwierdzeń. Teraz czekam ponad 30 godzin, bo support oczywiście nie umie przeczytać tego co piszę i muszę po 10 razy tłumaczyć to samo. Chorzy umysłowo chyba pracują w tym supporcie. Gdyby nie tak świetna oferta live i super szybkie wypłaty bankowe to bym tam nie grał.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest napisane jak już i jest to pokazane , wystarczy kliknąć w duble, treble czy co tam grasz i po lewej stronie pojawi się &quot;okienko&quot; z prognozą wygranej
Nie widze tego okienka gram zaklady akumulowane, i wyskakuje mi tylko kurs, a przewidywana wygrana nie? Mozesz dokladnie opisac w ktorym miejscu to niby okienko ma wyskakiwac?
edit: znalazlem, powinno to byc lepiej widoczne bo nie spodziewalbym sie ze trzeba dopiero kliknac aby bylo pokazane

R 0

risto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za chwilę miną 3 doby odkąd wpłaciłem metodą natychmiastową TRUSTLY, a pieniędzy nie ma. To już przestaje być śmieszne. W tym miesiącu już raczej nie dostanę kasy...

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o tego bukmachera same plusy. Wypłata zlecona przelewem w środę o 22.50 w piątek o 12:00 na koncie. Wpłaty natychmiastowe za pomocą karty Visa czy Master Card. Oferta na live najlepsza na rynku, rozliczenie kuponu od 20 do 60 sekund po zakończeniu spotkania + bonusy lojalnościowe co 2-3 tygodnie w kwotach od 10 do 50 złotych.

A 0

adiami

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wlewam łyżkę dziegciu do tego miodu z forum, bukmacher live świetny, ale odbija sobie w grach, strzyże owce straszliwie (oczywiście nie na dzień dobry), stawki niedopasowane dla Polskich graczy. Pamiętajcie, że u buka zarabiają tylko nieliczni...

M 15

maccabi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kolejna sobota i ci znowu mają jakieś problemy techniczne ... co to krw ma być ?

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wlewam łyżkę dziegciu do tego miodu z forum, bukmacher live świetny, ale odbija sobie w grach, strzyże owce straszliwie (oczywiście nie na dzień dobry), stawki niedopasowane dla Polskich graczy. Pamiętajcie, że u buka zarabiają tylko nieliczni...
do ostatniego zdania dodaj &quot;u buka w kasynie&quot; to się zgodzę

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Mam duze problemy dzisiaj z graniem na bet. ( przez 1h nie chcialo mi zalogowac na konto, teraz nie moge otworzyc histori/czatu itp., stan konta nie aktualizuje sie) Jakis problem techniczny od ich strony?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Tak, mają jakieś problemy techniczne, na ich twitterze coś tam pisali... nie wiadomo kiedy naprawią.
Ja mam to szczęście, że mogę obstawiać itd., tyle że nie działa historia, a często i cała obsługa konta.

badi 51

badi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozliczył wam Bet365 już wszystko, bo mi ciągle wiszą bety z 17-18 ?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Rozliczył wam Bet365 już wszystko, bo mi ciągle wiszą bety z 17-18 ?
Dwa bety live ciągle mi wiszą (o dziwo tylko wygrane, przegrane z tego okresu rozliczone...), jeden z 17:10 (Barcelona - Betis) a drugi z 18:14 (Heerenveen - PSV).

@EDIT
Tak jak podejrzewałem, zalogowałem się z rana i oba rozliczone ;)

M 15

maccabi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekam już 17-tą godzine na rozliczenie pojedynczego zakładu. genialny serwis .

M 15

maccabi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nowy rekord. tydzień temu czekałem 18,5 h na rozliczenie zakładu. W tej chwili to już 20 godzin. Pełna profeska ze strony bet365, w dodatku w weekend.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nowy rekord. tydzień temu czekałem 18,5 h na rozliczenie zakładu. W tej chwili to już 20 godzin. Pełna profeska ze strony bet365, w dodatku w weekend.
Może byś napisał do Supportu bet365, a nie sie tu żalisz na forum, tu raczej nikt ci nie pomoże, napisz na maila do bet365 , sie dowiesz o co kaman moze maja jakis blad i ci recznie rozlicza ten mecz, nie raz tak bylo. Pozdro.

C 54

cp-company

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra ktoś AKO z kursów 1,02-1,10 dużymi stawkami ? Chodzi o limity, banują ? Stawki 5000 zl okolo

maszot 16

maszot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miesiac temu zagralem trebla(wielokrotnosc, dodajac zdarzenia live po kursie okolo 1.001-1.020, żeby utworzyc nowy zaklad) i zostalem zlimitowany po zagraniu 20k na tego trebla.
P.S. Wczoraj sprawdzilem i limity cofneli. Najlepszy buk do wysokich stawek, handicapów, jgrania jakichkolwiek linii.

G 52

grekuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sosnowiec
u mnie tylko mobilna a normalna też nie działa ;))

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
seyonne +1 Punkty (Rozwianie wątpliwości)
B 85

buuujaaaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kosierzewo
ktoś wie dlaczego strona lezy? przynajmniej umnie, mobilna dziala lecz zwykla nie ma szans, od samego rana nie chce wgl sie wczytac. ktos wie o co chodzi?