M
18
marian123415
Użytkownik
Nie napisze nic nowego. Jak dla mnie najlepszy na rynku. Oferta bez watpienia najlepsza, ostatnio jakoś kursy wyższe. Nic tylko zarabiać miljony.
Mój ulubiony bukmacher , praktycznie wiecej plusow niz minusow. Tylko jedynym duzym minusem jest obsluga na czacie. Czasami mam wrazenie ze rozmawiam z debilami , ciezko jakokolwiek pomoc uzyskac bo ty swoje a one swoje. Dzisiaj mialem wrazenie ze 20 zl zwrotu kasy za mecz nei dostalem ale ja pisze swoje a ona ciagle powtarza w kołko swoje. Nie bede rozwijal tematu bo niema sensu. Odpuscilem im bo niemam zamiaru sie wyklocac o 20 zl bo wiadomo jak to sie skonczy. Pierw beda musialy skontaktowac sie z odpoweidnim dzialem potem setki maily a sprawa dalej moze byc w martwym punkcie. Najwieksza wada tego bukmachera to wlasnie livechat.
bet365 leci w ch****.
Postawiłem zakład na live za 100zł po kursie 10 na Mollie Crouch w tenisa,
długo nie rozliczali ok 3h, a teraz przysłali mi wiadomość, że zaistniała pomyłka i zostanie policzony po kursie 1,66 :!:
oto treść:
Witaj Przemysław
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. BA9285897310F postawionym po kursie 10.00 na Mollie Crouch (Mecz - Zwycięzca Mollie Crouch v Laura Eales). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.66.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
Rozumiem, że można postawić dwa razy na ten mecz bez problemu? Chyba taka opcja wydaje się najlepsza:grin: Jak sądzicie?We wtorek 5. marca, Man Utd powita drużynę Realu Madryt, na Old Trafford, w 1/8 Ligi Mistrzów UEFA i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz Man Utd v Real Madryt, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).
Mam do was pytanie
Chcę założyć konto w b365 tylko nie posiadam konta bankowego... Czy jeśli założę w b365 konto na siebie a kase im przeleje z konta mojej siostry to nie będzie problemu? Pytam bo wiem że chcą potem skan dowodu i czy się nie będą strzępić jak wyślę im swój a kasa im przyjdzie z konta mojej siostry ???? ? I drugie pytanie czy nie będzie też problemu z bonusem tym 100% wpłaty?
Pozdro
Wpłać przez paysafecard. Bo będzie tak jak kolega wyżej napisał.