>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bet365-min. wypłata

matfat 8

matfat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam. wplacilem 20 zł na bet365 przez paysafecard. dorobilem się 200zł i chciałbym je wypłacić. Mam parę pytań. 1. Jaką metodą mogę wypłacić kasę? 2. Jaka jest min. kwota wypłata dla tej metody? Słyszałem, że 400 zł, a tu pisze, że 50. To jak w końcu? //help.bet365.com/home/mainpage.asp[/url] 3. Czy mógłbym wpłacić przez skrilla 20 zł, tylko po to, by wypłacić te 200zł?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po wpłacie przez psc jedyna metoda wypłaty to przelew bankowy. min wypłata była 400 ale w ostatnim czasie podobno obniżyli do 200zł. wpłata teraz z mb żeby wypłacić na mb całość nic Ci nie da.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nic mu nie da? Ostatnio tak zrobiłem i nie było problemów

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zapyta to odpowiedzą że nie można.

P 19

peterka_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kilkenny
mozna zmieniac metode nawet kilka razy dziennie, liczy sie ostatnia wplata - ja bynajmniej tak mialem. w ciagu 1 dnia 3razy zmienilem ale oczywiscie musi to wygladac tak mniej wiecej:
wplata karta - wyplata bank
ale ja potrzebuje np na MB:
wplata x zl z MB - potem juz mam wyplata na MB dostepna
a ze chcialem nastepne juz do banku to drobna wplata karta i juz kasa wedruje z wyplat do banku.
dodam ze robilem tak w zeszlym tygodniu.Aha i wyplacalem wiecej niz wplacilem przez dany system platnosci.
kiedys wiem ze niemozna bylo tak robic bo obliczali to procentowo i wyplaty byly dzielone - rozmawialem z kobietkami na live chat w tej sprawie, teraz jednak widze ze chyba ulepszyli lub lepsze slowo udogodnili graczom lepszy przeplyw gotowki.