Co oznaczają te magiczne 3 w nawiasach(to ma być rozwinięcie dziesiętne)?Czy mogę potraktować ten zapis,że po prostu mam zdarzenie 3 drogowe o następujących kursach 1,53 3,75 4,3 ?
zgadza się jest to rozwinięcie dziesiętne. można tak potraktować.
Co oznaczają te magiczne 3 w nawiasach(to ma być rozwinięcie dziesiętne)?Czy mogę potraktować ten zapis,że po prostu mam zdarzenie 3 drogowe o następujących kursach 1,53 3,75 4,3 ?
http://wybierzkurs.pl/surebets/kalkulatorzgadza się jest to rozwinięcie dziesiętne. można tak potraktować.
Teraz nasuwa się pytanie gdzie ja się pomyliłem,bo dla mnie to na surebet nie wygląda.Wprowadzone kursy nie tworzą surebeta! Obstawienie ich przynosi stratę 15.28%
Teraz nasuwa się pytanie gdzie ja się pomyliłem,bo dla mnie to na surebet nie wygląda.
[E:
Nie chce mi się obliczać,ale skoro przy każdej opcji daje Ci ten zysk to niech Ci będzie:]
Tylko,że jak zobaczą,że kombinujesz z surebetami na ich stronie to raczej Cię szybko zlimitują i dupa będzie a nie zysk![]()
Sam ostatnio też to zauważyłem.
W ogóle jaki jest sens dawania na jeden mecz opcji zakładu dnb oraz HC 0 skoro to jedno i to samo, a kursy w obu przypadkach są zupełnie inne?
Tak, ostatni mecz CSKA z V. Novgorod. Czysty win CSKA był po kursie 1.5, a Handicap -0.5 na CSKA wynosiło w tym samym czasie 1.525. Gdzie sens, gdzie logika ???? ?do tego mają różnice w kursach HC -0.5 i na zwycięstwo tegoż zespołu. często są to ogromne różnice 20 %. bardzo często 5 % i więcej.
Tak, ostatni mecz CSKA z V. Novgorod. Czysty win CSKA był po kursie 1.5, a Handicap -0.5 na CSKA wynosiło w tym samym czasie 1.525. Gdzie sens, gdzie logika ???? ?
a co w tym takiego nielogicznego? po prostu na handi azjatyckie jest mniejsza marża i w większości przypadków stąd wynika ta różnica