>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bet-at-home. Zgarnij Bonus MŚ , 100% do 350 PLN

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@ Łukasz Janik
W przypadku, gdy nie zawarłeś żadnego zakładu po aktywowaniu bonusu masz prawo zrezygnować z bonusu. Powinieneś napisać e-mail do supportu.
Gdy zostanie Ci na koncie sam depozyt (350zł) to i tak musisz przed wypłatą minimum raz tą kwotę obrócić.

lukasz-janik 0

lukasz-janik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@ Łukasz Janik

W przypadku, gdy nie zawarłeś żadnego zakładu po aktywowaniu bonusu masz prawo zrezygnować z bonusu. Powinieneś napisać e-mail do supportu.
Gdy zostanie Ci na koncie sam depozyt (350zł) to i tak musisz przed wypłatą minimum raz tą kwotę obrócić.

Aha, rozumiem. Raz obrócić kwotą bo dowolnym kursie tak? Czy ako 2.00.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Obojętnie jakim kursie, mozesz po 1.10, tylko najpierw napisz maila do nich i czekaj na odpowiedź ;)

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś może czy oferta będzie również ważna w dniu jutrzejszym? Czy kończy się dziś o 24.00? Pozdrawiam

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przecież oferta jest ważna do 16 czerwca to jak może się dzisiaj skończyć? jak jeszcze jest 14? i nie ma godziny 24:00... jest 23:59 a po niej 0:00 ;] i chyba będzie jutro do północy ale lepiej zapytać na LC albo napisać do supportu ????

andy-breeze 0

andy-breeze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
Czy jeśli konto mam w walucie Euro, to czy też mogę skorzystać z bonusu?
Jeśli tak, to mogę dostać wyższy bonus (słyszałem, że można dostać bonus do 100€, więc wychodzi ponad 400zł) czy zdeponowana kwota zostanie przeliczona zgodnie z kursem i wyjdzie to max 350 PLN?

T 2

terkin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak otrzymasz do 100e bonusa.
Oferta ważna do jutra do południa.

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No faktycznie daty mi się pomyliły. Oferta ważna do godziny 12 dnia 16 czerwca. P.S. Sylar jakiś Ty pojętny jeśli chodzi o czas. Ciekawe czy twa wiedza również wykracza poza Polskę.Jaki kraj taki obyczaj ????

S 0

sebastw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odradzam ta ofertę, tak jak ktoś już to pisał różnice w kursach są znaczne i nim zrobimy wymagany obrót to buk już i tak lepiej na tym wyjdzie.

M 0

mateheuszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do osób, które już długo graja na BAH, czy sa jakieś bonusy indywidualne tzn . nap grając u nich przez kilka miesięcy dają ci bonus podwojenia wpłaty ? Czy kiedy zrealizujesz ten pierwszy 50% to ju,z nie ma na co liczyc?

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odradzam ta ofertę, tak jak ktoś już to pisał różnice w kursach są znaczne i nim zrobimy wymagany obrót to buk już i tak lepiej na tym wyjdzie.
Śmieszny jesteś, odradzasz bo albo przegrałeś albo po prostu jesteś słabym typerem i nie potrafisz dać takich meczy aby AKO: 2.0 weszło.
Kursy może nie oszałamiające, oferta też nie, ale gdzie buk daje nawet 350 zł za darmo ? A MŚ mają sporo fajnych zakładów, live też mają w porządku i spokojnie da się zarobić oraz obrócić bonus.
Ja osobiście wpłaciłem 250 zł czyli grałem za 500zł. Zrobiłem na mniejszych kursach i na live ponad 1000 zł za które zagrałem system. Obecnie na koncie 2400 zł i obrócona już kwota ponad 1100 zł. Zostało mi do obrócenia 900 zł, nawet jeżeli przegram te 900 zł to wypłacę resztę czyli 1500 zł i jak widać będę na wielkim plusie.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
nie wiem czy było

Tylko i wyłącznie wpłaty dokonane do godziny 12:00 dnia 16.06.2010 będą zaliczane do akcji bonusowej.

G 2

giancardi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nie chcą mi anulować. Napisałem, żeby odjęli mi bonus, którego nie ruszyłem. Zagrałem za 10zł potem aktywowałem bonus i mam 10zł i jeden kupon w grze. I nie chcą mi anulować tego jednego kuponu. :|

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
normalne jak już zagrałeś to nie anulują kuponu... przeczytaj regulamin ;)

M 0

maly62

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak wyglada sytuacja wyplaty z bet-at-home?
Zleciłem wypłate części środków z konta, lecz nie zostały one odjęte z konta.
Jak długo trwa proces wypłaty?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spoko oni Ci odejmą ;) szybko wypłacają, jeszcze zależy jakim sposobem, ma Moneybookers do 2 dni max, zazwyczaj na następny dzień rano są pieniążki ;)

G 2

giancardi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tfu pomyliło mi się, nie chcieli mi anulować bonusa. Ale jak im nagadełem to się udało. ????

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie co się dzieje z bonusem gdy ktoś wszystko przegra? Wtedy mam nadzieję bonus nie jest odejmowany za pół roku tak? Bo wtedy konto byłoby na minusie.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jak przegrasz wszystko to nic sie nie dzieje, można nazwać &quot;koniec gry&quot;. Jak wpłacisz ponownie to grasz od nowa. (bez obracania starych bonusów, które wraz z przegraniem przepadają)