K
0
karpiu1234
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
przeczytaj warunki lub caly ten watek i bedziesz wiedzial.... boze co za ludzieCzy ten kurs dotyczy wydarzenia czy całego kuponu.
przeczytaj warunki lub caly ten watek i bedziesz wiedzial.... boze co za ludzieCzy ten kurs dotyczy wydarzenia czy całego kuponu.
Witam. Wpłaciłem na BAH 50zł godzinę temu. Zwykle jak wpłacałem to pieniądze na koncie pojawiały się w minutę. Chciałem skorzystać z bonusu B2010 , więc muszę czekać dopóki pojawią się pieniądze na koncie czy mogę wpisać już teraz ten kod?
możesz stawiać nawet 1,01 ale do wymaganego obrotu zaliczy tylko 2,0 i więcej ???? :]A czy muszę stawiać tylko i wyłącznie po kursie minimum 2? Mogę naprzykład po mniejszym i wtedy po prostu nie będzie mi się liczyło to do obrotu? Czas na wykonanie obrotu jest 6 miesięcy więc wolę najpierw trochę ugrać, a póżniej poobracać grając jakimś systemem na większe stawki.
Wydaje mi się, że tak, bo promocja dotyczy tylko jednego konta z gospodarstwa domowego, więc jeśli na tym koncie na którym dostałeś bonus powitalny nie skorzystasz z bonusu na Mundial, to z tej promocji na Mistrzostwa będziesz mógł skorzystać na drugim koncieJezeli mam juz jedno konto w tym buku korzystałem z promocji a utworze nowe (i nie dostane juz powitalnego) to czy w zamian za to otrzymam tę promocje ?
Można nie korzystać z bonusu i później wypłacić BEZPROBLEMOWO kase????????
Policzyć :jezora: Nie ma innej opcji, no chyba że napisać do livesupportu, ale nigdy tego nie próbowałem więc nie wiem czy napiszą :jezora:jak szybko sprawdzic ile zostało do obrotu?
Można nie korzystać z bonusu i później wypłacić BEZPROBLEMOWO kase????????
Musisz minimum raz obrócić wpłatą, sprawdzone przez Live Chat.No pewnie, nie będzie problemu jeśli nie chcesz korzystać z bonusu ????
Musisz minimum raz obrócić wpłatą, sprawdzone przez Live Chat.