>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bet-at-home. Zgarnij Bonus MŚ , 100% do 350 PLN

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
można założyć na jednym ip więcej niż 1 konto ale musi to być na inne dane i tylko 1 osoba może skorzystać z tego danego bonusu (pytałem na liveczacie)

M 0

molier35

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STG
czyli rozumiem ze jesli zalozylem konto na swoim ip, na moim komputerze to rowniez swobodnie moge korzystac z mojego konta logujac sie na innych komputerach z innym ip

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kont w BAH można mieć założonych na całą nawet 10 osobową rodzinę ( oczywiście jak wszyscy są pełnoletni ) z jednego komputera. Ale bonus przysługuje tylko na jedno IP co oznacza że jeżeli próbował by ktoś na innym koncie z tym samym IP wziąć kolejny bonus to BAN na 100% i strata pieniędzy. ????
Ja miałem wcześniej na brata założone, wybierałem stamtąd pieniądze normalnie a dziś założyłem sobie na siebie, to samo IP ale z bonusu skorzystam już tylko na moim koncie. Wszystko dozwolone bo gadałem z Supportem.
I z takiej promocji trudno nie skorzystać, oferta może nie najlepsza u buka ale MŚ itp. się będzie obstawiać. W końcu nie każdy buk daje 100% do 350 zł. I trochę mnie śmieszą jak ktoś 20-50 zł korzysta na bonusie, jak się trafia taka okazja to trzeba dawać max czyli 350 *2 = 700 w ostateczności nie mniej niż 250.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I z takiej promocji trudno nie skorzystać, oferta może nie najlepsza u buka ale MŚ itp. się będzie obstawiać. W końcu nie każdy buk daje 100% do 350 zł. I trochę mnie śmieszą jak ktoś 20-50 zł korzysta na bonusie, jak się trafia taka okazja to trzeba dawać max czyli 350 *2 = 700 w ostateczności nie mniej niż 250.
Vader kiedys to gdzies pieknie opisal chyba w przypadku Betssona ? ze takie promocje z marnymi kursami wcale nie sa takie kolorowe ????
pozdro

nbd 485

nbd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ale nie ma chyba obowiazku grac tylko i wylacznie kursow &gt;2, ze tak sie glupio zapytam? ;)
mozna tez &#39;dorabiac&#39; sobie na nizszych, tylko nie wliczaja sie one do obrotu?

escaladedd 0

escaladedd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale nie ma chyba obowiazku grac tylko i wylacznie kursow &gt;2, ze tak sie glupio zapytam? ;)
mozna tez &#39;dorabiac&#39; sobie na nizszych, tylko nie wliczaja sie one do obrotu?

dokładnie ????

barnaba 44

barnaba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale bonus przysługuje tylko na jedno IP co oznacza że jeżeli próbował by ktoś na innym koncie z tym samym IP wziąć kolejny bonus to BAN na 100% i strata pieniędzy.
A co w sytuacji, gdy nie mam stałego IP ? Mam Orange Freedom i z tego co wiem przy każdym logowaniu mam przydzielany inny IP z puli Orange. Mało prawdopodobne, ale teoretycznie wczoraj na moim dzisiejszym IP ktoś mógł dokonać wpłaty. Jest jakiś sposób na sprawdzenie czy ktoś już wpłacał z mojego IP ?

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tą wypłatą to chyba robią co chcą. Ja po mailu do supportu dostałem taką odpowiedź:
&quot;Witaj XXX!
Zgodnie z regulaminem wypłata jest możliwa po ukończeniu akcji promocyjnej tj. w dniu 16.06.2010 po godzinie 12:00.
Serdecznie pozdrawiamy
Twój bet-at-home.com Team&quot;
A stronę wcześniej ktoś pokazywał maile z informacją, że może wypłacić.

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co w sytuacji, gdy nie mam stałego IP ? Mam Orange Freedom i z tego co wiem przy każdym logowaniu mam przydzielany inny IP z puli Orange. Mało prawdopodobne, ale teoretycznie wczoraj na moim dzisiejszym IP ktoś mógł dokonać wpłaty. Jest jakiś sposób na sprawdzenie czy ktoś już wpłacał z mojego IP ?
Na to pytanie Ci nie odpowiem. Ale napisz do supportu, live chat najlepiej właśnie z takim pytaniem i zaraz Ci odpiszą na e-maila czy od razu z nimi pogadasz.
PS. Dziwi mnie wasz problem z wypłatą, przed 16 czy po dla mnie nie robi różnicy, przecież można poczekać to nie jest wieczność a zaledwie kilkanaście dni.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz mam już jasność:
&quot;Zlecić wypłatę tak, ale czy zostanie opracowana?
Odjęcie kwoty zostanie wykonane dopiero po ukończeniu akcji bonusowej.&quot;
Czyli i tak wypłacą 16 czerwca. A mi to robi różnicę, bo nie mam na koncie w bet-at-home drobnych tylko sporo większą kwotę, którą chętnie bym już zainwestował ;)

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Teraz mam już jasność:
&quot;Zlecić wypłatę tak, ale czy zostanie opracowana?
Odjęcie kwoty zostanie wykonane dopiero po ukończeniu akcji bonusowej.&quot;
Czyli i tak wypłacą 16 czerwca. A mi to robi różnicę, bo nie mam na koncie w bet-at-home drobnych tylko sporo większą kwotę, którą chętnie bym już zainwestował ;)
Mam to samo obrocilem 2800 w 3 dni i musze czekac do 16-ego tez nie robi mi to przyjemnosci ale nie bede narzekal 350 nie lezy na ulicy

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót 2 800 zł w 3 dni? no nieźle, tylko pogratulować. Ja w 3 dni zrobiłem zaledwie 700 zł obrotu. I do 16 czerwca zapewne nie uda mi się wykonać pełnych 2 800 zł ???? szkoda bo byłaby kasa na następne promocje w innych bukach ????

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrót 2 800 zł w 3 dni? no nieźle, tylko pogratulować. Ja w 3 dni zrobiłem zaledwie 700 zł obrotu. I do 16 czerwca zapewne nie uda mi się wykonać pełnych 2 800 zł ???? szkoda bo byłaby kasa na następne promocje w innych bukach ????

Ludzie czytanie ze zrozumieniem boli czy jak? gdzie jest napisane ze musisz zrobic obrot do 16 czerwca? umownie jest ze do 16 czerwca nie mozna wyplacac pieniedzy a co do obrotu :
&quot;Bonus musi zostać postawiony w przeciągu sześciu miesięcy. W przypadku niedotrzymania tego warunku, kwota bonusu zostanie automatycznie potrącona z konta gracza.&quot;
wiec polecam czytac regulamin i nie pisac bajek, amen.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
PO rozmowie z Supportem powiedziano mi że po spełnieniu warunków umowy proszą o wcześniejsze skontaktowanie się i tyle chyba wszystko wiadomo można grac aku single tylko pow 2.0 kurs i live też sie wlicza

R 17

raul18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
po wykonaniu obrotu, mozna zagadac na LC i poinformowac ich i wykonaniu &quot;zadania&quot; i oni wam cos tam zrobia w koncie ze bedziecie mogli sobie w kazdej chwili zlecic kase bo godzine temu skonczylem robic obrot a w tej chwili wyplacilem calosc na MB, promo zajebiste ????
pozdro

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Support na miala pisze co innego niż livesupport ???? Na live mi powiedzieli, że jak będę chciał wypłacić, to mam się do nich zgłosić i nie będzie problemu.

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna grać AKO dubla np po kursach 1.5 1.6 co da łącznie ponad 2.0 ? czy każdy typ musi być 2.0 ?
dzięki

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Support na miala pisze co innego niż livesupport ???? Na live mi powiedzieli, że jak będę chciał wypłacić, to mam się do nich zgłosić i nie będzie problemu.

naprawde? u mnie na odwrot facet zasypywal mnie punktami regulaminu ze do 16-ego trzeba czekac i nie ma bata, napisze dzis jeszcze raz moze trafie na kogos innego