>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

A 8

areeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Witam
Proszę was o pomoc. Jestem graczem bet-at-home od kilku lat, jednak dopiero przez ten sezonu udało mi się coś wygrać. Chciałbym teraz wypłacić środki na swoje konto. Kwota według mnie nie jest bardzo mała. Mowa tutaj o około 2300-2500zł. Wpłaty dokonywałem przez konto bankowe oraz przez SKRILL. Jak wypłacić całą kwotę, aby znalazła się na moim osobistym koncie, tak aby to było w pełni bezpieczne(chodzi oczywiście o zmiany w prawie od 1kwietnia). Dodam, że nie jestem na musiku, że te pieniądze muszę mieć jak najszybciej. Mogę nawet to wypłacić kilka razy mniejszymi kwotami w przeciągu miesiąca czy dwóch. Czy bezpieczniej jest wypłacić pieniądze na konto bankowe czy przez SKRILL i dopiero wtedy na konto(niestety nie mam karty SKRILL).

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Proszę was o pomoc. Jestem graczem bet-at-home od kilku lat, jednak dopiero przez ten sezonu udało mi się coś wygrać. Chciałbym teraz wypłacić środki na swoje konto. Kwota według mnie nie jest bardzo mała. Mowa tutaj o około 2300-2500zł. Wpłaty dokonywałem przez konto bankowe oraz przez SKRILL. Jak wypłacić całą kwotę, aby znalazła się na moim osobistym koncie, tak aby to było w pełni bezpieczne(chodzi oczywiście o zmiany w prawie od 1kwietnia). Dodam, że nie jestem na musiku, że te pieniądze muszę mieć jak najszybciej. Mogę nawet to wypłacić kilka razy mniejszymi kwotami w przeciągu miesiąca czy dwóch. Czy bezpieczniej jest wypłacić pieniądze na konto bankowe czy przez SKRILL i dopiero wtedy na konto(niestety nie mam karty SKRILL).

Bezpieczniej przez Skrilla.

A 8

areeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Dzięki za odpowiedź jeszcze mam jedno pytanie. Czy wypłata ze skrilla na konto to jest kwestia kliknięcia zapłacniea opłaty i kasa przychodzi normalnie jak by to był przelew z innego banku, lub innego portfela elektronicznego typu paypal, payu?

S 0

szym133

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie moze dlaczego nie mozna robic wyplat poprzez przelew bankowy ? Ostatnio byla ta opcja a dzis juz jej nie widze

L 0

lukione

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dostałem zwrot na konto bah przy probie wypłaty na konto. Polski bank zawrócił przelew. Także wypłaty juz chyba nie są możliwe. Zaznaczam że kwota niewielka 300 zł. Nie wplacalem inaczej wiec nie wiem jak teraz wypłacić kasę. Może w postaci bonu ktoś by mi wypłacil jeśli np korzysta ze skrilla? Prosze o pomoc na pewno coś odpale. prośba tylko do stałych forumowiczów

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma takiej opcji żeby ci w postaci bonu wypłacili, będziesz musiał skrilla założyć niestety, albo szukać banku który przelewu nie odrzuca, a o to będzie coraz trudniej, bo docelowo każdy bank w Polsce będzie musiał blokować takie transakcje.

L 0

lukione

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślałem ze dam komuś bon kto ma skrilla i by mi to wypłacil ???? skrilla mam tylko nim nie wplacalem a teraz ze stałego IP nie można tam sie nawet zalogować ma bahu bo bym to zrobił. Pomoże ktoś ?

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w bahu przy wplacie paysafecard mozna wyplacac na skrilla? bo w becie np jak wplacales paysafecard to byla wyplata jednie na konto.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
w bahu przy wplacie paysafecard mozna wyplacac na skrilla? bo w becie np jak wplacales paysafecard to byla wyplata jednie na konto.
O ile się nie mylę jeśli chociażby raz wypłacałeś przez Skrill, to teraz wpłacając psf możesz wypłacać na Skrill

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ranver +1 Punkty
M 0

markusz4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wpłacałem środki do Bah przelewem bankowym. Dziś przy opcji wypłaty zniknęła możliwość wypłacenia przelewem. Inne formy wypłaty są dla mnie niedostępne ????

F 0

figielo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam wszystkich. Mam pewien problem z wpłaceniem pieniędzy przez Skrill na konto BaH. Robię przelew nie z salda Skrill tylko z karty mojego banku tj. Millennium przez Skrilla. No i tu się pojawia kłopot. Jeszcze ostatnio wpłacałem i wszystko było okej, a dziś po otrzymaniu smsa z banku z kodem zabezpieczającym i wpisaniu go pojawia się komunikat: &quot;Nie można zrealizować tej płatności. Sprawdź swoje dane dotyczące płatności i spróbuj ponownie.&quot; Czy ktoś z was miał podobną sytuację?

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
oni są niepoważni, zleciłem wypłate tydzień temu przelewem bankowym i jak nie było tak nie ma, żadnej informacji w między czasie od nich nie dostałem, a dziś pisze mi gościu z live chat, że niby ich banki pośredniczące w wypłacie z bah na konto bankowe gracza, zrezygnowały z uczestniczenia w tym procesie, i zwracają wszyskie przelewy dokonane za pomocą zwykłego przelewu, na konto gracza w bah... Żenada jakaś, na dodatek gość mi odpisał że nie wiadomo kiedy środki zostaną zwrócone na konto gracza bah... parodia

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
takie coś może się zdarzyć w każdym buku &quot;nielegalnym &quot;gdy używasz przelewu bankowego i na to jest tylko jedno rozwiązanie skrill/neteller.

E 0

elomordy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
próbował ktoś wypłacać pieniądze na kartę? Według was są szanse, że zaginą gdzieś w locie na konto? Wczoraj wygrałem pare zł a kiedy patrzę na prowizje skrilla to średnio to wygląda.

M 0

markusz4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Na koncie w bah mam w tej chwili 400 zł. Zablokowano mi możliwość wypłaty tych środków przelewem bankowym. Nie chcę dla jednej transakcji zakładać Skrilla. Zastanawiam się nad wykupieniem kasy w postaci bonów (4 po 100 lub 8 po 50)
Czy ktoś z użytkowników byłby zainteresowany kupnem bonów po 90 % ich wartości? Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o wiadomość pw. Po potwierdzeniu wpłaty na konto prześlę bony w formacie pdf mailem na wskazany adres.

R 0

rybamiliart69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Witam, mam ten sam problem z wypłatą (banki pośredniczące w wypłacie z BaH na konto bankowe gracza zablokowały transfer).
Moje pytanie brzmi: czy ktoś miał podobny problem i w jakim czasie pieniądze wróciły na konto gracza.
Pozdrawiam.

W 0

w40di92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś już dostał zwrot na konto? mi mówili że zwrot przelewów potrwa najmniej kilka dni roboczy..