>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

Z 0

zajety_login

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich!
Mam następujący problem z wypłatą, mianowicie, moja wypłata środków została wstrzymana z powodu weryfikacji wpłaconych środków kodami Paysafecard. Bet at Home oczekuje ode mnie przesłania kopii oryginalnych potwierdzeń zakupu tych kodów. Problem w tym, że ja te kody realizowałem ponad rok temu i nie mam możliwości odnaleźć tych potwierdzeń. Dodam jeszcze, że środkami obróciłem nie raz i odkąd zrealizowałem wpłatę, nie dostałem żadnego maila z prośbą o weryfikację, dopiero teraz jak chciałem wypłacić posiadane środki. Co mogę w tej sytuacji zrobić?

K 19

krychaj5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzeg
Mogę tutaj bez problemu wpłacić depozyt przez PSC i zrobić później wypłatę na Skrilla bez wcześniejszego depozytu na Skrill ode mnie?
Czy trzeba minimum te 10 PLN Skrillem wpłacić a potem mogę większe kwoty wypłacać na niego?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy trzeba minimum te 10 PLN Skrillem wpłacić a potem mogę większe kwoty wypłacać na niego?
Ta wersja jest poprawna. Trzeba odblokować kanał.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krychaj5 +1 Punkty
janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
przy próbie wypłaty na konto bankowe wyskakuje mi taki oto błąd

Ta metoda wypłaty jest obecnie niedostępna.

Powód zaistniałego błędu:
Wypłaty przy użyciu tego kodu BIC są niemożliwe.

co to oznacza?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może pomyliłeś jakąś literę przy wpisywaniu tego kodu.

czarnykot02 5

czarnykot02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z neta
U mnie również wypłata od kilkunastu godzin na Skrill niezrealizowana, ZAWSZE miałem instant... nie wiem co się dzieje bo zawsze wplacalem skrillem i nigdy nie było problemów, mam nadzieję że wypłaca

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie również wypłata od kilkunastu godzin na Skrill niezrealizowana, ZAWSZE miałem instant... nie wiem co się dzieje bo zawsze wplacalem skrillem i nigdy nie było problemów, mam nadzieję że wypłaca
Z tego co wiem mieli chwilowy zastój ale podobno wróciło do normy. Otrzymałes już pieniążki :?: na kilku forach kilka osób wspominało o chwilowym wstrzymaniu wypłat, ale podobno wszystko wróciło do normy

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupował ktoś kiedyś bony w bahu? Bo dzisiaj rano zamówiłem 5 i jeszcze nic nie mam, a przy opcji wypłaty przez kupno bonów oczywiście jest napisane, że wypłata natychmiastowa ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U nich &quot;wypłata natychmiastowa&quot; jest rozumiana jako wypłata od razu po jej zatwierdzeniu, a to już inna bajka.
Bony idą 24/48 godzin.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacal ktos z Skrill dzis? jak zawsze w sekunde idzie tak teraz pare min. minelo i cisza

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
jutro rano dostaniesz, ogólnie nie którym ustawiają instant ale to i tak do określonej kwoty i liczby wypłat, przy większych wypłatach nie jest instant.

W 58

wichniar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pulawy
Jak dotąd zawsze miałem wypłaty na skrill po kilku sekundach tak teraz trzeba czekać kilka godzin, jedna z nielicznych zalet tego buka właśnie przestała istnieć

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy dobrze widzę, że jak wypłacam ze skrilla to potrącają mi ponad 20zł? czyli jak cciałem 3 dyszki przelać to mi pokazywało że mam koło 7zł. Da sie coś zrobić z taką opłatą? zawsze na skrillu dwie dychy zabierają? (nie mam VISA, TYLKO MASTERCARD)

W 58

wichniar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pulawy
2 wypłaty w miesiącu darmowe, od 3 i kolejnych pobierają 5zł, przynajmniej tak było do niedawna

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosto z regulaminu:

SKRILL &quot;Dwie wypłaty w miesiącu są wolne od opłat. Opłata dodatkowa za każdą kolejną wypłatę w tym samym miesiącu wynosi do 5 EUR (w zależności od waluty na koncie gracza)&quot;

W 0

wijet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak z wypłatami do 100zł na konto bankowe (mbank)? Względnie bezpiecznie czy trzeba się trząść przed US? Wiadomo, że dla takiej kwoty, nawet nie ma co Skrilla zakładać, bo przy wypłacie na konto mi potrąci 22zł jeśli dobrze pamiętam.

baron1988 266

baron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Jak z wypłatami do 100zł na konto bankowe (mbank)? Względnie bezpiecznie czy trzeba się trząść przed US? Wiadomo, że dla takiej kwoty, nawet nie ma co Skrilla zakładać, bo przy wypłacie na konto mi potrąci 22zł jeśli dobrze pamiętam.

Możesz spać spokojnie ;)

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
mam pytanie poprosili mnie o przesłanie dowodu w celu weryfikacji ale na koncie zauważyłem błędny rok urodzenia
co w takim przypadku będzie ? wypłacą mi kasę czy jak proszę o informacje jak to wygląda kasa nie jest mała