>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
No właśnie tak jak kolega wyżej chciałbym znać odp na to pytanie, bo jeśli chodzi o buki internetowe to jestem zupełnie &quot;zielony&quot; ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam założłem konto w BAH i chciałbym wpłacic kase poprzez druczek ktory oni mi przesłali (zamawiałem) I nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałem dlatego wolę sie was zapytać. Idę do BPH z wypełnionym druczkiem na ktorym zapisałem kwotę 10zł daję go pani w okienku wraz z banknotem 10zł i wpłata dokonana i teraz tylko czekać az mi zaksięgują ?
Dokładnie. Możesz również iść na pocztę, ale oprócz 10zł zapłacisz ok 2zł opłaty za przelew.

F 0

freax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy przy WYPLACIE kasy na swoje konto bankowe przychodzi nam jakis mail?

K 0

koozkie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszyscy piszą ile idzie wyplata z BAH na konto bankowe, a może ktoś wie ile czasu przelewają na moneybookers?

piterach 0

piterach

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Chce wplacic kase na konto u buka poprzez konto w banku. Wybieram karte VISA (bo takowa posiadam) i wpisuje nr. konta. I okazuje sie ze nie moge wpisac calego numeru, bo niemoge wpisac wiecej cyfer. Jak mam wplacic kase?!
EDIT
Problem rozwiazany. Warto pisac do livesupportu ????

banaszek 0

banaszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
witam! napiszcie mi proszę, jeśli wpłacam kase poprzez przelew bankowy (inteligo) to w którym miejscu mam wpisac ten numer IBAN i BIC ??

K 0

kajojto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hej! Wplacilem kaske w piatek o ok. 15 po poludniu i do tychcasz nei dostalem jescz ekasy?moze ktos? wie ile bedzie szla? albo kiedy dojdzie? zgory dzieki ;)

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
A jeśli wpłacałeś już wcześniej to wystarczy, że wyślesz im skan wpłaty i zaraz dopiszą ci kasę

K 0

krzysiek_czesia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie pytanie: czy będą problemy z wpłatą i wypłatą jeśli konto betathome załozyłem na matke, a pieniądze ze swojego konta bankowego(kartą) wpłaci/wypłaci brat. Nazwisko jest takie samo.

tequila 0

tequila

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pomorze zachodnie
Witam, mam konto Junior w PEKAO SA. Chcę dokonac wpłaty na http://www.bet-at-home.com poprzez ukash. To moje konot junior chyba nie jest do konca moim kontem? Wiadomo, sa moje dane i wszystko, ale to jest subkonto. Moje pytanie brzmi czy podczas wyplacania na to konto beda jakies problemy?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Witam, mam konto Junior w PEKAO SA. Chcę dokonac wpłaty na http://www.bet-at-home.com poprzez ukash. To moje konot junior chyba nie jest do konca moim kontem? Wiadomo, sa moje dane i wszystko, ale to jest subkonto. Moje pytanie brzmi czy podczas wyplacania na to konto beda jakies problemy?

raczej nie powino byc zadbych poblemow ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Witam. Jak bym założył konto na BET-AT-HOME ale nie mam konta w banku to bym mógł przy wypłacie podać mamy konto?Coś by się stało?

to nie lepiej Ci zalozyc konto na starsza i po klopocie wtedy nie bedzie zadnych problemow z wyplata kaski
:spokodfhgfh: