>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

S 0

szewi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jest kasa wyslalem w niedziele popoludni dzis jest wtorek wiec gites ???? ???? ???? heh no to zaczynamy z kariera bukmahera;p

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlodawa
Jeślo mam konto w inteligo to co mam napisać w nazwie bankuu na konto internetowe inteligo??

mirrus1 0

mirrus1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeślo mam konto w inteligo to co mam napisać w nazwie bankuu na konto internetowe inteligo??

No właśnie. Inteligo czy PKO?

chyba&quot; PKO BP &quot; powinno byc,ale nie jestem pewnien

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
Mam takie pytanie: W danych użytkownika w bah podczas wpisywania daty urodzenia pomyliłem się o 1 rok.Pisałem maila do supportu,że chciałbym to zmienić jednak oni mi odpisali,że zmiana danych takich jak Imię,nazwisko i data urodzenia jest niemożliwa.Czy ta pomyłka będzie jakąś przeszkodą podczas wypłaty?

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
BAH nie wymaga skanu dowodu tożsamości przy wypłacie,wiec raczej nie bedzie z tym problemów.

pavel885 0

pavel885

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
wczoraj kolo 12 przelalem kase i jeszcze jej nie ma to jest moja pierwsza wplata. Jak myslicie kiedy pieniadze dojda??

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra

Hmm.. z tego co wiem.. to BAH nie reguluje wplat w sobote.. No chyba, ze sie cos zmienilo od czasu, kiedy ostatni raz tam wplacalem ;-)

P.S. wszystko zalezy jaka droga byla wplata, ale w poniedzialek, najpozniej we wtorek juz powinna byc :smile:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przecież banki przez weekend nie pracują, więc jeżeli do tej pory nie masz kasy na koncie, to najprędzej będziesz miał ją w poniedziałek.

A 0

arpo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyslalem dzisiaj pieniadze z punktu przyjmowania oplat (normalnym przelewem pienieznym) na bet at home jak mylicie kiedy moge oczekiwac ze moje ponieniadze pojawiają sie na koncie? jutro? poniedzialek? sroda? czy za tydzien?

hoks 35

hoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest możliwość wpłaty przelewem pocztowym, jeżeli jest to pierwsza wpłata do tego buka ?

A 0

arpo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wykonalem w czwartek wplate za pomoca przelewu bankowe w punkcie przyjmowania oplat, mila Pani powiedziala mi ze najpozniej pieniadze beda we wtorek wieczorem (tzn jutro), czy odrazu po wplynieciu na konto znajda sie na koncie gracza? czy musza jakos odczekac? kiedy moge oczekiwac pieniedzy na swoim koncie? czy jakos zostane poinformowany ze pieniadze juz sa?

----

UPDATE - Kasa na koncie - czwartek wplacilem a dzisiaj jest ;P

PS. Podoba mi sie ze na maila informuja ze jest juz wplata ????