>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

router99 0

router99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wypłata
Witam,

Mam takie pytanie. Chciałem się zapytać czy ktoś miał kiedyś problem z wypłatą wiekszej gotówki z bah ... np około 2-4 tysięcy zł ??

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam,
Mam takie pytanie. Chciałem się zapytać czy ktoś miał kiedyś problem z wypłatą wiekszej gotówki z bah ... np około 2-4 tysięcy zł ??
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
Wypłata 2-4 tyś. zł to nie jest &quot;większa gotówka&quot; dla tego buka...
Nie powinno być problemu.

feniks. 3

feniks.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ja mam pytanie...Ile najdłużej czekaliście na pieniądze na koncie w bahu po przelewie z konta bankowego? Bo zrobiłem przelew w poniedziałek gdzieś popołudniu i dalej kasy jak nie było tak nie ma :|

router99 0

router99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wypłata 2-4 tyś. zł to nie jest &quot;większa gotówka&quot; dla tego buka...
Nie powinno być problemu.

To może znasz u nich jakieś ograniczenia ( jeśli takowe są ?? ) Co do wysokości wypłat, kwoty postawionej na jeden kupon itd Byłbym wdzięczny za takie informacje.

M 0

marjan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bilgoraj
Witam mam proźbe czy ktoś mi krok po kroku powie jak mam wpłacić pieniądze do bahu z mBanku ekonta nigdy tego nierobiłem najlepiej wybrać opcje przelewy 24?? jak tak to niech ktoś napisze krok po kroku bo gubie sie na tym forum tyle tych informacji
głównie chodzi mi jak w tym na stronie mBanku to powypełniać

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Witam mam proźbe czy ktoś mi krok po kroku powie jak mam wpłacić pieniądze do bahu z mBanku ekonta nigdy tego nierobiłem najlepiej wybrać opcje przelewy 24?? jak tak to niech ktoś napisze krok po kroku bo gubie sie na tym forum tyle tych informacji
głównie chodzi mi jak w tym na stronie mBanku to powypełniać
To proste. W bahu jako opcje wpłaty wybierasz przelewy 24.
Wybierasz mbank, bierzesz dalej.
Pojawi się okienko w ktorym bedziesz miał parametry przelewu ( nazwa konta, adres, tytuł przelewu.. itd ) ponizej jest napisane :
skozystaj z mechanizmów bankowych ( czy cos w tym stylu ) klikniesz to i przekieruje cie do strony mbank (logowanie)..
formularz przelewu wypełni ci się automatycznie tylko pozostaje wpisać hasło smsowe i kasa jest na koncie

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
W tym buku chyba będę grał już na stałe rezygnuje z bwin powód kolega w piątek wygrał w bah w kasynie na grze jackpoint6000 czy coś w tym stylu na grze wrzutowej siadło mu 4000zł na stawce 10zł i wypłacili mu bez żadnych problemów gdyby wygrał taka kasę na bwin od razu by mu konto zablokowali ja osobiście nigdy nie miałem problemów z bwin jesli chodżi o wypłaty ale teraz coraz częściej oszukują.
Bah dobry buk tylko mogliby dać lepsze live ale spokojnie niedługo na pewno będzie do tego live czat przed wpłaty szybkie odpowiedzi na e-mail a na bwin trzeba czekać 2dni minimum.
Dla początkujących jak i zaawansowanych Polecam tego buka jak najbardziej wypłata na MB mojemu kumplowi doszła w 5 min 4000zl ????

D 0

dicko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy można wysłać do BAH skan dowodu wpłaty, żeby odrazu zmienili moje konto? Czy przyjmują takie dowody przy pierwszej wpłacie?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
czy można wysłać do BAH skan dowodu wpłaty, żeby odrazu zmienili moje konto? Czy przyjmują takie dowody przy pierwszej wpłacie?
Od drugiej wpłaty już można tak robić i dopisują na konto wpłatę. Przy pierwszej wpłacie może być problem...

P 0

patrol23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tluszcz
Czy przy zleceniu wypłaty muszę podać swoje konto bankowe? Czy może to być konto brata? Będą to jakoś sprawdzali?

alex76 21

alex76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy przy zleceniu wypłaty muszę podać swoje konto bankowe? Czy może to być konto brata? Będą to jakoś sprawdzali?

Z tego co wiem BAH raczej nie przywiązuje do tego większej wagi.

K 0

klepsyr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to i ja zadam pytanie i dowiem się czy władowałem już 40 zł w błoto ;)
Więc tak:
W BAH&#39;u w dziale wpłata po zalogowaniu się wybrałem &quot;Wpłata przelewem na konto bankowe&quot;, a nie jak kolega wyżej radził &quot;Przelewy24&quot;. Ukazały mi się dane do wpłaty w tym między innymi IBAN i BIC. Przy przelewie krajowym (w mBank&#39;u) nie ma tam rubryk na te dane. Przy przelewie zagranicznym są.
Wybrałem pierwszą opcję czyli przelew krajowy i wpisałem po prostu wszystkie dane bez IBANA i BICa. Czy moje pieniążki poszły się.. kąpać? ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@klepsyr
Spokojnie, pieniądze dojdą. Podałeś dane z polskiego banku PEKAO SA, wiec nie masz o co martwić. Grunt to dobry numer konta no i tytuł przelewu.

lukecik 0

lukecik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie. Chcę zrobić wypłatę i wiadomo, pojawia się okienko, gdzie mam wpisać nazwę banku, nr konta i kwotę. Jest też rubryczka &quot;odbiorca&quot;, czyli moje imię i nazwisko. Chcialbym jednak pieniądze wypłacić na inne konto, niż moje. Czy będą jakieś problemy, jeśli w rubryce &quot;odbiorca&quot; jest moje imię i nazwisko, a pieniądze chcę przelać na konto taty?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie ma takiej możliwości. Wypłacić kasę możesz tylko na konto bankowe zarejestrowanej osoby w bet-at-home, w tym przypadku tylko na twoje konto bankowe
p.s opcja szukaj! Na forum kilka razy padło to pytanie...

gregory_house 0

gregory_house

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Jesli wplacilem na bah za pomoca przelewu na poczcie,a chce zeby kasa szybciej byla dostepna na miom koncie na bah to do kogo mam wyslac skan wplaty? na jaki adres mailowy?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jesli wplacilem na bah za pomoca przelewu na poczcie,a chce zeby kasa szybciej byla dostepna na miom koncie na bah to do kogo mam wyslac skan wplaty? na jaki adres mailowy?
Jeśli to nie jest pierwsza wpłata to robisz print screena przelwu i wysyłasz maila na adres:
service.pl@bet-at-home.com