>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

M 0

mso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Wróciłem właśnie z bankomatu , gdzie aktywowałem moją kartę, by wpłacić nią kasę na konto. Ale nic z tego, na stronce pisze brak autoryzacji. Miał ktoś taki problem?

K 0

kgz_13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy jest może jakiś inny sposb wypłaty kasy niz wypłata na konto bankowe. Nie posiadam konta bankowego jeszcze ????

lukaway 0

lukaway

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie odnosnie wyplaty pieniedzy. Wczoraj wplacilem z moneybookers do bah troche pieniedzy, i czy moge je odrazu wyplacic na konto bankowe nie obracając ich ??

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanie odnosnie wyplaty pieniedzy. Wczoraj wplacilem z Moneybookers do Bet-at-home troche pieniedzy, i czy moge je odrazu wyplacic na konto bankowe nie obracając ich ??

Teoretycznie możesz, ale będziesz miał z tym troche problemów. BAH będzie cię pytało, czemu nic nie zagrałeś i tak od razu to nie chcą wypłacać. Bo myslą, że po prostu chcesz wyprać tą kaskę

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Bo myslą, że po prostu chcesz wyprać tą kaskę
dokłądnie tak jak kolega mówi !
Zagraj jakiś zakład bardzo bardzo pewny po kursie 1,01 za tą kase i dopiero sobie ywpłącisz bez problemów ;-)
ja też oczekuje od nich wypłaty na konto bankowe - zleciłem w piątek ????

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Jak długo idzie wypłata na konto bankowe? ;-)
w piątek z rana ok 9.00 zleciłem wypłąe dosc pokaźnej sumy a dzisiaj była juz u mnie na koncie.Niewiem jednak o ktorej godzinie bo ja byłem w domu dopieor wieczorem wiec juz była.
Oczywiscie Soboty i niedzieli jako weekendu nie liczymy wiec mi dokłądnie 2 dni !
Jestem pod wrażeniem !
Znowu wpłce tam pieniadze i to jak najszybciej tylko przyjdzie wypłata z expekta na MB ????

pozdrawiam

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam jestem zadowolony z szybkości księgowania bah, wczoraj płaciłem do BPH pieniądze dziś już są ???? trzeba tylko iść do BPH gdzie maja konto

K 0

kaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata
Witam. Drugiego marca zleciłem wyplatę z bet-at-home na konto bankowe. Wyświetlił się komunikat, że wypłata jest w opracowaniu, prosimy o wyrozumialość. I tak jest do dnia dzisiejszego. Wcześniej nie bylo żadnych problemów. Wysłalem dwa maile i zero odpowiedzi. Czy ktoś już miał taką sytuację? Bo nie wiem co mam jeszcze zrobić.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
50zł minimum wpłata kartą

Następnym razem przycisk szukaj...

spider231 0

spider231

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
48 H od ciebie !
A ja mam taki problemo ????

Wplacilem 10 zl z MB zeby uaktywnic wyplate mialem na koncie 30 zl pozostale z bonusu obrocone 3x po 1.4 i jak robie wyplate to pisze wyplata jest w takcie realizacji i jest kwota -40 zl z konta sie nie odejmuje , i po jakims czasie wyplata w trakcie realizacji wyskakuje 0 zl czyli jak tak jest to nie idzie wyplacic ? czy tak ma byc i czekac na kase??

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Sprawdz jeszcze czy bonus nie miał byc obrucony po kursie minimalnym np 1.50 a jak jest wszystko okey to pisz maila do nich.

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Wplacilem 10 zl z MB zeby uaktywnic wyplate mialem na koncie 30 zl pozostale z bonusu obrocone 3x po 1.4 i jak robie wyplate to pisze wyplata jest w takcie realizacji i jest kwota -40 zl z konta sie nie odejmuje , i po jakims czasie wyplata w trakcie realizacji wyskakuje 0 zl czyli jak tak jest to nie idzie wyplacic ? czy tak ma byc i czekac na kase??
zagadaj z tym problemem na livechacie i Ci pomogą ;-)

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
wczoraj wieczorem zlecilem wyplate i juz dzis rano mialem na koncie. tym mnie zaskoczyli