>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

C 0

cyber584

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Godzinę temu weszły mi pieniądze ???? ale mam pytanie postawiłem 10 zł na parę meczy i nie skorzystałem z bonusu czy to 10 zł też muszę obrócić 3 razy po kursach 1,5 żeby wypłacić pieniądze czy nie ? I mam jeszcze jedno pytanie mogę robić 2 wypłaty dziennie na swoje konto ? Dzięki za odpowiedzi ????

D 0

damianabg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
czy jest jakaś inna możliwośc wypłaty z bah jak wypłata na konto? (np. przekaz pocztowy,listonosz przynosi kase do domu?)

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jest jakaś inna możliwośc wypłaty z bah jak wypłata na konto?

Możliwości wypłaty w bah:

- Wypłata za pomocą przelewu bankowego

- Wypłata za pomocą Moneybookers

- Wypłata poprzez kartę kredytową

np. przekaz pocztowy,listonosz przynosi kase do domu?

Nie ma takiej opcji.. ????

kuba2102 0

kuba2102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dlugie
Chcąc zrobić wypłatę - (przelew), pojawia się coś takiego:

- co zrobić ?

kuba2102 0

kuba2102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dlugie
Jedno pytanie. Mianowicie, ile trzeba czekać aż wypłata wpłynie na konto bankowe ? - wczoraj zleciłem wypłatę do dziś pisze że realizuje ...
- ma ktoś konto w mbanku ? w nazwę banku wpisuję &#39;&#39;mbank&#39;&#39; - raczej dobrze ?

kuba2102 0

kuba2102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dlugie
Wpłacona kwota sumowana również z kwotą bonusu musi być 3 razy obstawiona (uwzględniając minimalnie wymagany kurs 1,5), zanim zostanie zlecona wypłata.
- wpłaciłem 10 zł, 5 zł bonus. Czyli muszę te całe 15 zł obstawić, czy tylko 5 zł (bonus) ?

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież dokładnie Ci pisze w tym co cytujesz, że Wpłacona kwota sumowana również z kwotą bonusu musi być 3 razy obstawiona, czyli 15 x 3 = 45(zł).

kuba2102 0

kuba2102

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dlugie
Ten cały bonus to ich taki haczyk.
- można postawić jeden kupon stawka 30 zł i to się będzie liczyło jako dwa x obstawienie, czy trzeba obstawić 3 kupony po 15 ?

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna obstawiac za dowolna stawke, aby w sumie było obrocone te 45zł.

a co do wypłaty: no bo na bah tez jest tak ze trzeba wyplacic na konto o takich samych danych jak dane konta z bah? badz na konto moneybookers o takich samych danych? a co zrobic jezeli osoba posiadajaca konto w bah nie ma konta ani tu ani tu? nie da sie w jakis sposob wyplacic tego na osobe spokrewniona o tym samym nazwisku? czy moze po prostu mozna wypłacac na dowolne konto?

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziwne myslałem ze moze byc z tym kłopot. a potrzeba jakis skan dowodu czy cokolwiek, czy poprostu moge sobie przelac kase na konto moneybookers kiedy chce bez niczego?

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
bah nie robi problemow z wyplata pieniedzy na konto bankowe innej osoby ; ]

A wiesz jak to jest z wpłatą? Tzn. kasa idzie z konta innej osoby na konto bukmachera. I jeśli wiesz/wiecie to jak to jest z tą sprawą u innych bukmacherów?

B 15

bakcyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jesli wplacalem kase do baha to tylko przez przekaz pocztowy, wiec nie mam pojecia jak jest z innymi metodami

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wiesz jak to jest z wpłatą? Tzn. kasa idzie z konta innej osoby na konto bukmachera. I jeśli wiesz/wiecie to jak to jest z tą sprawą u innych bukmacherów?

Racja, bah nie robi żadnych problemów, natomiast jeżeli chodzi o inne buki to za bardzo nie wiem, ale wpłacałem kiedyś do bet365 i Betclick i również obyło się bez jakichkolwiek komplikacji.. ;)