>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj XXX (Numer konta gracza: XXX)

Ostrzeżenie przed fałszywymi wiadomościami e-mail!
Przestępcy internetowi nieustannie próbują wejść w posiadanie osobistych i poufnych danych za pomocą fałszywych wiadomości e-mail. Obecnie nasi gracze mogą otrzymywać wiadomości e-mail przesyłane rzekomo przez bet-at-home.com.
Odbiorcy są informowani o zmianie ogólnych warunków handlowych i proszeni o kliknięcie przesłanego linku w ciągu 72 godzin w celu uniknięcia blokady konta gracza. Po kliknięciu linku gracz jest przenoszony na fałszywą stronę do logowania!
Ważne: w przypadku otrzymania takiej wiadomości e-mail prosimy o jej natychmiastowe usunięcie i nieklikanie w zawarty w niej link!
Pozdrawiam,

bez komentarza to e-mail od bah

czarnykot02 5

czarnykot02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z neta
Ile maksymalnie czekaliście na wypłatę na skrill? Czekam kilka godzin i cisza :/ Jeżeli ktoś rzeczywiście dostał wypłatę w sekundę to gratuluję szczęścia ????

W 6

willy7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
W sobotę przed 20.00 wykonałem pierwszą wypłatę na Skrill. Może nie doszła w sekundę, ale w dziesięć sekund już była.

baron1988 266

baron1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Minimalna kwota wpłaty za pośrednictwem serwisu Skrill wynosi 10 EUR (10 PLN, 15 CHF, 10 USD, 10 GBP, 100 CZK, 10 BGN, 10 RON, 80 SEK, 60 DKK).
bet-at-home.com nie pobiera żadnych dodatkowych opłat.
Minimalna kwota, za którą może zostać zawarty zakład to: 0,50 EUR, 1,00 CHF, 1,00 GBP, 1,00 USD, 1,00 PLN, 10,00 CZK, 1,00 YTL, 1,00 BGN, 10,00 RUB, 1,00 RON, 5,00 SEK, 10,00 DKK.
Ze Skrilla automatycznie w moment..

simon999 11

simon999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będę zakładał nowego tematu.
Jakie macie limity na esport w tym buku? Lub jakie są po prostu.

awesome-types 16

awesome-types

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prowadzę konto w Euro, czy jak zlecę wypłatę do T-mobile bankowe, to będzie jakaś prowizja od przewalutowania?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyplaty na Skrill sie poprawily jest napis &quot;natychmiastowe&quot; i tak jest dwie od reki, ale trzecia wyplata platna 5e

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Pisze że wypłata na skrill natychmiast a ja już czekam ponad 10 godzin.
Tylko raz wypłacili mi natychmiast, najczęściej na wypłatę czekam około godziny.

wizkhalidov 31

wizkhalidov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cali
Mam problem z pierwszą wpłatą poprzez Skrill. Mianowicie po wypełnieniu maila, kwoty depozytu i wcisnieciu wplaty wyskakuje komunikat, że moje ID Skrill jest już wykorzystywane do innej transakcji. I tak za każdym razem. Miał ktoś podobny problem?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z pierwszą wpłatą poprzez Skrill. Mianowicie po wypełnieniu maila, kwoty depozytu i wcisnieciu wplaty wyskakuje komunikat, że moje ID Skrill jest już wykorzystywane do innej transakcji. I tak za każdym razem. Miał ktoś podobny problem?
Spróbuj ciasteczka itd. wyczyścić może pomoże, Kiedyś tak miałem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wizkhalidov +1 Punkty
siwaz 0

siwaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BGŻ już nie współpracuje ze Skrillem? tj. nie można bezpośrednio dokonywac wpłat?

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Długo nie wypłacałem na Skrilla, dzisiaj rano zleciłem wypłatę, a mimo to pieniądze nadal są na koncie, to normalne?

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi schodziła kasa z BAHa zawsze natychmiastowo. Napisz do suportu.
Próbowałem sie dostac na czat ale kolejki, poczekam jeszcze chwile. Niby przy wypłatach mam wiadomosc, ze jest zlecona wypłata na dana kwotę, ale nadal mogę całościa dysponowac w w zakładach.
Dostałem odpowiedz:
Pana zlecenie oczekuje na opracowanie. Po zleceniu wypłaty środki nie znikają natychmiast z konta gracza. Dzieje się to dopiero po opracowaniu wypłaty, co następuje w ciągu 24 godzin.