>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

ziomalek842 6

ziomalek842

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Ok to jeszcze jedno pytanie.
Chcesz doładować Twoje konto gracza bet-at-home.com przelewem bankowym? Dokonaj wpłaty na jedno z poniżej podanych kont bankowych.

Odbiorca: bet-at-home.com
Nazwa banku: Bank PEKAO SA w Warszawie
Numer konta: 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza

IBAN: PL23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
BIC: PKOPPLPW

Ważne: podaj koniecznie jako tytuł swój numer konta gracza. Tylko w ten sposób możliwe jest prawidłowe przyporządkowanie przelewu do konta gracza.

Wskazówka: przeprowadź transakcję, korzystając z numerów IBAN i BIC, jako wewnętrzną transakcję na obszarze Unii Europejskiej. Pobierane są tu jedynie opłaty krajowe.

Możesz rówież zamówić wypełnione druczki przelewu!

Czy przy dokonywaniu przelewu na poczcie muszę w ten druczek pzrelewu wpisywać te jakieś numery IBAN albo BIC?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Doładuj sobie konto Paysafecard.Masz tu nominały(kwoty doładowań) 20,50,100,150,200 i 300 zł.Kupony można łączyć bo na stronie jest miejsce na wpisanie 10 kodów.
System Ci złączy wpłatę sam.
Kase będziesz miał na koncie gracza w 5-10 sekund.
Jak wygrasz to bez problemu klikasz w opcjach wypłaty na bank transfer i podajesz nr konta bankowego.
Pamiętaj,że ono musi należeć do Ciebie.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Witam!
Czy ktoś wypłacał pieniądze z BAH-a na nieswoje konto bankowe? Ponieważ mam takie problem iż nie grałem w tym buku już 2 lata i teraz ostatnio ciupałem tam a wtedy byłem niepełnoletni i konto jest na brata. Po prostu chodzi mi o to czy ktoś tak już robił i przeszło a jeśli nie to proszę mi powiedzieć bo ja sobie tego nie wyobrażam jak bukmacher może sprawdzić czy konto należy do mnie czy do brata?

ari901 0

ari901

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czy można wpłacić 20 zł za pomocą pacafe card czy trzeba 50

F 0

filemon123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Mam problem z wypłatą na konto bankowe. W polu &quot;Nazwa Banku&quot; wpisuje swój bank i taki napis się co chwile pojawia &quot;Proszę podać tylko 0-9, a-z lub A-Z!&quot;, tak samo wpisując kwote wypłaty pojawia się napis &quot;Proszę podać kwotę większą niz 1 z przecinkiem jako znak odstępu!&quot; Już męczę się z tym dłuższą chwile i nic. Ocb ?

hubertos91 0

hubertos91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam
Miałem 150 zł i zleciłem wypłate 90 zł. Jednak przegrałem i teraz mam 90 zł czy jeszcze moge coś zagrać skoro już zleciłem wypłate?(pieniądze są dalej na koncie)

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Miałem 150 zł i zleciłem wypłate 90 zł. Jednak przegrałem i teraz mam 90 zł czy jeszcze moge coś zagrać skoro już zleciłem wypłate?(pieniądze są dalej na koncie)
A może po prostu spróbuj?

dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Słyszałem, że bah nie potrzebuje weryfikacji danych osobowych.(Jest to prawda) Czy jeśli założę konto, wpłacę kasę, wygram, a później będę chciał je wypłacić, będą mnie prosili o skan dowodu, którego nie mam (Jestem niepełnoletni)??

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Jednak przegrałem i teraz mam 90 zł czy jeszcze moge coś zagrać skoro już zleciłem wypłate?(pieniądze są dalej na koncie)
jesli zagrasz polecenie wyplaty zostanie odrzucone z racji braku pokrycia na saldzie konta.

Słyszałem, że Bah nie potrzebuje weryfikacji danych osobowych.(Jest to prawda) Czy jeśli założę konto, wpłacę kasę, wygram, a później będę chciał je wypłacić, będą mnie prosili o skan dowodu, którego nie mam (Jestem niepełnoletni)??
glownie to nie prosza o dowod, jednak maja do tego prawo i nie zdziw sie jesli bedziesz tym &quot;pechowcem&quot;
do czasu osiagniecia pelnoletnosci polecam ksiazki badz granie w ziemniakach ;p

xamon 1,9K

xamon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Wczoraj dokonałem swojej pierwszej wpłaty na bah poprzez przelew w placówce banku. Jednak na przekazie w rubryce&quot;tytułem&quot; wpisałem jedynie swój numer gracza, nie wpisując ani ibanu ani kodu switf. Czy w tej sytuacji mogą być jakieś problemy ze znalezieniem się kasy na moim koncie gracza??

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chcąc wyplacic gotowke na konto bankowe musze podac poprostu numer konta bankowego w rubryce BIC np. PL 26... ?
a w IBAN trzeba cos wpisywac ?

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
IBAN to pełny 26-cyfrowy numer rachunku i PL przed numerem rachunku

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
chelseaa +3 Punkty
dawidekzks 16

dawidekzks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak przelać na swoje konto internetowe pieniążki z bah. Wpłacałem za pomocą przelewy24, a nie mam pojęcia jak przelać wygraną na moje konto. Mam nadzieję, że pomożecie? ????

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
moje konto gracza ---&gt; wplata/wyplata ---&gt; wybierasz opcje (jesli chcesz bezposrednio na konto to: Wypłata za pomocą przelewu bankowego) ---&gt; wypelniasz nazwe banku, bic/swift, iban (PL + pelny nr rachunku) i kwota

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawidekzks +1 Punkty
vader +10 Punkty (pomoc innym +)