>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

godryk26 38

godryk26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielun
Witam Ostatnio troszeczkę przeglądałem forum i natrafiłem na temat opodatkowania wygranych. Mam parę pytań odnośnie tego wątku.
1. Jeżeli wypłacę pieniążki z BaHu na konto w baku, to będę musiał do nich zapłacić jakiś podatek?
a) jeżeli tak to w jakiej wysokości i w jaki sposób?
2. A gdybym wypłacił pieniążki na MB, a później z MB na konto w banku, to czy również będę musiał płacić jakiś podatek?
Dziękuję z góry za jakąkolwiek odpowiedź ????
Pozdrawiam cieplutko.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, bez podatku w obu przypadkach, śmiało rób transakcje ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
godryk26 +1 Punkty
totyp 1

totyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ile może trwać wypłata środków na moneybookers przed 15 zleciłem wypłatę i myślałem że jak wrócę będę mógł już wpłacić na innego buka a tu nie ma jeszcze środków na MB

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
wyplacaja ale przelew pewnie wyjdzi z ich konta w poniedzialek chyba ze na mb to dojdzie ci od razu.

wypłata na mb do 24 godzin, w weekendy do 48h

ze swojej strony nie spotkałem się z sytuacją, w której wypłaciliby mi szybciej, ale być może jest to kwestia indywidualna.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o BAH to wypłata na konto przychodzi bardzo szybko jeśli masz konto w PKO/Inteligo, w wakacje zleciłem wypłatę 2k i doszło na drugi dzień po odjęciu kasy z konta, więc jeśli ktoś ma konto w tych bankach to polecam wypłacić przelewem.

hi-tec 0

hi-tec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Witam. Mam konto w mBanku. Wypłatę zleciłem w niedzielę i ku mojemu zdziwieniu pieniądze dzisiaj pojawiły się na koncie! Kolejny plus ode mnie dla Bah. Pozdro ????

xszymonx 71

xszymonx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , a tez mam male pytanko ;p a wiec.

Czy moge uzupelnic ustawienia swojego konta ( nr rachunku bankowego) pozniej, w wolnej chwili ? w tej chwili nie mam konta bankowego.
dzieki.

henry87 32

henry87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dosyc wazne pytanie, zgromadzilem na BAHu dosyc pokazna sumke, kilkanascie tysiecy zlotych. Moge to od razu wyplacic przelewem bankowym czy tez nie &#39;ryzykowac&#39; (o ile jest jakies ryzyko prawne) i wyplacac mniejszymi kwotami? Jakimi?

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Mam dosyc wazne pytanie, zgromadzilem na BAHu dosyc pokazna sumke, kilkanascie tysiecy zlotych. Moge to od razu wyplacic przelewem bankowym czy tez nie &#39;ryzykowac&#39; (o ile jest jakies ryzyko prawne) i wyplacac mniejszymi kwotami? Jakimi?

Zajrzyj tutaj, tutaj, tutaj i tutaj ;)

I używaj opcji &quot;szukaj&quot;.

Pozdrawiam!

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozesz wyplacac , transakcje bankowe są rejestrowane od 10 albo 15 tysięcy euro ( nie pamiętam dokładnie ile), ja sam zBAH wypłacałem jednorazowo ok 10tys i nie było żadnych problemów

O 10

olimpkrk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
takie pytanko
zawsze wpłacając mam napis brak autoryzacji wpłaty tym razem poprzez przelew24 wpłaciłem 10 zł znowu brak autoryzacji ale kasy na koncie bah nie ma ani w banku ocb?
już jest git

J 0

jarek28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ja nigdy nie miałem problemów z Bah, ale niestety teraz mam, zleciłem wypłatę 300 zł na moje konto bankowe 5.12.2011 i do dnia dzisiejszego lipa. Livesupport martwy nikt się nie odzywa, napisałem maila też cisza. Kasa z konta zniknęła i tyle ją widzieli. Wcześniej nie było takich problemów 2-3 dni i kasa była na koncie. Teraz nie wiem co się dzieje.

F 0

fiorentino

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Dzisiaj przypomniałem sobie o bonie urodzinowym, który dostałem od Bet-at-home(20zł). Aktywowałem go i na moim koncie pojawiła się ta kwota, chociaż w regulaminie jest, że można go aktywować do czterech tygodni, a to było kilka miesięcy temu. Dla jaj zagrałem na zwycięstwo Koflera po kursie 9,00 za 20zł, ku mojemu zaskoczeniu wygrał i miałem już 180zł po czym zagrałem jeszcze na zwycięstwo Man City i Borussi z Mainz - dwa single po 20zł, oba weszły, na koncie mam 213, czyli obrót wykonany - 3 single po kursie wyższym niż 1,5. Zleciłem od razu wypłatę na konto i moje pytanie jest takie - czy dostanę te pieniądze, jeżeli w regulaminie było, ze ten bon jest ważny do czterech tygodni od momentu uzyskania go? Póki co jest napisane, że operacja w toku, czy coś w tym stylu.
Mam nadzieję,że dostanę pieniążki w końcu to spóźniony prezent urodzinowy od BAH, a kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera...

dig 106

dig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mogę na swoje konto w bah, wpłacić kasę z konta bankowego które nie należy do mnie np. kolegi ? Czy muszę że swojego ? ( już wiem że w Tobet należy wpłacać tylko ze swojego. ! )

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
A mogę na swoje konto w bah, wpłacić kasę z konta bankowego które nie należy do mnie np. kolegi ? Czy muszę że swojego ? ( już wiem że w Tobet należy wpłacać tylko ze swojego. ! )
Fragment FAQ BAH:
Dlaczego moje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane?

Istnieje kilka powodów, dlaczego Twoje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane:

- Podałeś niekompletne albo nieprawidłowe dane do przelewu. W takim przypadku otrzymasz od bet-at-home.com e-mail. Prosimy również, aby wszelkie Państwa dane były zawsze aktualne i poprawne!
- Użyto na jednym koncie gracza więcej niż jeden gratisowy bon lub kwota bonu nie została jeszcze trzy razy postawiona.
- Nie wypełniono regulaminu akcji bonusowej (np. bonus do kwoty wpłaty) – również w tym przypadku otrzymasz od bet-at-home.com e-mail z powiadomieniem.
- Dane właściciela konta gracza nie są identyczne z danymi właściciela konta bankowego.
Także nie polecam, bo będziesz miał problemy z wypłatą.
Pozdrawiam ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dig +1 Punkty (BaH.)