>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-Home - opinie

M 0

metalzul86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie wiem czy to u nich normalne, ale nie widzę możliwości zagrania na awans którejś z drużyn w 1/8 finału Mundialu. Może coś przeoczyłem, albo kursy zostaną jeszcze dopisane do zdarzenia?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ten bonus na mistrzostwa świata 50% do 800zł, był dzisiaj do południa. Czy jest dzisiaj do północy? &quot;Akcja bonusowa ważna jest od 03.06. do 27.06.2014 (do godz. 12:00 CEST).&quot;

poskramiacz 154

poskramiacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wracaja Litwini?
Ten bonus na mistrzostwa świata 50% do 800zł, był dzisiaj do południa. Czy jest dzisiaj do północy? &quot;Akcja bonusowa ważna jest od 03.06. do 27.06.2014 (do godz. 12:00 CEST).&quot;
Południa.

Nie wiem czy to u nich normalne, ale nie widzę możliwości zagrania na awans którejś z drużyn w 1/8 finału Mundialu. Może coś przeoczyłem, albo kursy zostaną jeszcze dopisane do zdarzenia?
Brak kursów na awans w początkowej ofercie to u nich częsta sytuacja.

B 0

borzib3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pewien problem. w piątek wpłaciłem 30 ziko postawiłem kupon na 6 druzyn gdzie ostatni grał wczoraj. Natomiat przed rozstrzygnięciem tego kuponu zrealizowałem bon promocyjny i doładowało mi 45 ziko . Odrazu te pieniądze wydałem na kupon który przegrałem. Dzisiaj zobaczyłem że ten pierzy kupon wszedł i kasa na koncie sie pojawiła i teraz nie moge tych pieniędzy wypłacić. Ten kupon nie powinien miec zadnych powiązań z bonusem... który przegrałem... proszę o odpowiedz czy teraz musze sie stresowac i obracac sporą kwote na zakłady dalsze... czy to moze pomyłka beat...
proszę o odpowiedz
pozdrawiam

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pewien problem. w piątek wpłaciłem 30 ziko postawiłem kupon na 6 druzyn gdzie ostatni grał wczoraj. Natomiat przed rozstrzygnięciem tego kuponu zrealizowałem bon promocyjny i doładowało mi 45 ziko . Odrazu te pieniądze wydałem na kupon który przegrałem. Dzisiaj zobaczyłem że ten pierzy kupon wszedł i kasa na koncie sie pojawiła i teraz nie moge tych pieniędzy wypłacić. Ten kupon nie powinien miec zadnych powiązań z bonusem... który przegrałem... proszę o odpowiedz czy teraz musze sie stresowac i obracac sporą kwote na zakłady dalsze... czy to moze pomyłka beat...
proszę o odpowiedz
pozdrawiam
Popraw pisownie ciężko Cię zrozumieć skoro wziąłeś bonus musisz obrócić go.... przed wypłatą prosta zasada obowiązująca od lat.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Duży plus dla tego buka. Wczoraj w południe zlecona wypłata przelewem bankowym i dziś rano kasa już jest na koncie. Nie spotkałem się jeszcze z bukiem gdzie tą metodą wypłaty kasa tak szybko pojawiła się na koncie.

rafael123 1

rafael123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troche ubogi live w tym buku, ale ogólnie to dla takiego początkującego jak ja to ten buk nie jest taki zły. Zgadzam sie z postem wyżej, bardzo szybko idzie wypłata przelewem.

T 4

t0uch97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Również jestem początkujący i według mnie oferta zakładów live jest trochę uboga, ale mimo wszystko polecam ????

P 4

poznan86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy na siatkówke poza głównymi wydarzeniami na poziomie 1,75 - 1,75 - to jest istna kpina , do tego często brak jakichkolwiek innych możliwości poza czystym 12
na piłke nożną 1x x2 średnio wychodzi 1,37
Chociażby z tego powodu buk całkowicie nie do gry

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +4 Punkty
barthezz 3

barthezz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
miasto seksu i biznesu
czy w tenisie (ITF kobiet) możecie stawiać single? Bo ja już nie. Tylko ako 3 typów. Do zeszłego tygodnia normalnie stawiałem tam single (mają całkiem szeroką ofertę)

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
kursy i oferta troche slaba - nadrabiaja jedynie tymi reloadami 1-2x w roku ;)

simon999 11

simon999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie bede zakładał nowego tematu, ale moje pytanie jest takie. Orientuje sie ktoś jakie są limity na zakłady esportowe, bo nijak nie mogę tego znaleźć. Zarówno single jak i AKO.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy w tenisie (ITF kobiet) możecie stawiać single? Bo ja już nie. Tylko ako 3 typów. Do zeszłego tygodnia normalnie stawiałem tam single (mają całkiem szeroką ofertę)
Bez problemu mogę postawić ale z tym że tam rzadko gram......

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?

Niestety również tak mam.

barthezz +2 Punkty (Dzięki za info)
J 0

jajaceek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jak dla mnie najgorszy bukmacher. Wczoraj i dziś dwa razy pomyłki w rozliczeniu zakładów - oczywiście na moją niekorzyść. Nie ma pomyłek na ich niekorzyść tylko na moją. Odradzam.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie najgorszy bukmacher. Wczoraj i dziś dwa razy pomyłki w rozliczeniu zakładów - oczywiście na moją niekorzyść. Nie ma pomyłek na ich niekorzyść tylko na moją. Odradzam.
Może więcej jakiś argumentów screnny czy coś bo tak osądzić można każdego a fajnie by było to udokumentować. Bo zauważyłem że zaczynają się nagonki bez potwierdzenia na każdego bukmachera...

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
Może więcej jakiś argumentów screnny czy coś bo tak osądzić można każdego a fajnie by było to udokumentować. Bo zauważyłem że zaczynają się nagonki bez potwierdzenia na każdego bukmachera...
nie ma sensu, dołączył dzisiaj i ciśnie farmazony bez jakichkolwiek argumentów,
że też mu się chce :]

jaga1962 +7 Punkty (za propozycje robredo)
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
jedno, że nagonki się nasilają, na tych bardziej popularnych, a drugie, to że spotykałem się ze stwierdzeniami, że jakieś firmy krzaki są lepsze niż np. taki ogromny buk jak bet365.

E 23

elear

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Minusy to słaba oferta , mniej popularnych lig nie ma wcale albo mają wystawione tylko podstawowe kursy , brak też azjanów .
Na plus możliwość puszczania zakładów systemowych za 1zł oraz brak minimalnej kwoty wpłat i wypłat przelewem . Dobra jest też opcja grania z konta gościa której u innych buków nie ma .