>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-Home - opinie

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wejsc na live chat i spytac, albo napisac emaila ewentualnie, ale pewnie po jakims czasie sami poprawia.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, zleciłem tydzień temu wypłatę z BAH zwykłym przelewem i dalej nie mam kasy na koncie. Żadnego potwierdzenia zlecenia nie mam na e-mailu nic, kasa z konta w BAH znikła a kasy na koncie nie ma. Ile czasu czeka się na przelew ? Konto z ING mam jak coś.
Musisz czekać. Reguły nie ma. Ja wypłacałem na konto w BZ WBK, raz po dwóch dniach kasa na koncie, a innym razem po 11. Nie wiem od czego to zależy.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Do mnie wypłata na konto zawsze do 3 dni przychodziła chyba że wypłatę zlecałem w weekend to trochę dłużej. Wypłaty na mb w ciągu 24 godzin dochodzą.

tenmen 83

tenmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
działa Wam live chat ??? od rana próbuję się wbić na chat i zawsze to samo: &quot;All operators are currently assisting others. Thanks for your patience. An operator will be with you shortly.&quot;
zawsze tak mają? w jakich godzinach najlepiej się z nimi kontaktować na chacie?

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
działa Wam live chat ??? od rana próbuję się wbić na chat i zawsze to samo: &quot;All operators are currently assisting others. Thanks for your patience. An operator will be with you shortly.&quot;
zawsze tak mają? w jakich godzinach najlepiej się z nimi kontaktować na chacie?
Chat nie działa od wczoraj. Napisz im wiadomość poprzez formularz ????

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chat nie dziala więc szybkie pytanie, bo nie grałem tam od roku:
bonus/bon urodzinowy - jakie są warunki obrotu? 2 x 20zł przy minimalnym kursie 1,50 czy może coś się zmieniło? Bo design strony owszem ????

D 0

dar412

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na bonach bah na pewno zyskuje, sam nieraz trochę z nich ugrałem
ale jeśli chodzi o obsługę klienta, o pracę supportu to tragedia, babka zamiast odpowiadać na pytania to zasypuje mnie jakimiś wierszykami/regułkami w ogóle nie odnosząc się do pytania, na nic print screeny i wyniki z oficjalnych stron
poza tym bah posiada jedne z najniższych kursów, na faworytów jak i na outsiderów. u innych bukmacherów np jest kurs 5.0 a u bah 3.5, więc nieźle kroją
w dodatku słaba oferta, czasem na mecz jest tylko opcja 1x2, gdzie u innych bukmacherów jest +20 innych możliwości zakładu, słaby live, kilka zakładów, często zawieszane bez powodu
wypłata na moneybookers dłuży się ( u innych buków jest juz po 2-5 godzinach) ponadto przebiega w dziwny sposób, nie znika z konta, możesz nadal za nią grać (ale w tym przypadku zostaje anulowana)
stan taki utrzymuje się już od kilku lat, ogólnie nie widzę perspektów

kolti 103

kolti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mi powie jak to wygląda w Bah, bony z tej samej kampanii, ale o innej wartości można wykorzystać, czy też nie?

S 0

scy12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
minimalnie na jeden zakład da się postawić 0,50 groszy czy 1 złoty ?

tetti14 0

tetti14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktos wolna 5 na bahu, bo nie moge wplacic dzis bo wszystko pozamykane ???? jutro laduje to oddam! musze koniecznie dzis postawic..... 15102900 ????

H 10

hutnik14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jak zawodnik nie pojawi się na boisku, nie będzie go na ławce a postawiłem że strzeli gola, to czy dostanę za ten zakład zwrot?

kolti 103

kolti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie szybkie pytanie, czy w BAHU można posiadać dwa konta na domostwo?

arturs123 11

arturs123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pomorze Srodkowe
Powiem tak, mieszane uczucia co do tego bukmachera. Oferta nędzna, kursy bez szału - za to dwa wielkie minusy. Jednak bądź co bądź gram tam już od lat i chociaż od jakiegoś czasu zabieram sie do &quot;rozwodu&quot; z BAH, to rozstać się nie mogę. Po prostu przyzwyczajenie i mam do nich duże zaufanie. Szybkie wypłaty, kupony też w miarę szybko rozliczają, nigdy żadnych cyrków z nimi nie miałem (i liczę na to, że tak zostanie).

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zauważyłem że od pewnego czasu transmisja video w bet-at-home jest gorsza niż w bet365, jak oglądam mecz piłki nożnej w bah to po prostu czasami nie widać gdzie piłka na boisku się znajduje. Czy też macie takie kiepskie live video w bahu?

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Wczoraj i dziś rano postawiłem na 3 kuponach zakład na mecz Genclerbirligi Ankara - Galatasaray. Jeden kupon nie wszedł ale dwa są jeszcze nierozliczone i mam takie pytanie.
Otóż spotkania wybierałem tylko z zakładek dzisiejsze zakłady, jutrzejsze zakłady (wczoraj). Według wczorajszej oferty bah i tej z przed 9 mecz ten miał odbyć się dzisiaj o 18. Teraz sprawdzam i data tego spotkania to 15.12 (na moich kuponach również została zmieniona) czy w takiej sytuacji mogę zażądać usunięcia tego zakładu z mojego kuponu, bo jakby nie patrzeć bukmacher wprowadził mnie w błąd.
Podobnie było z meczem Juventus-Sassuolo który też wczoraj zagrałem bo bah miał go w ofercie na dziś (tutaj kupon przegrany więc nie robię problemów).