>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-Home - opinie

F 0

faworyt1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzieki za odp.Powysylalem im dokumenty i oczekuje weryfikacji.Doszedlem do 10 k ale jak nie moglem wyplacic to sobie zaczalem mnozyc i taka suma sie uzbierala.Wesolych swiat ;-)

K 0

kolba121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie polecam. Mam konto 1,5 roku i właśnie zostałem zlimitowany. Jak zaczynasz regularnie wygrywać to limit stawek i lipa. Dużo nie wygrywałem ale regularnie.

kubeq8 5

kubeq8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie przegap: 600 PLN bonusu!
Do świętowania powrotu królów dodajemy coś ekstra: na start rywalizacji w 1/8-finału LM mamy dla Ciebie do 600 PLN bonusu! Ta oferta jest godna rozgrywek na najwyższym poziomie, zakład? Pamiętaj: promocja jest dostępna tylko do 20 lutego!
Wpłaconą kwotę łącznie z dopisanym bonusem należy obrócić 4 x w ciągu 90 dni od aktywacji bonusu po minimalnym kursie 1.70

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam czego nie mogę wejść na bet at home jako : logowanie jako gość?

Pisze Blocked!

co zrobić?

M 220

mm25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie dobry link działający do bet at home

D 0

danielasek

Czesc
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam od dwóch trzech tygodni nie mogę odpalić strony betathome , o co chodzi ,wcześniej nie było żadnych problemów , codziennie  logowalem sie i  korzystałem z darmowego spina w kasynie

D 0

danielasek

Czesc
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Lantz niestety nie działa mi ten link. Mar kom zmiana tych dns nie spowoduje żadnych niekorzystnych zmian w użytkowaniu Internetu ? Bo oprócz mnie jeszcze trzy urządzenia/osoby  inne korzystają z tego samego internetu

markol1973 13

markol1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
cytat z dnia 18 czerwca 2019 18:44 przez danielasekLantz niestety nie działa mi ten link. Mar kom zmiana tych dns nie spowoduje żadnych niekorzystnych zmian w użytkowaniu Internetu ? Bo oprócz mnie jeszcze trzy urządzenia/osoby  inne korzystają z tego samego internetu

zmień DNS w swoim komp. na DNS google.

paypal 368

paypal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Ku przestrodze!Aż się wierzyć nie chce że takie rzeczy się dzieją w tym buku.

Jeśli nie chcesz mieć nieprzyjemności z tym bukiem lepiej omijać go szerokim łukiem.Bywają sytuacje gdzie czyszczą konto z całej historii depozytów i oraz zawartych zakładów wygranych i przegranych tak jakbyś założył konto przed chwilą.Taka sytuacja spotkała kolegę z pracy który dziś zapytał support dlaczego nie otrzymał 1 spina od depozytu który robił tydzień temu na kwotę 20zł.

odpowiedz supportu

Witaj Zbyszku.

Dziękujemy za wiadomość"Po dokładnym sprawdzeniu pragniemy potwierdzić, że nigdy nie odnotowaliśmy próby wpłaty w kwocie 20 PLN na Pana konto gracza i nie jest Pan upoważniony do korzystania z tej promocji."

Mamy nadzieję, że nasza odpowiedź rozwiała Pana wątpliwości.

W przypadku dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com            

dobre jaja a wczoraj jeszcze wygrał z tego spina 6zł na Gonzo????
ŁADNIE TEN BUK KRĘCI