Napisalem że obczaję ten BaH, dlaczego ? Już piszę
Napisalem że obczaję ten BaH, dlaczego ? Już piszę
Dzisiejsza pilka nożna kobiet w Australi Bet365 po pierwszej połowie ( 0:0 )oferował tylko 1,5 gola na BaH od o,5 do 6,5 interesowało mnie 2,5 za 2,5 a nie 1,5za 1,6 (wynik 3:2 )
Dzisiejszy mecz Athletico - Alaves zachiało mi się żółtych kartek w meczu BaH miał, BET365 nie.
Jak widać warto mieć konto tu i tu, teraz tylko jak będzie z wypłatami bo z BET365 nie było problemu, z expekt tak i tam skasowałem konto bo po 21 dniach szarpaniny wypłacili mi 600pln ale to historia na inny dział
Jesteś chyba jedną z nielicznych osób, które tak dokładnie przeczytały. Zainteresował mnie zapis dotyczący informacji o zarobkach i stanie majątkowym. Jeszcze nigdy się z tym nie spotkałem, a ostatnio wypłacałem z bet-at-home na Skrill, szło około 12h.Właśnie sprawdzam regulamin BAH i jest tam taki punkt:
"7. Podczas rejestracji konta gracza oraz wykonywania transakcji jest przeprowadzana procedura "Poznaj Swojego Klienta" (Know your customer, KYC). W ramach procedury KYC klient może zostać poproszony o przesłanie kopii dokumentu tożsamości, potwierdzenia adresu zamieszkania, informacji na temat zarobków i stanu majątkowego oraz innych dodatkowych danych. W przypadku braku możliwości przeprowadzenia procedury KYC (ze względu na niedostateczną kooperację ze strony klienta lub nieprzesłanie odpowiednich dokumentów) bet-at-home zastrzega sobie prawo do natychmiastowego zablokowania lub zamknięcia konta."
Czy musieliście im podawać informacje na temat zarobków? Stanu majątkowego? WTF???
Krzysiu, czytam tak na zaś, bo nie raz te ich regulaminy to jeden wielki absurd. Albo masz pytanie i nagle powstaje jakiś punkt którego wcześniej nie było.
A co do informacji o zarobkach i stanie majątkowym to jest tam napisane że "klient może zostać poproszony". Czyli może ale nie musi. Wychodzi na to że pewnie wyrywkowo mogą prosić o takie dokumenty....No ale zaświadczenie o zarobkach to chyba lekka przesada :? A stan majątkowy to już hit! zostać poproszony". Czyli może ale nie musi. Wychodzi na to że pewnie wyrywkowo mogą prosić o takie dokumenty....No ale zaświadczenie o zarobkach to chyba lekka przesada :? A stan majątkowy to już hit![/QUO
Pytania o zarobki , czy stan majątkowy są absolutnie niedopuszczalne .
Też tak uważam, a jednak jest taki zapis w regulaminie i może pojawić się problem z korzystaniem z serwisu jeśli poproszą o te dokumenty.Pytania o zarobki , czy stan majątkowy są absolutnie niedopuszczalne .
Kursy, kursai ale od lat prezentują równy poziom i niema z nimi żadnych problemów jak się nie kombinowało.
Jak dotąd nie pojawiły się takie informacje aby ten bank robił kłopoty.Czy w BAHu dalej sa problemy z wyplatami pieniedzy na konto bankowe ? Konto mam w Alior Banku