>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet-at-Home - opinie

W 0

wania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rowniez mozna dodac iz w BAH mozna czesciej dostac jakis Bon normalny z normalnej promocji Epulsa czy cos takiego niz na Bwin gdzie czesto blokuja konta nie korzystajac z promocji dla Polakow

martin7921 0

martin7921

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
jestem nowy na BAH i mam pytanka
nak tam nazywa sie zakad akumulowany? bo wczesniej stawialem na sts
co oznaczaj kuponz wielokrotny, pojedznczy, kombinacyjny i system?
PROSZE O POMOC
Pozdrawiam
Martin

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Pojedynczy ▶ jeden mecz na kuponie
Kombinacyjny ▶ akumulowany
System ▶ rozpis (np. 2z3, 3z4)

Ale takie pytania to raczej zadawaj w systemach gry.

L 0

liga-redaktorek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BAH jest ok jak dla mnie gram tam od dwóch lat wyplata kasy jest szybko ???? np w poniedziałek zlecisz wypłate to juz w srode po południu masz ,ogolnie fajny buczek ????

lela84 0

lela84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; jest ok jak dla mnie gram tam od dwóch lat wyplata kasy jest szybko ???? np w poniedziałek zlecisz wypłate to juz w srode po południu masz ,ogolnie fajny buczek ????

To jest nic. Ja zleciłem wczoraj o 12.22 w południe (niedziela ). A dziś (poniedziałek) o godzinie 17.30 przyszedł sms z inteligo że kaska jest już na koncie. :jupi: Przyznam że jestem mile zaskoczony ????

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie buk w porzadku.co prawda pozno dochodza wyniki niektorych zdarzen ale ogolnie spoko. :wink:

janich 0

janich

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie bukamacher jeden z lepszych. Bezproblemowe wypłaty bez limitów oraz wpłaty. Darmowe i gotowe druczki wpłaty, kursy bardzo przyzwoite. w 95% spolszczony, ładny i schludny wygląd strony. Buk na duży plus polecam ✅

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Dobry buk chociaż słaba promocja i brak zakładów live. Trzeba umieć z niego korzystać bo są tam zakłady Last Minut na których łatwo kase strcić. Trzeba być rosondnym a mi niestety tego brakuje.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Jadyną rzeczą która nie podoba mi się u tego bukmachera to to ze od pewnego czasu nie ma under/over w Serie B i Ligue 2 :;/: Pozdro :spokodfhgfh:

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
jak to napisał :

Jak dla mnie jest to dobry bukmacher dla początkujących. Prosta nawigacja. Nie miałem problemu z wpłatą i wypłatą kasy.

czyli jednym słowem dla amatorów, można sobie pograć za przysłowiowe 5 zł, plusem jest, że nie aż tak często zamykają konta oraz nie zmieniają Ci na przegrane wygranych typów ( co dzieje się nagminnie na bwin ), ale na dłuższy dystans buk nie do polecenia ze względu na dużą marżę jaką pobiera na kursach.

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
To jest jakaś kpina chyba nie ma dziś w ofecie m.in. Australian Open - kwalifikacje , a jak już jest tenis to bez żadnych dodatków a np. w bwin dzis na jeden mecz mamy nawet po 9 mozliwosci zakladow. Ogolnie szybko sie stąd wyniose chyba.

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jezeli chodzi o wplaty i wyplaty jest to bezproblemowe i w 100% pewne . POLECAM

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
To jest jakaś kpina chyba nie ma dziś w ofecie m.in. Australian Open - kwalifikacje , a jak już jest tenis to bez żadnych dodatków a np. w Bwin dzis na jeden mecz mamy nawet po 9 mozliwosci zakladow. Ogolnie szybko sie stąd wyniose chyba.

michauek to nie tylko w tenisie jest mało możliwości w drugiej lidze wloskiej nie można grać nawet under over.W BAH największą lipą jest to że jest mało dodatków do danych spotkań
pzdr :spokodfhgfh:

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
U mnie dziś pojawil się po raz pierwszy problem w bet-at-home. Postawiłem sobie wczoraj wieczorem kuponik za 20 zł ( 3 spotkania NBA + 1 NHL). Wszystie mecze weszły i powinno się pojawić na moim koncie 60,29 zł. A tymczasem pojawiło się 10,34 zł , mimo iż jest napisane że status kuponu jest prawidłowy. Polski support e-mailowy bet-at-home nie odpowiada. Czy komuś zdarzyła się już taka sytuacja?

S 0

soma-cruz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
nie polecam tego buka. Najbardziej mi brakuje typów strzeli/nie strzeli w nodze i handicapów w koszykówce (nie licząc NBA). Często też nie ma do obstawienia pewniejszych spotkań. Zarejestrowałem się skuszony bonusem i zamierzam go obrócić. Potem się wypisuję na STAŁE! :zy3ou:

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
A mnie dzisiaj zdenerwowali :zy3ou: nie dali zakładów na dzisiejsze skoki ????

I 0

iwonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oferta beznadziejna, Kiepskie kursy ale co jak co z wypłatą to problemu nie ma zleciłem w niedziele wieczorem a w poniedziałek w połódnie już kasa na koncie była w PKO Inteligo

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mnie najbardziej denerwuje brak niektórych meczy 3ligi polskiej - jak np. motor miał przeniesiony na środek tygodnia - i mało dodatków do meczy. strzeli/nie strzeli powinno być! czy under/over często pojawiają się na ostatnią chwilę dzień przed