Witajcie :grin: jeśli ktokolwiek grał to możecie podzielić się wrażeniami z gry oraz powiedzieć czy gra warta zakupu, bądź zagrania. Osobiście nie grałem ale myślę że jest dobra. ????
widać że nie grałeś w Call of DutyALe gra nie ma sobie ró♦wnych jeśli chodzi o MultiPlayer.
na xboxie grałem...dupy nie urywa szczerze mówiąc, zwłaszcza multi. Spodziewałem się czegoś więcej po tych szumnych zapowiedziach i jakże bardzo się zawiodłem. Trochę mniej jak w przypadku poprzedniej części (tam w kampanii wytrzymałem zaledwie 20minut), tutaj ją skończyłem. O ile trzyma nawet poziom i z pewnością będzie to lepsza kampania niż w najnowszym COD, to już odpalenie multi psuje wszelkie pozytywy z singla. Problem tej gry polega na tym że jakiejkolwiek kichy by nie zrobił COD w kampanii, to ludzie będą potem i tak grać cały rok na multi, bo to będzie majstersztyk w każdym calu co roku. Zapowiedzi na tę część są świetne i ja wiem że oni zrobili naprawdę dobrą grę...Reasumując fajnie pograć Battlefielda na singlu i nic więcej, zresztą już cena spadła i to mocno co dobitnie pokazuje że trochę racji mam w tym co teraz piszę.Probowal ktos ciupac w ta giere na ps3
dlatego nie widzę sensu zmiany komputera skoro można mieć konsolkę za tysiaczka i nie przejmujesz się żadnymi śmiesznymi wymaganiamijeszcze kilka zakładów będzie mi musiało wejść zanim zmienię komputer na taki, który będzie w stanie to pociągnąć
tez tak myslalem jakies 2 lata temu. pozniej doszlem do wniosku ze nie nadazylbym z kupowaniem coraz to nowszych czesci do kompa i tak stalem sie szczesliwym posiadaczem playa 3Jakoś nie mogę się przemóc do FPSów na konsoli. Tak bez myszki?
Jakoś nie mogę się przemóc do FPSów na konsoli. Tak bez myszki?
dokładniekwestia przyzwyczajenia