>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Baraże Npower Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pełny terminarz fazy play-off:
Połfinał, pierwszy mecz
Czwartek, 3 maj 2012; drużyna z 6 miejsca kontra West Ham/Soton (20:45)
Piątek, 4 maj 2012; drużyna z 5 miejsca kontra drużyna z 4 miejsca (20:45)
Półfinał, drugi mecz
Poniedziałek, 7 maj 2012; West Ham/Soton kontra drużyna z 6 miejsca (17:30)
Środa, 9 maj 2012; drużyna z 4 miejsca kontra drużyna z 5 miejsca (20:45)
Finał
Sobota, 19 maj 2012 (16:00)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cardiff - West Ham
Już dziś pierwszy z dwóch meczów barażowych. Walijski Cardiff podejmie Młoty Allardayca. Wszyscy dobrze wiemy jak przebiegał cały sezon West Ham dumnie dążył drogą w kierunku awansu, niestety potem zadyszka jego podopiecznych spowodowała że robiło się coraz gorzej i niestety drużyna musi rozegrać baraże i kto wie jak one się potoczą. Cardiff radziło sobie przeciętnie jednak potem ich ciekawa gra spowodowała że wślizgnęli się do baraży. Podopieczni Makaya (trener Cardiff) mają zakaz na korzystanie z internetu czytania informacji itd. na czas baraży chcę aby jego podopieczni maksymalnie się skoncentrowali na rywalizacji z West Hamem wspomniany trener powiedział że to właśnie Młoty są faworytem. Ostatnie osiem spotkań na własnym terenie przez Cardiff zakończyło się pięcioma remisami , jedną wygraną i dwie porażki, West Ham na osiem ostatnich wyjazdów pięć wygranych i trzy remisy. Ostatnie spotkanie jakie rozegrały obie drużyny zakończyło się zwycięstwem 2:0 Młotów. Wspomniani gracze dysponują niezłym atakiem pozycyjnym którym początkuje Noble oraz Nolan a kończą Cole i Vaz Te. W West Ham nie zobaczymy O&#39;Neila wiele gazet pisało że Nolan oraz Tomkins nie wystąpią jednak służby medyczne doprowadziły obu do stanu &#39;&#39;używalności&#39;&#39;.W Cardiff nie zobaczymy czterech graczy jednak ze względu na cisze medialną nie możemy ich poznać a być może to taktyka by Big Sam poczuł się pewniej. Jedno jest pewne jest to gra nerwów Młoty dysponują dużo lepszą kadrą jeśli chcą awansować do Premier League to warto by było rozstrzygnąć spotkanie w pierwszym meczu.
Win West Ham @@ 2,50 ✅ ✅ ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
funnyman +1 Punkty (Miałeś rację)
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ciekawe zagrają dwie drużyny, które w sezonie zasadniczym poniosły najmniej porażek. West Ham tylko 8 porażek na 46 meczy, a Cardiff 9 porażek na tyle samo spotkań. Dodam, że dwa zespoły, które awansowały bezpośrednio do PL poniosły odpowiednio Reading 11 porażek, Southampton 10 porażek.
Moim zdaniem w pierwszym meczu półfinałowym obie ekipy nie będą szarżowały zbyt bardzo i mecz zakończy się remisem. Dopiero na własnym boisku West Ham pokona Cardiff i zagra w finale baraży. Jeśli chodzi o ostatnie 2 mecze między tymi drużynami to kończyły się one następująco:
Cardiff - West Ham 0:2
West Ham - Cardiff 0:1
Pora na remis.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Widzę że jak na razie cichutko w temacie Meczu pierwszego spotkania barażowego,no ale spotkanie dopiero o 20 45,pewnie każdy czeka na jakąś nowinkę która zbliży do wytypowania prawidłowego rozwiązania na ten mecz:razz: Doberman stawiasz na młotów,ja skłonię się ku remisowi na to spotkanie.Fakt w lidze West Ham wygrał spotkanie wyjazdowe z Cardiff ale Play Offy to już zupełnie inna bajka tu stawką jest wejście do elity i zarówno Cardiff jak i West Ham mają szansę to uczynić.Kadrowo tak jak mówisz na pewno lepsze młoty ale jest to pierwszy mecz nie zapominajmy że wyjazdowy zbyt ryzykowne wejście w ten mecz West Hamu mogło by sprawić że w rewanżu musieli by odrabiać ewentualna porażkę a tego z pewnością Allardayce chciałby uniknąć.Sądze że padnie tutaj remis bo oba zespoły będą chciały się wybadać kogo na co stać i nikt nie będzie tu szarżował w pierwszym meczu.
Cardiff-West Ham
Typ:X⛔
Kurs:3,25
Bukmacher:BetClic

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ŁKS Łódź
Mam podobne odczucia jak Miko. Cardiff to też nie jest jakaś przypadkowa drużyna ,wiadomo ,że to jest mecz i rewanż ,więc nie można się rzucić całym zespołem do ataku i w głupi sposób stracić szanse na awans. West Ham przyjeżdża nie przegrać. Cardiff za podstawowy cel powinno mieć zwycięstwo ,ale bez straty gola.Co może prowadzić do zachowawczej gry zwłaszcza w pierwszej odsłonie, Kolejny sezon na zapleczu Premiership byłby niczym katorga dla zespołu West Hamu ,dlatego muszą rozważnie podejść do pierwszego dwumeczu ,by wyjść z niego zwycięsko. Jak dla mnie pachnie remisem 1:1. Dlatego zasadnym typem było by też szukanie underka...

Typy:
X 3.25 Bet365 (0-2) ⛔
Under 2.5
1.75 Bet365 (0-2) ✅✅✅
/edit Cardiff zawiodło na całej linii ,losy awansu są już raczej rozstrzygnięte. Szkoda

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem WEst Hamu po dwóch bramkach Collinsa. Jak chyba każdy widział Cardiff znó nie dało rady w barażach grali kiepsko czasami tragicznie. Dzisiaj kolejne spotkanie Blackpool z Birmingham. Mam nadzieje że pojawi się jakiś rozgłos w temacie bo Birmingham marzy o awansie będzie ciężko dziś pierwsza przeszkoda. Mandarynkowa w dodatku. Jak myślicie :?:

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Blackpool już ostatnio było w PL i nie chcę ich widzieć bo zbierali baty jak nikt. Po cichu liczyłem na Cardiff ale teraz wydaje się że to West Ham awansuje. W sumie jeśli WH awansuje to będzie sprawiedliwie bo brakło im tylko 2 pkt do drugiego Southampton a reszta stawki bylo 10 pkt za nim, ale taki urok w playoffach że wszystko się może zdarzyć.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
West Ham powinien awansowac gdyby nie ich słabsza dyspozycja w kluczowym momencie może teraz by Święci grali jak dla mnie w przypadku awansu to będzie najmocniejszy beniaminek te lata w PL robią swoje to doświadczenie wielu graczy. Chce ich tam zobaczyć Blackpool i Birmingham w PL się nie spisali i wątpie w ich możliwości także w przyszłym sezonie.

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
eastside
Blackpool vs Birmingham - 1 - 2,30 ✅ / over 2,5 - 1,90 ⛔
Ogólnie faworyta do awansu nie ma, wszystko jest możliwe ale dzisiaj w meczu u siebie więcej szans daje drużynie Blackpool. Na koniec sezonu dzielił ich ledwie jeden punkt i sama ich gra pod koniec była dość udana. Odpowiednio Blackpool nie przegrało 7 kolejnych spotkań (wygrali 4 z nich), warta odnotowania jest postawa defensywy ponieważ stracili gole tylko w dwóch meczach (1:1 z Barnsley i 2:2 z Millwall), Birmingham za to nie przegrało 9 kolejnych spotkań (i odnieśli też 4 wygrane) ale z defensywą już gorzej bo w tych 9 meczach gole tracili ośmiokrotnie - tylko z Reading zachowali czyste konto (2:0). Niby Birmingham ostatnio dość dobrze radzi sobie z drużyną Blackpool (nie przegrali ostatnich 4 meczy) ale dzisiaj stawiam na tych drugich.
Z braków to tak w Blackpool zabraknie Craiga Cathcarta a w Birmingham Stevena Caldwell i Boaza Myhilla i prawdopodobnie nie zagrają też Keith Fahey i Stephen Carr.
Ewentualnie można się pokusić o zagranie over 2,5 gola - Mandarynki w sezonie strzeliły 79 goli a The blues 78 tracąc przy tym 59 i 51. A over 2,5 w 46 meczach Blackpool padał 30 razy a Brimingham 26. No i w 6 ostatnich spotkaniach między tymi drużynami padały takie wyniki: 3:0, 2:2, 1:2, 2:0, 2:0, 0:1.
/// 1:0, kolejny mecz z ładnym kursem wchodzi, over niestety nie ale i tak kto skorzystał z pierwszego typu to gratuluję:)

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Blackpool - Birmingham

Ja myślę swoim skromnym zdaniem że Birmingham przynajmniej w pierwszym meczu na wyjezdzie nie będzie w stanie wygrać z Mandarynkami.Wczoraj nie znaczna pomyłka szczerze myślałem że Cardiff pokaże trochę więcej a tu jednak West Ham pokazał swoją dominację.W dzisiejszym spotkaniu myślę że nie padnie rozwiązanie.Obie Drużyny prezentują podobny poziom i pewnie żadna nie będzie chciała popełnić jakichś głupich błędów.Natomiast jeśli mialbym już wskazać w tym meczu zwycięzce to bardziej przychyliłbym się do Blackpool.Birmingham nie zbyt dobrze radził sobie w historii spotkań z Mandarynkami jeśli chodzi o wyjazdy i dlatego też myślę że nie wygra z drugiej jednak strony ranga tego spotkania i to co jest jego stawką sprawią że łatwo skóry nie sprzedadzą.Mój typ na dziś podobnie jak wczoraj remis.;)
Blackpool - Birmingham
Typ:X⛔
Kurs:3,25
Bukmacher:BetClic
Znów pomyłka bo jednak wybrałem remis a Mandarynki zrobiły swoje,ale swoją drogą gdyby King w 90 nie sieknął w słupek to wszedłby szczęśliwy remis,eh gdyby...zasłużone zwycięstwo Blackpool:razz:

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ŁKS Łódź
Ja bym celował jednak dzisiaj w Blackpool. Różnica między obiema ekipami nie jest ta duża jak wczoraj. Szanse awansu są rozłożone 50/50. Nie będę pisał o statystykach ,bo już wszystko w tym temacie zostało powiedziane przez &quot;lukasza.wgw&quot;. Zwrócę uwagę tylko na fakt ,że Blackpool u siebie przegrał tylko 3 razy w całym sezonie: z West Hamem , Nottingham i o ile dobrze pamiętam Derby County. To świadczy ,że Birmingham łatwej przeprawy mieć nie będzie i myślę ,że Bloomfield Road dzisiaj nie zdobędą. Mogą pomarzyć ewentualnie o remisie.

Blackpool - Birmingham 1(dnb) 1.66 Bet365 (1-0) ✅✅✅

/edit tak jak przypuszczałem , niewielkie zwycięstwo gospodarzy....

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Pewny awans West Ham, Blackpool niespodziewanie stało się czarnym koniem i także powalczy. Zapraszam do typowania i analizowania meczu finałowego

A 0

artek93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę ze west ham dadzą radę,ostatnie 4 mecze tych drużyn to 3 wygrane west ham i 1 remis,co wy myślicie na ten temat?

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Ja idę tutaj w kierunku awansu WHU, czy West Ham wygra w regulaminowym czasie nie wiem chociaż jest to bardzo prawdopodobne. Ja jednak decyduję się pograć na awans
WHU za 1.60 od Unibet. West Ham ma potencjał i chęć powrotu do najwyższej rangi rozgrywek w Anglii i ja im kibicuje bo to bardzo ciekawa ekipa i dobrze będzie widzieć ich ponownie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby Bobo Chęci grały... to dziś Birmingham gra w Premer Leage, Pompey nie spada itd. itd... nie wystarczą chęci trzeba również mieć atuty. Jednak Młoty jak najbardziej je posiadają z Big Samem na czele.
Blackpool - West Ham
Wembely Stadium.... Finał baraży o awans do premier league, sędzia Howard Webb kontrowersyjny, surowy ale zdolny. Naprzeciwko siebie staną dwie najlepsze drużyny baraży. W tej konfrontacji większe szanse przypisuje drużynie Big Sama. W sezonie zasadniczym West Ham był lepszy o 11pkt. od Blackpool. Problem polegał na tym że Młoty zaczęły potem zaliczać serie remisów którą wykorzystały bezlitośnie zespoły Southampton i Reading. West Ham nie przegrał od ośmiu spotkań.Do składu Młotów wraca Jack Collison co jest ogromnym wzmocnieniem zespołu. Dzisiaj faworyt jest jeden i są nim Młoty ich desperacja zostanie nagrodzona.
Blackpool: Gilks - Baptiste, Evatt, Eardley, Crainey, M.Phillips, Ferguson, Angel, Ince, Taylor-Fletcher, Dobbie
West Ham: Green - Demel, Tomkins, Reid, Taylor, O&#39;Neil, Noble, Nolan, Collison, Cole, Vaz Te

Win WEST HAM @@ 1,95 WilliamHill
✅ ✅

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
To i słowo ode mnie. Młoty wydają się ekipą bardziej wszechstronną. Blackpool to takie trochę drwale, chociaż podoba mi się twardy futbol bez odpuszczania, jednak tutaj widzę szanse tylko dla ekipy West Hamu. Mandarynkom będzie ciężko sprostać kreatywnemu Vaz Te. Dodatkowo Młoty mają świetną postać w osobie Nolana. Dla mnie to wódz drużyny, który jest potrzebny w ważnych momentach. Ma chłop charyzmę, potrafi zmobilizować zespół i dzisiaj do tego doprowadzi. Doprowadzi swoją ekipę do awansu.

West Ham @ 1,9 betclick ✅

Status
Zamknięty.