>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BANK... Jaki wybrać? Pytania, sugestie

M 0

misiek1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to 25zł dotyczyło karty !!! jeżeli się nie dokona płatności 3x w ciągu podajże miesiąca czy trzech,trzeba zaplacić za kartę jeżeli nie dokonasz płatności ale jak dokonasz to jest luz
I zostałem Poinformowany szczegółowo o tym!!! A druga sprawa wszystko macie w umowie też ;)

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zależy z czego korzystasz - ja na przykład kupuję obligacje - w inteligo robię to bez wychodzenia z domu. A i jeszcze jedno - spróbuj doładowac numer z ERY przez Mbank ????
Jeśli chodzi o obligacje, to w mBanku jest bezprowizyjnie. W inteligo płacisz od 0,05% prowizji do 4,5% (akcyjne) to trochę sporo.
Co do doładowania ery z mBanku to i tak było nieopłacalne. Na allegro taniej, na stronach ery też taniej, bo masz plus 10% i mozesz zapłacić mTransferem, czyli de facto mBankiem. To akurat podobno wina ery, że nie zgodziła się na warunki proponowane przez bank.

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zakup obligacji skarbu panstwa u emitenta jest płatny ? :-D zastanów się proszę :-D

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a w PKO można zrobić coś takiego-konto internetowe(bo w banku fizycznym drogo,6-7 zl miesięcznie)
a co do moneybokers to jak się tam wpłaca i wypłaca pieniądze jak nie miałbym konta bankowego? ale chyba ten sposób wyklucza bonusy u buków,prawda?
czy ten sposób polega na tym,że takrzelewam kasę na moneybokers przelewam(jak się robi przy wpłaceniu bukom internetowym) a odbieram jak zlece im i wysyłają mi kasę na konto bankowe? (jak nie mam swojego konta to musiałbym podać kogoś np. z rodziny czy potem można zmienić konto jak np. założyłbym swoje)
a bukmacher wysyła mi kasę (jak zlecę ) na konto moneybokers?czy tak to działa?
bo chyba konto internetowe bankowe polega na tym samym jak myślę-buk wpłaca mi na internetowe a ja przez nie wypłacam na konto banku normalnego(choć chyba można jakoś na kartę żeby w bankomacie wybrać,czy trzeba mieć koniecznie konto i internetowe i normalnie fizycznie w banku)? tyle że wpłacać kase mogę przez kliknięcie myszki do buka

nabuchodonozor 0

nabuchodonozor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zalozylem konto w bzwbk;
zapomnialem tylko zapytac ile biora za przyslanie karty?
przesylka na ich koszt idzie ?
wie ktos moze? : &gt;

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszysko za free przez dwa lata. Tylko mało sms jest do tranzakcji 5 darmowych, reszta płatne po 20 gr.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam BZWBK konto &lt;30 z kartą debetową Visa Electron &lt;30 wydawaną za darmo i jestem niezmiernie zadowolony bo nie było żadnych problemów , wpłaty , wypłaty do buków idą dobrze ????

K 0

kasumoto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie czytałem wszystkich postów w tym temacie więc moge się powtórzyć. Chce powiedzieć, że mBank wymiata jeśli chodzi o bankowość elektroniczną. Żadne inteligo, srigo. Prowadzenie konta mBank to absolutne 0zł... i nie ma tu jakichś ukrytych warunków typu: zero złotych ale tylko za karte sie placi.... albo tylko za przelewy sie placi ,50gr. To konto jest bezpłatne, przelewy, wypłata z bankomatów, karta płatnicza lub jej wymiana na nową w wypadku zgubienia, usługa mTransfer która uważam wymiata jeśli chodzi o płatności w internecie, doładowywanie telefonów na karte w 3min., i wiele wiele innych. Kredyt na 15 tyś dostałem na gębe na podst. obrotów konta. Jestem bardzo zadowolony dlatego polecam Wam.
aha, mBank ma fantastycznie tanie ubezpieczenia OC... mam Lagunie I z silniczkiem 3,0. Rocznie płacę ok. 250zł.

detmold 6

detmold

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kasumoto zgadzam się jedyna drobnostka jaką można mBankowi zarzucić to brak sieci bezpłatnych bankomatów w Polsce (tylko Euronet jest bezpłatny).
Dodatkowo dla mnie niezłym bajerem jest elastyczne konto eMax Plus z oprocentowaniem 4,1% (rekordowo w czasie wojny banków na lokaty mieli 5,5%)
Oraz co jest absolutnym hitem darmowa platforma funduszy inwestycyjnych i usług maklerskich eMakler w pełni zintegrowana z kontem bankowym.
Powiem Wam, że byłem w Open Finance w sprawie inwestowania w SFI i się dowiedziałem, że pobierają opłatę stałą 12zł/miesiąc, natomiast w mBanku mam wszystko z free i zarządzać mogę z domu przez Internet.

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie tylko euronet, jest jeszcze kilka innych sieci bankomatów bezplatnych dla mBanku. Fundusze są faktycznie w porządku, odnośnie emaklera to już inne banki też mają zintegrowane z kontem i większą funkcjonalnością (wykresy, wiadomości itp, wszystko oparte na NOL3.) za darmo i nawet z mniejszą prowizją.

L 0

lfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam. Czy jest możliwość założenia konta młodzieżowego (16 lat) w banku, bez potrzeby podpisywania się opiekuna prawnego? W mBanku jest to konieczne niestety. Liczę że mi pomożecie ????

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam. Czy jest możliwość założenia konta młodzieżowego (16 lat) w banku, bez potrzeby podpisywania się opiekuna prawnego? W mBanku jest to konieczne niestety. Liczę że mi pomożecie ????

Dam sobie rękę uciąć, że nikt nie podpisze żadnej umowy bez podpisu opiekuna.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam BZWBK konto &lt;30 z kartą debetową Visa Electron &lt;30 wydawaną za darmo i jestem niezmiernie zadowolony bo nie było żadnych problemów , wpłaty , wypłaty do buków idą dobrze ????

potwierdzam.... ode mnie same pozytywy dla tego konta. Nigdy nie miałem, żadnych problemów, wszystko w jak najlepszym porządku ;) ... i mam nadzieję, że tak pozostanie ????

S 0

slawooo89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam !!
Bardzo chciałbym zacząć grać u jakiegoś eBuka... Ale jak widzę te wszystkie rodzaje wpłat/wypłat, komplikacje z nimi związane to odechciewa mi się wszystkiego... :|
Powiedzmy że mam konto Pko Inteligo Wiem że wpłaty na BAH są możliwe poprzez Przelewy24 (Tak?) Ale czy mogę wypłacać pieniądze na konto ?? I czy są przy tym pobierane jakieś prowizje ?

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam !!

Bardzo chciałbym zacząć grać u jakiegoś eBuka... Ale jak widzę te wszystkie rodzaje wpłat/wypłat, komplikacje z nimi związane to odechciewa mi się wszystkiego... :|

Powiedzmy że mam konto Pko Inteligo Wiem że wpłaty na BAH są możliwe poprzez Przelewy24 (Tak?) Ale czy mogę wypłacać pieniądze na konto ?? I czy są przy tym pobierane jakieś prowizje ?

Wszystko jest klarowniejsze niż Ci się wydaje. Po kilku transakcjach będziesz już robił to automatycznie :spokodfhgfh:

Z reguły jest tak, że wypłacasz w ten sam sposób w który wpłacałeś. Więc jeżeli użyjesz P24 do wpłaty, będziesz mógł wypłacić na konto bankowe.

W razie wątpliwości, aby upewnić się na 100% zawsze możesz napisać do supportu.
A, no i odradzam BAH :| Najlepszy buk to b365, jeśli chodzi o ofertę, support. Ale na dobry początek może expekt. Buk uczciwy i obsługa intuicyjna raczej. Polecam ten z racji tego, iż ten pierwszy ma dość skomplikowaną witrynę w porównaniu do innych.

S 0

slawooo89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do skomplikowania stron bukmacherskich z tym nie mam problemów więc każda strona jest dla mnie odpowiednia
Może i bet365 jest fajny ale z tego co widziałem nie ma tam polskich banków Więc to mnie blokuje Wiem że jest możliwość wpłaty na MB ale nie wiem na jakiej zasadzie MB działa.

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie, ile potrwa założenie konta w mBanku jesli udam się do ich placówki(mkiosku)? czy będe mógł od ręki dokonać wpłaty?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Będziesz mógł od razu wpłacić kasę, ale tylko przelewem z innego konta, bo do wpłatomatu potrzebna jest karta, a ta przyjdzie Ci do 2 tygodni. Chyba, że są inne sposoby wpłaty o których nie wiem.