>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błąd w systemie ???

maestro90 28

maestro90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, postawiłem kupon w STSie, który wygrałem. Jednak ku mojemu ogromnemu zdziwieniu komputer wykazał mi porażke. Czy jest możliwe, że jest błąd w systemie?
Mój &quot;przegrany&quot; kupon:
Chelsea - West Brom. 1 ✅
FC Porto (strz./nie strz.) 1 ✅
Malmoe FF (strz./nie strz.) 1 ✅
Petersburg - D.Moskwa 1X ✅
Dundee Utd (strz./nie strz.) 1 ⛔??? Jak to jest możliwe, jeżeli w meczu z St.Mirren było 1:1 :-|
Pozdrawiam i czekam na jakąś odp

H 0

hans1410

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Znajomy tak miał w STS-ie. Postawił kupon, na którym błędnie wytypował wynik. W punkcie STS-u kupon został wypłacony, bo wprowadzili błędny wynik do systemu.
Pół godziny później już się zorientowali.
Sprawdź jutro, pewnie będzie ok.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, postawiłem kupon w STSie, który wygrałem. Jednak ku mojemu ogromnemu zdziwieniu komputer wykazał mi porażke. Czy jest możliwe, że jest błąd w systemie?
Mój &quot;przegrany&quot; kupon:
Chelsea - West Brom. 1 ✅
FC Porto (strz./nie strz.) 1 ✅
Malmoe FF (strz./nie strz.) 1 ✅
Petersburg - D.Moskwa 1X ✅
Dundee Utd (strz./nie strz.) 1 ⛔??? Jak to jest możliwe, jeżeli w meczu z St.Mirren było 1:1 :-|
Pozdrawiam i czekam na jakąś odp

Jeśli byłeś pewny wyniku mogłeś od razu złożyć reklamację. Pani z punktu dzwoni do centrali, zgłasza Twoją pretensję i od razu mówi Ci jak sprawa wygląda i po jakim czasie możesz spodziewać się poprawki. Błędy zdarzają się wszędzie, więc warto jutro udać się do stsu. Najprawdopodobniej już ktoś &#39;za Ciebie&#39; złożył tą reklamację i wszystko będzie poprawione.