>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błąd fortuny, a rozliczenie

kamilo1403 50

kamilo1403

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Wczoraj podczas meczu Warszawa - Bełchatów w Pucharze Polski Siatkarzy, przez cały 1 set. drużyny na eFortunie były zamienione miejscami, tzn. realny wynik 20:15 dla Bełchatowa, a buk pokazywał 20:15 dla Warszawy. Ja jak i kilku innych połapaliśmy kosmiczne kursy na win Bełchatowa w 1. secie https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=ODk5MDE4NDI3NjUwNjkwMDq1Up%2FnUtp%2BFF2qIFg%3D&amp;amp;kind=LIVE (kurs pod koniec seta był nawet 19:1 na win Bełchatowa!).
Problem w tym, że zakład dalej został nie rozliczony, a mija dobre 15 godzin od meczu. Fortuna ma obowiązek wypłacić, czy się wyłga i rozliczy po 1.00?
Dodatkowo dzisiaj ich Callcenter odpisało mi na maila:
&quot;Witam,
zgodnie z Regulaminem zakładów firmy Fortuna online zakłady bukmacherskie Sp. z o.o.:

§ 21. Oficjalny wynik.

6. Jeśli z jakichś powodów w oficjalnym terminie nie zostanie ogłoszony wynik, to Fortuna ogłosi termin zastępczy, do którego trzeba poczekać na ogłoszenie wyniku. To samo dotyczy sytuacji, w której zdarzenie się nie odbyło, bądź zostało przerwane, wówczas Fortuna ogłosi termin zastępczy, do którego trzeba poczekać, czy zdarzenie się odbędzie. Po tym terminie zostanie dokonany zwrot zakładów (§ 28). O ile nie zostanie ogłoszone inaczej, okres oczekiwania wynosi 3 następne dni kalendarzowe. Jeśli zdarzenie odbędzie się wcześniej niż w oficjalnym terminie, to zawarte zakłady zachowują swoją ważność.W przypadku gdy zdarzenie po przerwaniu zostanie wznowione, Fortuna może wznowiść przyjmowanie zakładów - z reguły z nowym kursem, uwzględniających aktualny stan. W przypadku nowo zawartych zakładów po przerwaniu zdarzenia, czasem decydującym o rozpoczęciu Zdarzenia jest czas wznowienia zdarzenia i w takim wypadku zakład nie jest zwracany jako zawarty po faktycznym rozpoczęciu zdarzenia zgodnie z § 28 ust. 1 pkt c);&quot;
Miał ktoś taka sytuację wcześniej, albo wie jak dalej postąpić?

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Fortuna to dziady. Kiedyś miałem podobną sytuacje, gdzie na LIVE pokazywało 3 kartki w relacji w meczu, pograłem linię over 3.5 kartki. Potem na relacji pokazała się 4 kartka, więc ja cały zadowolony, kupon rozliczony jako poprawny, wypłaciłem pieniądze, ale jakież było moje zdziwienie, kiedy na drugi dzień moje saldo na koncie było ujemne i grożono mi w przypadku nie zwrócenia wypłaconej kwoty jakimiś pozwami. A nie chodziło o wielkie pieniądze, bo to było jakieś 700 zł...Obstawiając LIVE masz dopisek w regulaminie, że nie odpowiadają za błędy w relacji.

franz100 113

franz100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fortuna ma obowiązek wypłacić, czy się wyłga i rozliczy po 1.00?
Podobne tematy były przerabiane wielokrotnie. Nie ma szans żeby fortuna to wypłaciła. Zresztą w takiej sytuacji żaden buk nie zachowałby się inaczej, wszyscy w regulaminach mają zapis o możliwości unieważnienia zakładu w sytuacji &quot;oczywistego błędu&quot; w ofercie

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
W takich przypadkach każdy buk rozlicza po kursie 1.00 takie zdarzenie.

K 51

kolo12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
fortuna to dziady - mi dzis roliczyli mecz kosza z kursem 1. Zakald zawierałem o 20:28 a niby na livescore jest za sie rozpoczal o 20:00 . Pytanie czemu go przyjeli????? Jkaby byl nietrafiony pewnei by zaliczyli jako nietrafiony. odradzam tych dziadow

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
kolo12 kazdemu zdarzaja sie pomylki, bledow nie popelnia tylko ten, kto nic nie robi. Zwykla praktyka, jaka stosuje kazdy bukmacher. Postawiles mecz, ktory juz sie rozpoczal i daje glowe odciac, ze z pelna premedytacja stawiales ten zaklad.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co to ma do znaczenia czy z premedytacją czy nie? Przyjęli to przyjęli, sami powinni dbać o to jaką mają ofertę.

K 51

kolo12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
kolo12 kazdemu zdarzaja sie pomylki, bledow nie popelnia tylko ten, kto nic nie robi. Zwykla praktyka, jaka stosuje kazdy bukmacher. Postawiles mecz, ktory juz sie rozpoczal i daje glowe odciac, ze z pelna premedytacja stawiales ten zaklad.
wyobraz sobie ze bez premedytacji - typ wzialem z innej strony (betmarket w iforbecie) nawet nie patrzylem o ktorej sie zaczyna po prostu w ofercie byl to go postawilem . Tylko np postawilbym jakies ako i ten tym i tylko ten typ by nie wszedl to na 99 % by mi go na minus rozliczyli. NP ja sie pomyle i chce anulowac jakis zakald (nawet przed rozpoczeciem) to co fortuna mi go anuluje??/ Oni sie moga myllic - wiec prosze nie bron tego pseudo buka bez honoru
P.S. To co kiedy ta głowe scinasz ????