>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

błąd expekt.com

M 0

mariouksspg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Chciałbym podzielić się z Wami odkrytym przeze mnie błędem.
Otóż wszedłem na zakłady live i tenis, mianowicie:
Tenis, Charlottesville Challenger
Robby Ginepri - Alex Kuznetsov
Zwycięzca meczu : A. Kuznetsov
winA. Kuznetsov
17,60 zł
1,07
18,83 zł

Powyżej mój kupon. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdybym nie postawił tego zakładu przy stanie 6:7 4:6 (było po meczu, w statystykach wyświetliło się 0:0 do 3 seta, aczkolwiek przez to, że mecz skończył się wynikiem 0:2 zaraz mecz zniknął z live i został zakończony - mój kupon został przyjęty)! Zatem warto stawiać bardzo duże kwoty już po wygranym meczu przez jakiegoś zawodnika (mamy na to jakieś 5 sekund) wtedy zakład zostaje przyjęty, prawdopodobnie jest to jakiś błąd.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Twoim miejscu siedziałbym cicho zanim Ci zwrot zrobią.

sw4 13

sw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zatem warto stawiać bardzo duże kwoty już po wygranym meczu przez jakiegoś zawodnika (mamy na to jakieś 5 sekund) wtedy zakład zostaje przyjęty, prawdopodobnie jest to jakiś błąd.
Ile razy już złapałeś u nich taki błąd? Jeżeli raz to nie jest żadna regułą i prawdopodobnie dostaniesz zwrot.
Sam kiedyś się cieszyłem gdy znalazłem błąd na live na bet365, postawiłem all in i oczywiście już wiedziałem, że wygram. Mecz postawiłem rano (liga japońska) wróciłem popołudniu do domu i zwrot.

M 0

mariouksspg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
póki co nie ma żadnego zwrotu. buga złapałem pierwszy raz ale z czego widziałem to zawsze w tenisie jeżeli jest 2:0 w setach dla jednego gracza to ten mecz widnieje jeszcze w live przez kilka sekund więc zapewne można postawić na zwycięstwo gracza który wygrał mecz. Przy 2:1 zapewne by tego buga nie było, zobaczę jeszcze raz z kwotą powiedzmy 50zł, jak znów zadziała, pocisnę to za powiedzmy 50 tys i 4-5 tys mam w kieszeni za nic, szybko wypłacę kasę i po sprawie ????

sw4 13

sw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbuj. Ja ze swojej strony życzę powodzenia i czekam na informację jeżeli coś w tym jest.

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
póki co nie ma żadnego zwrotu. buga złapałem pierwszy raz ale z czego widziałem to zawsze w tenisie jeżeli jest 2:0 w setach dla jednego gracza to ten mecz widnieje jeszcze w live przez kilka sekund więc zapewne można postawić na zwycięstwo gracza który wygrał mecz. Przy 2:1 zapewne by tego buga nie było, zobaczę jeszcze raz z kwotą powiedzmy 50zł, jak znów zadziała, pocisnę to za powiedzmy 50 tys i 4-5 tys mam w kieszeni za nic, szybko wypłacę kasę i po sprawie ????

Szybko wypłacisz 55 tysięcy? ???? Z expekta?
Hmmmm

M 0

mariouksspg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co nie da się takiej kwoty wypłacić szybko ? jaki bukmacher jest najlepszy w ogóle?

K 0

kamill923

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lbn
Witam, mam podobną sytuację u innego bukmachera, błąd popełnił ComeOn.
Bawiłem się w stawianie live na bramki Realu w meczu z Rayo, moment po bramce na 4:1, chciałem postawić 25zł, że Real strzeli U 5.5 po kursie 2,4, ale na liście kursowej po odblokowaniu zakładów po bramce wynik był dalej 3:1, więc kliknąłem na kurs U4.5(2,40) który powinien być wystawiony dla U5.5, oczywiście zakład rozliczony jako przegrany-mecz zakończył się wynikiem 5-1(na kuponie: U4.5, wynik 3:1, godzina 21:17, kiedy było już 4:1)będę pisał do ComeOn i upominał się o kasę(60 zł piechotą nie chodzi), mieliście podobne sytuacje, rozliczyli to na Waszą korzyść?