ja byłem dzisiaj, ale z napisami w 3d bylo a nie z lektorem, bardzo fajne efekty i polecamWitam,
Jak w temacie... był ktoś na tym filmie? Jak wrażenia audio jak i wizualne? Warto się wybrać? Lektor daje radę czy sepleni, tak zachwalane 3D naprawdę zwala z nóg? No i sam film, fabuła, aktorzy... warto zobaczyć już teraz w kinie?
no ten film to raczej napisy a nie lektorWitam,
Jak w temacie... był ktoś na tym filmie? Jak wrażenia audio jak i wizualne? Warto się wybrać? Lektor daje radę czy sepleni, tak zachwalane 3D naprawdę zwala z nóg? No i sam film, fabuła, aktorzy... warto zobaczyć już teraz w kinie?
W Puławach byłeś? ????Dopiero co wrocilem z tego, jestem dosyc wybrednym kinomanem(?) oczywiscie do tego lektora nie ma, efekty naprawde fajne, ale w moim odczuciu to jedyny plus, bo sam film trwa zdecydowanie za długo mozna sie znudzic, akcja? jest 30min nudow a na to przypada 10min akcji wiec nudnyy. Fabuła cienka, ale niczego wielkiego sie nie spodziewalem. Sam efekt 3D jest bardzo fajny ale np w moim przypadku oczy sie meczyly i było to srednio wygodne. Jednak nie żaluje, tematyka filmu dosyc innowacyjna.
Pozdrawiam
Kino jak kinoTak akselek tylko sie nie podniecaj ze fajne macie kino
Jak ja ogladalem to ciszy nie było...w kazdym razie film nie był najgorszy bo ostatnio na "2012" zdarzylo mi sie przepac wiekszosc filmu![]()