ładnie wtopilismy kase wszyscy... poległem na tej loteryjnej dyscyplinie i Australian Open sie dla mnie skonczyl po 2 dniach 
Higgins pokazał swój poziom gry prowadząc 4-1 i przegrywając 4-5.. parodia.
Szkoda bo ładna kasa była z mlb + higgins no ale zachciało się dodawać super dyscypline po super kursie :/
Na Trumpa i Cartera też bym nie grał. Ten pierwszy zaczął od efektownej wtopy w PTC 1 z Gilbertem, a drugi gra od dwóch tygodni bez przerwy, na dodatek w DPŚ nie zaprezentował nic rewelacyjnego.
Ass, nie przesadzaj... To nie Selt wygrał mecz, to Higgins przegrał spotkanie...Dla Twojej informacji dodam, że trzy frejmy w snookerze to nie jest jakaś wielka przewaga, a Selt grał naprawdę na dobrym poziomie.
Ass, nie przesadzaj... To nie Selt wygrał mecz, to Higgins przegrał spotkanie...
2 z 3 tych układów moim zdaniem podnieść nie było sztuką - były proste jak drut. Higgins zostawiał takie ustawienie bil na stole, że gdybym pierwszy raz oglądał jego spotkanie w życiu nie uwierzyłbym że jest Mistrzem Świata.Pewnie, że tak. Higgins przegrał mimo, że był już jedną nogą w kolejnej rundzie i z połową wypowiedzi się zgadzam. Nie wiem jednak co masz na myśli mówiąc "nie przesadzaj"..Gdzie tu przesada? :razz: W tym, że Selt zagrał dobrze? No to skoro: 58, 62 i 63, które z 1-4 wyprowadziły go na 4-4 to słabo to w takim razie ja czegoś nie rozumiem. Gdyby na miejscu Matthew był ktoś kto nie umiałby w trzech kolejnych partiach wbić wygrywającego brejka to Higgins by nie przegrał. Inna sprawa, że to Szkot zostawiał szansę na takie punktowanie, ale sztuką jest te szanse podnieść.
2 z 3 tych układów moim zdaniem podnieść nie było sztuką - były proste jak drut.
Mimo wszystko nie lubię tych spotkań do 4 lub 5 wygranych![]()
A czemu teraz pisze , apropo snookera na ktorym znałem sie bardzo dobrze ,
obecnie odposciłembo, znam sie w miare , nie sledze aż tak, ale granie kursów na snooka 1.20 mija sie z celem ,
na takim srednim turku jak w Australi.na takim srednim turku jak w Australi.
Jest i wyszukujący sensacji Assi ????Za pierwszym razem jak napisałeś te bzdury to sobie odpuściłem, ale za drugim już nie mogę, bo po prostu wprowadzasz ludzi w błąd. Australian Goldfields Open to turniej rankingowy. Skoro rankingowy to nie żaden "średni" tylko jeden z ważniejszych. Na dodatek jest to pierwszy turniej rankingowy, pomijając jedno PTC w rozpoczętym sezonie. Pula nagród jest wysoka, sporo punktów do zarobienia też. Wytłumacz więc nam wszystkim proszę dlaczego ten turniej nazywasz "średnim".
Jest i wyszukujący sensacji Assi ????
Jest to moje subiektywne zdanie na temat turku w australi , po paru latach zawitali tam gracze .
Moim zdaniem nie skupiaja sie na nim zbytnio , chociaż masz racje troche może słabo dobrałem słowo "srednio" , lecz moja teoria sie sprawdziła Higgins wtapiajacy po 1.20 (ok zaraz powiesz ze jednostkowy przypadek) , pograłem tutaj troche na dogi , bo uważam ze poziom jest sredni , zawodnicy odpuszcaja ci lepsi.Ale wiadomo , kazdy ma swoje zdanie i ciezko bedzie kogoś przekonać..
poZdrawiam słodko ????
Trump 3-5, Carter 3-5. Mam nadzieję, że co do Dinga też będe miał rację![]()
Ding 2-5. Bingham zgodnie z oczekiwaniami zagrał na swoim poziomie..![]()