>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australian Open '13 - typy z kwalifikacji mężczyzn

Status
Zamknięty.
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zverev + Viola + Gicquel 2.92 Bet-at-home
Na dzisiejszą noc polecam tego oto tripla. Zverev prezentował sie bardzo solidnie w pazdzierniku i listopadzie na kortach w USA, gdzie ogrywal mocniejszych graczy, tutaj nie powienien miec zadnych problemow z Wardem. Mogłoby sie wydawac że Viola to typowy ziemniak, ale patrzac na gre i wyniki Włocha wydaje sie ze z graczem typu Baker powinien sobie bez problemu poradzic. Gicquel również ostatnimi czasy swietnie sie prezentuje, w Autralii przegral tylko raz z dobrze dysponowanym Mannarino po walce 1:2, stąd typuje pewne zwycięstwo Francuza.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Stebe @ 1,25 unibet ✅
Rzadko tak piszę ale według mnie &#39;lokata&#39; jak to niektórzy nazywają. Feeney to tzw dziad tenisowy na poziomie futuresów pogrywający i jak to mają tubylcy w zwyczaju w Australii u siebie trochę lepsze wyniki osiągający. Stebe mimo tego ze hard to nie jego kraina szczęścia jest solidnym graczem który w każdym warunkach się potrafi dostosować, Dobry balans między atak-obrona oraz regularność i ofensywny styl powinni dziś starczyć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
funt +6 Punkty
snajperxxx +2 Punkty
hardison +1 Punkty (Niski ale dobra podbita :))
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurs w granicach 2,0 można wyłapać na Yanga, który zagra z Arnau Brugués-Davi. Tajwańczyk dobre wyniki w junorach, sporo gra na hardzie w 2008 w juniorskim AO dotarł do finału a w deblu wygrał. Przegrał wówczas z Tomice. Hiszpan żadna rewelacja można spróbować ????

ted // mecz już gra a miałem trochę przestrzec sory

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Brands+Mannarino 1,66✅ DOXXbet

4 dzien eliminacji, jak narazie bardzo pozytwyne, mam nadziej, ze też je tak zakończe. Po raz kolejny pewnie pobieram Brandsa, 2 razy już opisywałem wiec dzisiaj krótko. Jego dzisiejszy rywal, wykorzystał, łatwoa drabinke i mamy go w 3r, ale to już mecz do jednej bramki, podobnie jak w 2r Brands rozprawił się z Guzezem, tutaj liczę na podobny przebieg. Monarino, jak narazie spacerek miał dwóch słabiutkich rywali, teraz zadanie dużo trudniejsze. Polansky niezly grajek na podwórku challangerowym, bez wiekszych sukcesów w ostatnim czasie, zna swoje miejsce w szeregu ???? Monnarino w takiej dyspozycji jak na początku roku jest dla niego poza zasiegiem...

snajperxxx +2 Punkty
midq +1 Punkty (szukałem typów na kwalifikacje i przez wszystkie ich dni widziałem, że miałeś takie samo spojrzenie na te mecze jak ja. w 100% słuszne, brawo)
szpicer +1 Punkty
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dudi Sela - Michael Berrer @ 1,75 Tobet ✅ [4-6 6-2 6-4]
Chyba nie przesadzę pisząc że obaj zasługują na kwalifikację do turnieju głównego. Innymi słowy - były łatwiejsze sekcje drabinki. Obaj nie popisali się w pierwszym turnieju sezonu, ale tutaj nie napotkali jeszcze problemów. Niemiec pokonał Przysiężnego i Herberta, co niejako było jego obowiązkiem, jednak Dudi to jak na kwalifikacje najwyższa półka. Przekonali się o tym już Gutierrez-Ferrol (ostatecznie skreczował) i Kunitsyn (on szczególnie, musiał czuć się jak przysłowiowa bura suka gdy Sela robił z nim co chciał na korcie numer 7). Berrer będzie miał przewagę w serwisie i na siatce, ale uważam że to będzie za mało na znacznie lepszego w pozostałych elementach Selę. Nieco za wysokie progi dla notującego od dłuższego czasu regres Berrera.

Peter Polansky - Adrian Mannarino @ 1,35 Expekt ✅ [1-6 3-6]
Czy to o Adrianie śpiewała Alicia Keys? Wątpię, ale on fire to dobry zwrot na opis aktualnej dyspozycji Francuza. Po przebojowym wejściu do TOP 50, kontuzji, powrocie do gry w challengerach, ten sezon daje nadzieję że wróci tam gdzie należał w 2011 roku. Zaczął wyśmienicie - ma serię 7 wygranych pojedynków (z poważniejszych nazwisk Gicquel i Sergeyev), którą jutro powinien przedłużyć. Peter Polansky oprócz tego że zabawnie twittuje, to nie ma się czym za bardzo pochwalić, szczególnie w ostatnim czasie. W challengerze w Nowej Kaledonii odpadłl z claycourterem Giannessim. Pewności siebie w przeciwieństwie do Francuza mieć nie może, bo w trzy ostatnie miesiące ubiegłego roku zagrał tylko jeden mecz, w którym zresztą skreczował. Przedwczoraj pokonał Haidera-Maurera co daje pewną nadzieję, ale mimo to zdecydowanie więcej atutów jest po stronie Mannarino.

przemo300 +4 Punkty
snajperxxx +2 Punkty
midq +1 Punkty
adik104 +2 Punkty (pobieram adriana;))
yddetkgb +3 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schwartzman - Weintraub
Typ: Schwartzman @ 2,75 - Bet365

⛔
Spotkanie zaplanowane na 02:30 czasu polskiego pomiędzy Schwartmanem a Weinraubem zapowiada się dość ciekawie. Faworytem według bukmacherów jest Izraelczyk, ale ja stawiam przeciwnie. Zacznijmy może od tego, że Weintraub spędził w dwóch meczach na korcie już 5 godzin, jest to trochę czasu, zwłaszcza, że rywal tylko dwie. Na pewno Argentyńczyk bardziej świeży, jest to zawodnik bardziej preferujący mączkę, ale w pierwszych rundach pokonał Alunda i Fabbiano, w żadnym meczu nie był faworytem, a mimo to tak sobie poradził. Normalnie argumenty większe ku zwycięstwo ma Weintraub, no ale zachodzące zmęczenie, temperatura nie wróżą tu nic dobrego, zwłaszcza, że Schwartman nie odda łatwo skóry i to nie będzie krótki mecz. Moim zdaniem po tym kursie warto spróbować.
Serra - Authom
Typ: Authom @ 1,72 - Bet365

✅
Drugi typ na dzisiejszy dzień to wygrana Authoma nad Serrą. Faworytem oczywiście Belg, spokojnie dostał się do trzeciej rundy kwalifikacji po pokonaniu anonimowego Grillsa i Browna bez straty seta. Jegy dzisiejszy rywal z Francji z lekkimi problemami wszedł do ostatniego poziomu. Dwa razy mecze trzysetowe z Martinem i Boltem, szczegółnie mecz z Australijczykiem był ciężki, gdzie w 3 secie Serra wygrał 8:6. Od początku Belg wydawał mi się spokojnym kwalifikantem do turnieju głównego, stoi przed dużą szansą, posiada niezły serwis wymiany nie należą do najgorszych, mecz nie będzie zapewne zaliczał się do łatwych, ale Serra to dla nie troszkę dziwny zawodnik, jak się uda. Moim zdaniem warto!​

yddetkgb +3 Punkty
konju1 +5 Punkty (:))
Status
Zamknięty.