agent00typer
Użytkownik
Milos Raonic - Philip Kohlschreiber 2.30 bet365
Ten kurs na Niemca to prezent. To będzie ich pierwsza potyczka między sobą. Obaj lubią grać na tej nawierzchni. Raonic w tym roku w takiej se formie - 3/3. Wygrał z Dodig, Rosół, Hajek, natomiast przegrał z Dimitrov, Hewitt, Fognini. Jak widać formą nie grzeszy. W przeciwieństwie Niemiec do niego jest w formie wybornej. Wygrał 6 na 8 meczy. Przegrał tylko z Monfilsem i Ferrerem, ale mało kto jest w stanie wygrać z Hiszpanem. Oglądałem go tutaj oraz w meczu z Hiszpanem. Z Hiszpanem grał na naprawdę wysokim poziomie. Serwis funkcjonuje bardzo dobrze, wymiany to samo. Niemiec wcale nie serwuje tutaj gorzej od Kanadyńczyka, a w wymianach jest na pewno lepszy. Nie daje Kanadyńczykowi dużych szans w tym meczu.
Taki kurs to prezent ? nie sądzę.
Raonic w "takiej se formie" bo 3/3 czyli 50%, ale 6/8 Kohliego czyli 75% to już wg ciebie jest "forma wyborna" ???? lol.
Serwis Niemca na równym poziomie z Raoniciem ? ???? lol.
Jedyne co się można zgodzić w tej analizie to, że Kohli regularniejszy w wymianach.
I nie Kanadyńczyk, tylko Kanadyjczyk...
Lepiej tu pograć jakiś over gemowy, ale jak nie dajesz temu KanadyŃczykowi szans no to graj
Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem, gdzie ja napisałem ze Kohli przegrał 8 meczy??? no pokaż mi gdzie???
Z Ferrerem, prawie każdy przegrywa więc na ten mecz można przymróżyc oko.
A pokaż mi gdzie ja napisałem, że przegrał 8 meczy ? ???? napisałem 6/8 co znaczy 6 na 8.
Po drugie popatrz se w staty turnieju jak serwuja a nie pisze kto lepiej serwuje jak nie patrzyleś. To, że Kanadyjczyk jest znany z serwisu nie znaczy, że w tym turnieju lepiej serwuje.
Przyznam ci racje w jednym. Pomyliłem się w pisowni i tyle.
Nie se tylko sobie bo aż razi w oczy. Co dają Ci staty z dwóch meczów ? Ty napisałeś, że serwis Kohliego i Raonicia jest na tym samym poziomie, a to jest aż śmieszne.
Przykładowo Raonic z Rosołem 30 asów, z Hajkiem 18
Kohli 10 z Darcisem i 12 z Weintraubem
no to już to mówi samo za siebie.