>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australian Open '12 - typy z kwalifikacji mężczyzn oraz dyskusja ogólna

Status
Zamknięty.
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dasnieres de Veigy - Bubka 2 @ 1,60✅
Na początek nocki stawiam na Ukraińca Bubkę, który ma bardzo dobry, mocny serwis i gdy trafi na dzień może powalczyć spokojnie z każdym. Poza tym dobrze porusza się po korcie, jest wybiegany, natomiast Francuz nic specjalnego raczej nie posiada, nie widziałem nigdy tego tenisisty w akcji, natomiast Bubkę tak, w meczu z Tsongą i zrobił na mnie spore wrażenie. Myślę, że warto go zagrać ????

Crugnola - Phau under 21,5g @ 1,90✅
Liczę w tym meczu na szybkie zwycięstwo Niemca, dlatego mój typ taki, a nie inny. Zobaczymy, na początku ze stawka nie szalejemy ????

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Delić - Mertens @ 1.47 ⛔ 36 76(5) 46
Amer po cichu może liczyć na coś powazniejszego w kwalifikacjach do AO, były krajan i kumpel wielu Amerykanów między innymi sparingpartner Isnera, jeśli nie teraz na Szlemie przy tej drabince ma wrócić do wyższej pozycji to już chyba nigdy, tylko będzie się wlókł niespostrzeżenie na zapleczach.
Amer typowa stara Amerykańska szkoła aż zanadto, nie ma co się rozpisywać.
Belg jeden ze słabszych zawodników znajdujących się w II rq, strasznie surowy technicznie i gra na wyniszczenie poprzez fh, 2bh czy serwis która całość wygląda bardzo blado nawet na rynku challengerów.

P 161

poozon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gojowczyk P. - De Bakker T. ✅
3 runda kwal . AO
typ 1 kurs 3.45 Getwin 5/10
Gojowczyk utrzymał dobrą formę z końcówki poprzedniego sezonu . Na starcie dwa spotkania w kwal. AO gdzie rywalom nie dał żadnych szans . Czytałem , że czuję się bardzo dobrze w Australii a przygotowanie przebiegły po jego myśli .
Value Gojowczyk 2,12 De Bakker 2,93
Ciekawostki : Grali ze sobą na clayu Aug 22 2011 win Gojowczyk 7-5 6-3

P 161

poozon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔Kuznetsov A. - Sugita Y.
To samo co wyżej nie ma co się rozpisywać jest forma . Na screenach widać formę zawodników do dodania tylko Value które wynosi
Sugita 1,77 - Alex Kuznetsov 3,35
Typ Sugita kurs 1,85 bwin 5/10

Uploaded with ImageShack.us

Status
Zamknięty.