Potrzeba gola Jetsow....
Ciemność widzę ... padaka Panie. Ale gra się do końca.
Potrzeba gola Jetsow....
To jest właśnie to zjeb*** granie bttsów. Nigdy tego nie grałem, ostatnio zacząłem i się natnę. Wystarczy, że w jednej drużynie ktoś wypadnie (tak jak tu Nordstrand) albo w 10 minucie jakaś czerwona kartka i dupa się robi.
Czysto sportowo to kolejkę widzę tak:
1. MC vs Marynarze - powinna być "spokojna" jedynka z overem 2,5 - z CCM "znowu" wypada Tavarez, gospodarze "powinni" się "odegrać" za porażkę w ostatniej kolejce, ciekawe co na ten mecz "wymyśli" nowy trener?, bo w Adelaidzie to "chyba" nic ciekawego nie wpadło mu do głowy - na razie to "on" jest słabym punktem gospodarzy; plus
2. Sky Blue vs the Reds, jeśli Adelaida zagra tak jak w ostatnim meczu i będzie tak dobrze/szczęśliwie bronić jak WSW w derbach, to lider może mieć "gorszy" mecz i jedynka wcale nie będzie tu "łatwym" rozwiązaniem. Kluczowe słowo to "jeśli" - dla mnie mecz do oglądania i stawiania ewentualnie live;miedziak na minus(live)
Phoenix vs Roar[/b] - tutaj dałbym 1x/dnb, z graniem przeciwko Brisbane "zawsze" mam problemy, skorzystam z "wiary" prezezo w gospodarzy, którzy zaprezentowali się wczoraj b. dobrze i niechaj podtrzymują "swoją" passę.
qwa bez komentarza - minus i dubel ujeb..y za małą stawkę na szczęście Ostatni raz grałem cokolwiek z udziałem Brisbane
4. Glory vs Victory - widzi mi się bts w tym meczu, nie wiem kto wygra ale ten zakład wydaje mi się najbardziej "prawdopodobny".
Całe szczęście plus, trochę odrobiłem Phoenix
5. Wędrowcy vs Jetsi - na "pierwszy rzut oka" over/bts, ale zaczekam chyba z tym meczem na live, to są zespoły "jak dla mnie" mało przewidywalne. Mogą walnąć standardowe 2-2, albo co pokazało w ostatniej kolejce WSW 0-0. Poczekam też na składy.
Typ nie podany, nie żałuję
To tyle, w telegraficznym skrócie. Pozdrawiam i do zobaczenia ????
Cholera nie zagrałem ???? Gratulacje kolego!Na sucho W-League :
Melbourne City Women - Brisbane Roar Women 1 po kursie 2,1
U mnie niestety ten tydzień na minus. W czwartek przekombinowałem, w sobotę main bet w łeb, dziś też btts-u się trafić nie udało. Dobre to, że Perth pozwoliło co nieco odrobić.
A teraz już zaczynamy myśleć o następnej kolejce:
Czwartek) Victory - Sydney. Szlagier. 8 pkt różnicy i ostatnia szansa by dogonić Sky Blues dla gospodarzy. Obie drużyny nie imponują ostatnio. Ale no na taki mecz to coś trzeba wymyślić. Victory u siebie jednak piekielnie mocne.
Skłaniałbym się ku ich wygranej.
Może over? Mam nadzieję na dobry mecz i kilka bramek. Były emocje, były bramki, był bts dla mnie ok ???? Plus
Piątek) Jets - City. Będzie Nordstrand to i będzie gra ofensywna gospodarzy. Jak go braknie to ten mecz może być nudny jak flaki z olejem. City gra taką kaszanę, że się oglądać nie chce. Narazie dla mnie no bet.
Za dukata i do taśm tygodniowych na przekór dzisiejszej kiszce 1x po dobrym kursie (obecnie w premium 1,95), który powinien jeszcze rosnąć - na ten czas to pospadały jeśli chodzi o czystą 1 z wyjściowego 4,50 (całoroczny) do 3,7 - 4,0 w innych bukach. Jetsi w domu o wiele lepsi ???? mimo, że statystyki dom/wyjazd tego nie potwierdzają. Tok myślenia jest też przeciw City - niech zatrudnią trenera z autorytetem, bo ten na razie zawodzi.
Sobota 1) CCM - Perth. Fajny kurs na Perth. Może nie grają ostatnio porywająco, ale punktują. CCM u siebie grać potrafi, ale... jest jedno ale. Nie będzie O`Donovana. A to oznacza, że siła ofensywna będzie poważnie osłabiona. Kieruję się ku Perth.
Mimo wszystko (potwierdzono zawieszenie O`Donovana na 1 mecz) bts/lub over ????
Sobota 2) Brisbane - WSW. Zaskakująco wysoki kurs na home win. Jakby na to nie patrzeć to Roar wróciło na ścieżkę punktowania po trzech porażkach. Pójdę chyba w jedynkę.
Nie gram ich qwa, nie ma bata! Mecze z Roar nie istnieją dla mnie ????
Niedziela) Adelaide - Wellington. Chyba ostatnia szansa gospodarzy na załapanie się do pościgu o play-offy. Wellington mnie zawiódł prze potężnie. Jednak chyba brakuje tam pomysłu na grę. Adelaide ograła u siebie City, może ograć i Phoenix. A kurs bardzo pozytywny.
Dnb,1x/1 wszystko w stronę gospodarzy, ale stawka to miedziaki/drobne. A Phoenix niech się smaży w ... ????
Panowie do roboty ???? Prezezo daje przykład ????
ja zagrałem, ale wyszło na zero niestety przez over WSW...zawiedli mnie strasznie...wieczorem idę w stronę overa w meczu Kamerun - Gabon...tu musi być otwarty mecz ????Cholera nie zagrałem ???? Gratulacje kolego!
Teraz grają babki w Perth z Adelaidą. Ciekawe h2h 7-0 dla gospodyń. Zagram sobie za miedziaka po 1,57 dla sportu ????
WSW - Newcastle Jets ov2,5+bts - @1,9 1/X (połowa/koniec) - @15 - tutaj for fun
Wziąłem na live po kursie 4,1 za over 1,5 -drobniaka mnie to kosztowało ????ja zagrałem, ale wyszło na zero niestety przez over WSW...zawiedli mnie strasznie...wieczorem idę w stronę overa w meczu Kamerun - Gabon...tu musi być otwarty mecz ????
Moją taśmę zamykały mi Niemcy w ręczną i coś mi kazało zamknąć przy 20-18. Skończyło się 20-22 ???? Niestety bardzo rzadko mam takiego czuja ????Dla mnie dziś jeden z lepszych dni w historii. Kwintesencją wszystkiego pograny grubo over w meczu Mechelen - Westerlo. Pokazałem, że mam stalowe jaja i pomimo tego, że nic na to nie wskazywało to nie zamknąłem i się 89 minucie doczekałem. Będę musiał skrzynkę piwa jednak do Mechelen przesłać do ich bramkarza. Polecam gola na 1-2 dla Westerlo. Futbolowe jajca ????
Ale zarobiony jestem ???? A jeszcze jakby Pittsburgh w hokeja wygrał to w ogóle będzie bajka ????
Naprawdę, PNA jest żenującym turniejem...wyleczyłem się z grania tego chociaż jeszcze kupon zamyka mi dzisiaj Algieria...trzeba kontrę puścić...a wracając do tematu i następnej kolejki to tak na sucho liczę na złamanie Sydney przez Victory i zwycięstwo Adelaidy...fajny dubelek...Wziąłem na live po kursie 4,1 za over 1,5 -drobniaka mnie to kosztowało ????
Nagrałem się dzisiaj wynalazków...
Naprawdę, PNA jest żenującym turniejem...wyleczyłem się z grania tego chociaż jeszcze kupon zamyka mi dzisiaj Algieria...trzeba kontrę puścić...a wracając do tematu i następnej kolejki to tak na sucho liczę na złamanie Sydney przez Victory i zwycięstwo Adelaidy...fajny dubelek...
Adelaida leci do Chin 1 marca, na razie tracą ten sezon to może pokażą się z lepszej strony na arenie międzynarodowej? Ale to spekulacje, za to jeśli przegrają najbliższy mecz to o play offach mogą chyba już zapomnieć.
A tu cyk,Gaurdiola trzy zapakuje i jeszcze pójdzie za milionyAdelaida leci do Chin 1 marca, na razie tracą ten sezon to może pokażą się z lepszej strony na arenie międzynarodowej? Ale to spekulacje, za to jeśli przegrają najbliższy mecz to o play offach mogą chyba już zapomnieć.
01.03.2017 r. Jiangsu vs Adelaida pieniądze "nie grają", ale takie zestawienie robi wrażenie:
http://www.transfermarkt.pl/spielbericht/index/spielbericht/2806482
a tam pójdzie.... bardziej zostanie za miliony ????A tu cyk,Gaurdiola trzy zapakuje i jeszcze pójdzie za miliony