>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Półfinały p-o, stadion AAMI Park, wiadomo - Melbourne
30.04. 09:00 Melbourne Victory vs. Brisbane Roar - ja nie powinienem typować meczu z udziałem Roar, wszyscy wiedzą dlaczego ???? , ale może zacznę chociaż jakimś &quot;wstępniakiem&quot; dotyczącym tego spotkania. Na początek przykładowe kursy (odpowiednio): 1.83 - 3.80 - 4.10
Sytuacja kadrowa:
Big V - skład optymalny, kluczowi strzelcy (i gracze w zespole) Berisha, Rojas - obecni,
Roar - skład optymalny, kluczowi zawodnicy (np. &quot;Macca&quot; Mclaren) nie brali udziału w AFC, ale uwaga! powstało zawirowanie na pozycji bramkarza. Kontuzjowany jest Theo, wczoraj z boiska zszedł Young i zostaje młodzik (19 l.), który go zastąpił bez żadnego doświadczenia - Bilic. Jeśli on stanie w bramce, to może być ważny punkt tego półfinału.
Forma (?) Kto oglądał ostatnie spotkania obydwu drużyn to widział jak MV męczyło się z CCM, a Roar z WSW (tam zadecydowały emocjonujące rzuty karne). Spotkania w AFC &quot;nie liczę&quot; bo kluczowi zawodnicy z pola w nim nie brali udziału.
Jakie typy? Ja przed meczem nie wziąłbym nic poniżej 2,0 na gospodarzy, bo ostatni mecz rozegrali 14.04, a to kawałek czasu jest - niektórzy uważają, że to jest zaleta/wada* ???? , natomiast Roar nie zmienili swojego &quot;stylu&quot; (którego nota bene nie trawię ???? ). Nie jestem w stanie zaryzykować przed meczem nawet miedziaka na żadną ze stron, kluczowe będzie po prostu oglądanie tego spotkania. Wtedy może coś się w głowie &quot;urodzi&quot;? Dla porządku dodam, że miejscowi eksperci stawiają na 1 w tym meczu. Własny stadion i kibice powinni być wsparciem dla Victory.
A co wy Panowie sądzicie na ten temat? Chętnie poczytam wasze przemyślenia.
Pozdrawiam i zachęcam do wypowiedzi ????
* niepotrzebne skreślić ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lockhit +5 Punkty (Motywacyjny za dobry post ;))
majekx +5 Punkty
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
ja tam Brisbane odpuszczam.... z jednej strony potrafią gonić wynik i odrobić dwie bramki wygrać spotkanie, potrafią totalnie się pogubić i dostać 3:0 w plecy, albo są w stanie totalnie zniechęcić przeciwników do gry i wygrać spotkanie 1:0.
jedyne co gram to w taśmie:

Sydney - Perth (3:0)
1 - @1,45 - forbet ✅
i pojedynczy:
nobts - @2,15 - forbet ✅
Sydney jest zdecydowanym faworytem i nie ulega to wątpliwości... dodatkowo mieli sporo czasu na przygotowanie się do meczu. Sydney to najlepsza obrona w lidze, poziom wyżej od reszty ekip. Mam nadzieje, że wyjdą maksymalnie zmotywowani i uda im się skutecznie zatrzymać napastników Perth.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
jedyne co gram to w taśmie:
Sydney - Perth
1 - @1,45 - forBet
Ja (tak jak pisałem w poniedziałek (post nr 1638) jeszcze po kursie 1,55) mam w singlu Blue Sky, zamyka mi ten mecz jeszcze taśmy, ale mam też puszczone kontr - taśmy z wersją x2. Oczywiście 1 - ka mnie &quot;urządza&quot; najbardziej, ale już dziś wiem, że w przypadku (odpukać! remisu lub 2) płaczu nie będzie. Pozdrawiam i GL!

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witajcie,
Dzięki qowalsky6 ????
Co do Kashima to miała remis w noworocznym finale Pucharu Cesarza :p
Ale fakt, jak grają to o pełną pulę kosztem ew. porażki.
Teraz do tematu. Ode mnie takie przemyślenie. Czy rzeczywiście te 2 spotkania półfinałowe będą overowe? Ostatnie 2 lata to potwierdzają, ale sezony 12-13 i 13-14 to już 0/2. Nie jest to szczególnie wyszukana argumentacja, ale kursy 2,8 (Sydney-Perth) i 2,48 (MV-Brisbane) zachęcają. Oczywiście są to oddsy na rynek under 2,5 (Unibet). Zdecydowanie ta opcja w singlach bardziej mnie przekonuje niż dublowanie overów z kursami 1,43*1,54 = 2,2 (też Uni).
Tak wiem, mocno tutaj podważam statystyki i pewne tendencje (szczególnie w meczu Sydney - ostatnie 8 meczy u siebie z Perth over 2,5), ale to jest piłka! Jeśli szybko się otworzą wyniki to mogę stracić, ale jak coś się ułoży pod 0-0, 1-1 po dłuższej fazie meczu to nie wiem czy któraś z drużyn będzie mocno ryzykować. A z resztą, to nie jedyna droga do typu. Melbourne City w ćwierćfinale 0-2 z Perth Glory, a wynik już się zamknął w 30&#39;. Co robiło City przez 60 minut? Nie wiem, Wy to widzieliście ????
Gdybym tak zagrał w ćwierćfinałach, to bym trafił 100 %. A jak teraz? Zobaczymy. Tutaj asekuracyjnie ledwo 3/10 na jedno i drugie spotkanie. Dlatego, że ten typ bardziej 4fun, bez większej rozkminy, wnikliwego analizowania składów itd. Ale naprawdę sądzę, że jest szansa choć na jedno trafienie. Nie odważyłbym się pograć w którąś z dwóch stron, to już wasza wiedza tutaj mnie zdecydowanie przewyższa. Tak to sobie wymyśliłem na te półfinały, bardziej na przywitanie, bawię się grą, a to i tak uczy na przyszłość.
***NATURALNIE. Jeśli coś się skończy w reg. czasie 0-0 lub 1-1 to nie wykorzystam w pełni swoje rozumowanie. Na remisy oczywiście większe kursy. Gorzej jak będzie overowy remis od 2-2. Ostatnie 8 meczy półfinowych (czyli 4 sezony) to 1 remis na tym szczeblu (rok temu 4-4). Dłuższe trendy się połamią :cool:
W przyszłym sezonie mam nadzieję tutaj popisać więcej. Pozdrawiam, życzę emocjonujących półfinałów!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Czołem lockhit, fajnie, że nas odwiedziłeś ???? Zapraszamy częściej, ekipa jest otwarta na nowych użytkowników.
Co do Kashima to miała remis w noworocznym finale Pucharu Cesarza :p
Zdarzyło mi się chyba wspomnieć, a propos remisów Japsów cyt. &quot;z wyjątkiem pucharów&quot;, ale oczywiście masz rację. W klubowych mistrzostwach świata też zaliczyli &quot;x&quot;. Ale będę myślał nad x -em dalej ????
Co robiło City przez 60 minut? Nie wiem, Wy to widzieliście
City sprawiało, że ciśnienie mi się podnosiło, a w moim wieku to już trzeba uważać ???? Akcja (strzał) z 93 min. (zmarnowana oczywiście) śni mi się jeszcze po nocy ????
W przyszłym sezonie mam nadzieję tutaj popisać więcej. Pozdrawiam, życzę emocjonujących półfinałów!
Jeszcze finał, AFC i niższe stanówki, tak, że zapraszamy!

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeszcze finał, AFC i niższe stanówki, tak, że zapraszamy!

Chyba nie liczysz na awans Adelaide w AFC ;) Chociaż życzyłbym im tego, za postawę w tej edycji. Brisbane mogło napisać piękną historię. Pamiętam jak w ostatniej rundzie kwalifikacji wygrali z Szanghajem (z Tevezem na czele). Potem to już tylko rozczarowanie.
3 lata temu WS podnosiło puchar, a teraz bilans bramkowy 7-20 w grupie i 1-0-4. Nie wiem, pobieżnie obserwując mam wrażenie, że rok w rok duże zmiany są w A-League (przez to liga mnie trochę odtrącała). Wywnioskowałem, że przez duże roszady w składach. Prawda to? Rok temu Sydney 34 punkty w lidze a w tym sezonie nie ma co po nich zbierać, dominacja.Wytłumaczcie mi o co chodzi.

majekx +5 Punkty
qowalsky6 +5 Punkty (Grałeś "nasze" Sydney? :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Prawda to? Rok temu Sydney 34 punkty w lidze a w tym sezonie nie ma co po nich zbierać, dominacja.Wytłumaczcie mi o co chodzi.
Trochę natrzaskaliśmy postów w tym sezonie, kilka przyczyn było w nich wymienionych, ale to temat na potężny elaborat. Co jakiś czas &quot;wspominam&quot;, że ten sezon jest mocno &quot;zakręcony&quot;, lecz na pewno przyczyną są potężne rotacje w składach. Przykład pierwszy z brzegu: porównaj sobie skład z p-o Wędrowców AD 2016 z obecnym. Kolejna przyczyna: wyjazdy zawodników do bardziej kasiastych lig (Azja wschodnia, Bliski Wschód, Europa). Kolejna sprawa to sędziowie i trenerzy. Przykład: MC jak ktoś taki jak Valkanis mógł &quot;zarządzać&quot; ekipą złożoną z gwiazd ???? typu Cahill, czy Fornaroli? Czy Kurt Ams powinien sędziować? Itd. Itp. ???? Temat na długie wieczory ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Chyba nie liczysz na awans Adelaide w AFC Chociaż życzyłbym im tego, za postawę w tej edycji.
Chinole mają awans w kieszeni więc kto wie? Redsów szanuję za poprzedni sezon i świetną walkę do końca. Jeśli uda im się wskrzesić tego &quot;ducha&quot; w ostatnim meczu AFC to ????

D 405

dobryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Panowie co powiecie na to aby w meczu Sydney pograć over rzutów rożnych ?

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Napisałem pare dni temu:
&quot;
Półfinał 29.04. 11:50 Sydney FC - Perth Glory
Mimo, że mecz za 5 dni to patrząc co się dzieje z kursami napiszę tylko co ja już zagrałem: 1 po kursie 1,55 - teraz kursy lecą na łeb, na szyję. Stawkę dałem średnią. Mam już dość niespodzianek/dziwnych wyników i zagram po prostu to, co chyba każdy by zrobił śledząc zmagania w A - league. Mam nadzieję, że zobaczę Blue Sky w finale. Ale do tego trzeba w półfinale zrobić pierwszy krok i pokonać Perth (oby w regulaminowych 90 min.). Dwa kroki Panowie! GL!&quot;
No i fajnie, jakby tu byla wtopa, to przeszedłbym na emeryturę. Dobrze, ze wprowadzono zapisy video, przydały się - i co można? Można! W końcu sukces, tak jak obiecywałem to był mecz na moją średnią stawkę, czyli w tym sezonie prawie max! U mnie ✅ Pozdrawiam i GL!
PS Pierwszy krok wykonany!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Majekx przyjmij gratulacje, ja tak jak pisałem postaram sie obejrzeć i może coś &quot;ustrzelę&quot; ????
No i sprawdzę kto stanie w bramce Roar! Pozdrawiam i GL!

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
dzięki wielkie... i Tobie gratulacje... bo ten win po konkretnym kursie złapałeś... ???? .. pzdr i powodzenia jutro

qowalsky6 +5 Punkty (No i został nam finał. Stawiam na Blue Sky :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
ale uwaga! powstało zawirowanie na pozycji bramkarza. Kontuzjowany jest Theo, wczoraj z boiska zszedł Young i zostaje młodzik (19 l.), który go zastąpił bez żadnego doświadczenia - Bilic. Jeśli on stanie w bramce, to może być ważny punkt tego półfinału.
Young w bramce Roar, więc zostaje Live. Zobaczymy jak oba zespoły się prezentują w ostatnim półfinale. Ciekawe, czy dziś też się przyda zapis wideo?

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Victory to bierze.
Gram Victory win @ 1,85 teraz
Średnia stawka.

qowalsky6 +5 Punkty (Czołem prezezo :) Dobrze, że wpadłeś :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Na razie to oscyluje w okolicach remisu. W szatni Roar wyglądali na przestraszonych/zmęczonych ???? No ale może się tak koncentrowali? ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak w okolicach remisu? Ty inny mecz oglądasz? Przecież tu już spokojnie 2-0 albo wyżej mogło być ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Jak w okolicach remisu? Ty inny mecz oglądasz? Przecież tu już spokojnie 2-0 albo wyżej mogło być ????

Może jak pisałem, to mnie to o czym piszesz ominęło ???? Widzę prezezo, że jak zwykle jesteś w formie ????

Victory atakują, Roar gra swoje, ciekawe, czy niewykorzystane sytuacje się zemszczą?

Może i Victory powinni prowadzić i z 3-0, ale póki co jest remis ???? Zobaczymy co dalej.