>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słabeusze z Azji, a ja do dzisiaj pamiętam koreańską traumę z 2002 r. ???? Czy ranking ma przełożenie? Czasami koreluje z rzeczywistością: patrz degrengoladę Polski kiedy była na 75 miejscu.
To samo było z Brazylią, kiedy była gospodarzem MŚ. Nie grali meczów o punkty i spadli w okolice 20 miejsca, o ile mnie pamięć nie myli. Żadnego przełożenia na rzeczywistość.
Co do Korei, to jeden taki przypadek w historii i chyba wszyscy pamiętamy, jak sędziowie &quot;wydrukowali&quot; ich awans do półfinału. Drużyny azjatyckie są regularnie chłopcami do bicia w turniejach mistrzowskich. Przypomnę choćby 8-0 Niemców z Arabią Saudyjską czy 7-0 Portugalii z Koreą Północną. Te ekipy praktycznie nigdy nie wychodzą z grupy, w kwalifikacjach jest pełno słabeuszy i jestem pewny na 100%, że gdyby te wszystkie azjatyckie &quot;potęgi&quot; grały w strefie europejskiej, to awans na MŚ osiągałyby raz na 20 lat w optymistycznej wersji ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No jednak w przypadku Polski to miało przełożenie. A w Korei nikt nie musiał w meczu z nami &quot;drukować&quot; - niestety.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No jednak w przypadku Polski to miało przełożenie. A w Korei nikt nie musiał w meczu z nami &quot;drukować&quot; - niestety.

Oczywiście, że nie, co nie zmienia faktu, że w kwalifikacjach w strefie azjatyckiej większość to słabeusze do nabijania punktów, stąd pozycja Australii w rankingu ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Tu częściowo się zgodzę, lekarstwem na to jest fakt, iż ranking &quot;azjatycki&quot; jest inaczej obliczany do &quot;końcowego&quot; FIFA.

badurraf 759

badurraf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Jako,że choroba mnie zmogła i nie mam kompletnie weny do pisania, to tak na szybko : Brisbane Roar - Sydney FC - 2, wiem,że dla Fc to niewygodny teren, wiem, że Roar ostatnio punktując, ale oglądając kilka meczy obydwu drużyn w tym sezonie, jakość zdecydowanie przemawia za FC, więc ja idę tą drogą...dodatkowo patrząc historycznie to w meczach tych mamy albo wysyp bramek albo nudne 0-0 i tutaj tym razem też skuszę się na over 3,5 po zacnym, jak na A-league kursie 3 (BWIN premium).

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Popieram kierunek, ale ostatnio Roar mnie &quot;wyleczyli&quot; ze stawiania przeciw nim kiedy są gospodarzem więc &quot;indywidualnie&quot; nie obstawiam tego meczu. W taśmach na sobotę dam na Sydney x2 po 1,42 lub dnb 1,6 - kursy też z premium (bwin) ale stawki zabawowe. Jakby Roar jednak wygrali (oby nie) to sobie je &quot;poprawię&quot;. Nie wiem, czy uda mi się obejrzeć ten mecz, a więcej teraz nie ma co pisać. Dla przyzwoitości dodam, że składy bez większych osłabień, a Kangury przewidują wynik 2:3 dla Sydney. Może być ????
Taśmy obronione ???? Potwierdza się teza, że trudno wygrać w Brisbane przyjezdnym. Na live lekko pograłem over 2.5 (dla emocji ???? ), okazji bez lika wynik (ku utrapieniu Ninja) underowy ????
Jutro &quot;na sucho&quot; poszedłbym w strone Jetsów, bo co ostatnio CCM grało to &quot;oczy bolały&quot; niestety.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ominąłem mecz Sydney. I dobrze, bo ani tam wygranej gości, ani.
Ale jutro o 7:00 rano to już trzeba grać. Jetsi są przeciętni ale CCM to to są dopiero ogórki. Kurs dla mnie przyzwoity. Można sobie podwoić stan konta ????
Newcastle Jets - Central Coast Mariners 1 @ 2,00 bet-at-home ⛔⛔ 1:1

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Wrażenie po Jetsach? Czegoś takiego dawno nie widziałem nawet w lidze australijskiej. Tam powinno paść coś koło 6-8 bramek - 6 to dla samych gospodarzy chodzi tylko o 2 połowę ????
Nie wiem, czy Jetsom trafi się łatwiejszy przeciwnik w nadchodzącym czasie. Chyba dostaną ostre lanie od MV jeśli będą tak marnować stworzone sytuacje. Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Brak slow. Zenada. Dramat. Ilez mozna pudlowac. Niesamowite. Bet uwazam za calkiem dobry bo 99% meczow z takim przebiegiem wchodzi z palcem w ciemnosciach. Niestety ten akurat nie. Masakra.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +3 Punkty (Za tydzień jest sporo fajnych spotkań. Będzie lepiej :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
9.50 Gosford
CCM vs Perth. Gospodarze w ostatnim meczu cudem wywieźli remis z Newcastle (kto oglądał to wie jak to wyglądało - wynik powinien oscylować wokół tego jaki wykręciła Legia w Dortmundzie), obrona osłabiona. Goście po wygranej z aktualnym (choć bez formy) mistrzem kraju i w optymalnym składzie. Autochtoni przewidują wynik 1-2 i ja nie zamierzam cudować. Przed meczem over 2,5 po kursie 1,57 w premium + ewentualna korekta na live (oby nie ???? ). Pozdrawiam i GL!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Nie będę wylewał żalów po meczu, szkoda tylko tak po &quot;ludzku&quot; , bo wynik w żaden sposób nie oddaje przebiegu meczu - chodzi oczywiście o over ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jutro pora na kolejny mecz w A-League.
Western Sydney Wanderers - Brisbane Roar
Mecz dwóch ekip na zgoła odmiennych kursach póki co. Gospodarze mają za sobą siedem spotkań i ledwo jedną wygraną. Wygrali szczęśliwie w drugiej kolejce w Adelajdzie. Poza tym dwa wpierdolki (u siebie z Sydney i w Melbourne z Victory) oraz koszmarna seria remisów. U siebie trzy z rzędu. I to z kim? Newcastle - 2:2 - prowadzili 2:0 na 10 min przed końcem by w jakiś niewytłumaczalny sposób zremisować. CCM - 1:1 - dramat, znów prowadzenie, frajersko stracony gol i nie udało się tego odkręcić. Melbourne C - 1:1 - beznadziejny mecz z obu stron i cud w ostatniej minucie. Perth - 2:2 - wyjazdowy remis po niezłej grze.
Z drugiej strony Brisbane. Zespół który w tym sezonie ma więcej farta niż pozostałe dziewięć zespołów razem wzięte. Już w pierwszej kolejce cudem remis z VIctory u siebie. Potem wpierdolek zasłużony w Newcastle (0:4) i seria kolejnych cudów. Trzy wygrane z rzędu jednym golem. W żadnym z tych spotkań nie byli lepsi. Ostatnio dwa remisy. W Adelajdzie i z Sydney u siebie - o dziwo.
Nie kupuje gry Brisbane w życiu w tym sezonie. O ile u siebie jestem w jakimś tam stopniu w stanie im zaufać. O tyle z dala od domu na pewno nie. Oni tutaj nie są w stanie wygrać nawet jeżeli prowadzą 3:0! Pamiętny półfinał z zeszłego roku.
Składy optymalne. Wraca do składu WSW ich najlepszy strzelec - Santalab. U ekipy z Queensland wciąż słabo gra MacLaren. O dziwo to ten duński pomocnik Kristiansen ostatnio strzela dla nich gole. Jutro nie przewiduję kanonady z ich strony. Podoba mi się kurs na wygraną gospodarzy. Brisbane tego meczu na pewno nie wygra.
Western Sydney Wanderers - Brisbane Roar 1 (dnb) @ 1,73 bet-at-home ZWROT 1:1
Kick off. 9:50.
Powodzenia!
Edit: Milion okazji... No ale chociaż nie przegrali...

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Strach coś obstawiać ???? , 2 bankowe ostatnio overy udupione, na papierze jutro może być under, czyli będzie over ???? Oglądam Roar i zgadzam się z przedmówcą ale przeciw nim nie stawiam, a na pewno kiedy są gospodarzami. Jutro są w delegacji więc zobaczymy na live. Przed meczem nic nie stawiam. Sam jestem ciekaw jak oba zespoły się zaprezentują.

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejne spotkanie w którym śmiało można stawiać kartki.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nie macie wrażenia, że usytuowanie kamery na meczach WS Wanderers się zmieniło i jest fatalne? Perspektywa oglądania meczu jest dramatyczna. Bardzo ciężko się to ogląda z uwagi na to, że nie jest na wysokości linii środkowej boiska...

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Co tam Panowie eksperci na jutro?
Myślałem myślałem i sobie wymyśliłem takie coś. Proste jak cep.
Dubelek
Victory @ 1,43 + Sydney @ 1,56
AKO 2,23
Generalnie z overów to na jakiś czas jesteśmy wyleczeni. Jutro nie widzę większej możliwości by gospodarze nie wygrali. Victory u siebie potrafi miażdżyć a rywala mają nie dość, że słabego, to jeszcze kontuzjami przetrzebionego. Adelaide wiadomo - mistrz. Kiedyś się przełamią. Niby zapowiedziany jest powrót po kontuzji Henrique jutro, ale nie.... nie w Sydney. Sydney podrażnione stratą punktów w Queensland będzie chciało wrócić na dobre tory. Ja cały czas uważam, że w dalszym ciągu duet Holosko - Bobo nie gra tego co naprawdę potrafi. Oni w końcu odpalą a wtedy to naprawdę będą lać po kolei wszystkich.
Handicapy mogą pokryte nie zostać. Ale czyste jedyneczki liczę, że wejdą jak w masełko. Powodzenia!
Aż żałuję, że jutro od rana do roboty i meczów się nie obejrzy.
Powodzenia!

qowalsky6 +3 Punkty (Boję się że nie obejrzę :) Żona wpadła w szał wyprzedaży czarnego piątku itp. :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Jakaś telepatia, bo chcialem napisać to samo ???? Otwieram forum przed chwilą i proszę: nawet o overach ten sam tekst miałem zawinąć ????
Mój tekst: &quot;Nie chce mi się rozwodzić o jutrzejszych meczach, bo na papierze to dwie czyste jedynki - pytanie: czy padną overy pozostawię tym, którzy będą oglądać live. Jedyne co odpycha od stawiania przed meczem to niskie kursy. Pozdrawiam i GL!&quot;

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A tak na marginesie to zapraszam do komentowania i typowania spotkań tej ligi - czasami wydaje się, że to temat dla 2,3 osób, ale poważnie: tu nikt nie &quot;gryzie&quot; ???? i każdy może mieć swoje zdanie.

badurraf 759

badurraf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Ciągle zmęczony chorobą...na jutro idę w stronę overu w Sydney + zwycięstwo Victory...jak mki przejdzie, to będę bardziej wylewny, na razie wybaczcie...;)

qowalsky6 +3 Punkty (Dużo zdrowia i uśmiechu :))