>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP&WTA w TV i internecie

cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co kojarzę Sportklub ma transmitować dopiero od ćwierćfinałów

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SuperTennis HD - abonamenci Cyfrowego Polsatu mają ten kanał na nr.122.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będzie jakas transmisja z Miami czy nic? Dziwie się, że poważny turniej ATP a obejrzec nic nie mozna.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie może czy istnieje jakaś strona gdzie będę mógł zobaczyć pełne mecze tenisowe z odtworzenia?Nie mam za bardzo czasu żeby oglądać wszystkie zmagania z danego dnia w Roland Garros,a dobrze byłoby zobaczyć jak dany zawodnik sobie poczynał w swoim ostatnim spotkaniu.Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje;)

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
raczej musisz szuac na stronach typu darkwarez.pl lub peb.pl badz poprostu na youtube bo tam duzo osob wrzuca cale spotkania.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie można zobaczyć bezpłatnie Wimbledon 2013 w telewizji?
czy tylko internet zostaje...

pozdrawiam!

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wrocek
Słynne &quot;Halo, halo tu &quot;Łymbledon&quot; Tomaszewskiego i od razu wiadomka że na kanałach sportowych Polsatu: Polsat Sport, Polsat Sport Extra i na Polsat Sport News też pewnie coś zarzucą... ;)

X 36

xpertx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety zostają tylko streamy.
Nie wiem jak to się dzieje, że taka stacja jak Polsat, która potrafi robić tak świetne transmisje sporotwe jest tak upośledzona jeśli chodzi o transmisje tenisa. Mają te prawa do tego Wimbledonu a pokazują dziennie 1 max 1,5 meczu, reszte czasu zapychając powtórkami z dni poprzednich, lat poprzednich albo powtórkami siatkówki lub boksu. Leci turniej live, oni mają do niego prawa, a na 3 antenach pokazują jakies powtórki. Przecież to jest upośledzenie. Chciałbym aby w tym roku było inaczej, ale w to nie wierzę.

T 13

txc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się, dla mnie to jest karygodne. Malo tego, mają 3 anteny sportowe, na których można pokazywać to święto tenisa, a oni klada na to taką lagę, że... Poziom komentarza (oczywiscie to tylko moje zdanie) jest również do dupy. Z całym szacunkiem dla Pana Tomaszewskiego i calej otoczki jaką potrafi stworzyć swoją mową ten Pan na antenie wydaje ostatnie tchnienia i nie wiem czy to dobrze dla jego zdrówka. Czasami jego &quot;pier...enie&quot; jest irytujące. No, ale robi to co kocha i pewnie będzie robił to do ostatnich swoich dni. Wiem, że jest masa zwolennikow jego osoby, ja do niej nie należę. O reszcie &quot;bandy&quot; się nie będę wypowiadał bo szkoda klawiatury. A tę Panią, której nazwiska sobię teraz nie przypomnę (która denerwuje chyba nie tylko mnie) powinni wyj#bać już dawno. Najbardziej irytująca osoba, która komentuje tenis.
Komentatorzy Eurosportu nie są może idealni, ale w moim odczuci biją na łeb tych z Polsatu.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejsze mecze 1/8 finału turnieju ATP w Hamburgu od 11:00 do 21:00 na kanale Sportklub

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rifraf7 +6 Punkty (dzięki za info :))
midq +1 Punkty
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejszy mecz 1 rundy turnieju ATP w Umag:Tursunov vs de Bakker na żywo od 20:00 na kanale Canal+Sport

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Pany macie gdzieś streamy do turnieju w Washingtonie bo nie mogę żadnego znaleść ?