>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Atp & Wta (03.03-9.03)

Status
Zamknięty.
M 0

michalked

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie szanse są rozłożone 50/50. Życzę Wam żeby wszedł mecz, ale sam go nie zagram. Po pierwsze za niski kurs a po drugie Kevin Anderson jest za dobry na Hard Court jak dla mnie - 39-14.
Na dzisiaj biorę jeszcze za małą stawkę Luczaka bo dzień i tak udany więc nie ma co przesadzać

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Davydence nigdy nie gra sie latwo z Lopezem, grali 4 razy zawsze gora byl Hiszpan. Rosjanin wygral w tych czterech meczach tylko jeden set. Grali rowniez w Dubaiu, 2:0 Feliciano. Bardzo dobrze tu serwuje Hiszpan. Wiec dziwi mnie, ze na wygranie tylko jednego wygta bwin wystawia 1.60, to sporo

Fel.Lopez wygra jednego seta? Tak - 1.60

13_skary_13 0

13_skary_13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Czemu taki wysoki kurs na Roddicka jest? Przecież we wczorajszym meczu z Rafa swoimi serwisami na prawdę zrobił kawał dobrej roboty i fakt faktem zdarzały mu się proste błędy, jak próba ścięcia w siatkę, dla mnie Andy jest faworytem tego turnieju.
Pozdrawiam

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Davydence nigdy nie gra sie latwo z Lopezem, grali 4 razy zawsze gora byl Hiszpan. Rosjanin wygral w tych czterech meczach tylko jeden set.

Zgadza się, ale ostatnie ich spotkanie było w 2004 roku... 4 lata to w mojej opinii okres, który unieważnia tamte statystyki.
Osobiście obstawiam Nikolay Davydenko -3 gemy.

Czemu taki wysoki kurs na Roddicka jest? Przecież we wczorajszym meczu z Rafa swoimi serwisami na prawdę zrobił kawał dobrej roboty i fakt faktem zdarzały mu się proste błędy, jak próba ścięcia w siatkę, dla mnie Andy jest faworytem tego turnieju.
W pełni się z Tobą zgadzam. Djoko jest ostatnio na gazie i niosą go ostatnie sukcesy ale będzie mu niezmiernie ciężko przełamać Roddicka. Serwy od 200 do 240 km/h to naprawdę zagrania nie do odbioru...
Myślę że kurs 3.00 jest wart ryzyka za jakąś niską stawkę na Roddicka lub Andy Roddick +3 gemy.

M 0

michalked

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj moje obawy co do Isnera się potwierdziły jednak sam fatalnie obstawiłem na Luczaka:/ Tak to już jest.
Na dzisiaj zagram Roddicka +1,5 seta.
Uważam, że oboje są w podobnej formie. Djokovic jest bardzo dobry na hard court 32-3 do 31-7 dla Roddicka. Jeśli dzisiaj 6 zawodnik w rankingu utrzyma swój poziom serwerowania powinien wygrać jeden jak nie dwa sety. Najchętniej obstawiłbym 3 sety ale boje się wygranej Andiego 0-2.
Proszę o komentarze odnośnie tego typu.

P 15

panasik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mi tez wydaje sie, ze rozbieznosc kursow jest znaczna, niby 1.35 zacheca dla pewnych osob do dodania sobie do tasiemcow, a 3.0 stanowczo odstrasza ???? ja dzisiaj zaryzukuje na roddika, uwazam, ze ten tenisista dawno nie zrobil czegos naprawda spektakularnego (no oprocz odprawienia nadala wczoraj ???? serwis jaki ma kazdy z nas wie, mysle, ze tie break w meczu gwarantowany, novak gra rownie dobrze, gdyby nie ten kurs pewnie bym nigdy sie nie skusil jak wiekszosc z poprzednikow wypowiadajacych sie.. patrzac an drabinke rodika widac, ze nie znalazl sie na tym etapie przyadkiem, czasem jest tak ze roddik gra tlyko serwisem no i wtedy meczy sie ale wygrywa ze sredniakami a czasem po protu przegrywa, ale widac, ze andy od jakiegos czasu oprocz tego ze serwis dziala bez zarzutow gra tez bardzo dobrze, stad przelamania i wygrane w 2 setach.. mysle, ze jest duza szansa na ogranie djoko, ale stawka srednia 5/10

M 0

michalked

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odnośnie typu na Lopeza się zgadzam. W tym turnieju prezentuje bardzo wysoką formę i może powalczyć. Dla mnie kurs jest za niski więc nie zagram tego meczu, ale wydaje mi się, że może wejść
Fel.Lopez wygra jednego seta? Tak - 1.60

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra po 1 secie juz siadlo spokojnie mimo slabego poczatku.

Z Las Vegas zainteresowal mnie mecz Benneteau z Querreyem. Amerykanin nie gra za dobrze, mam o nim zle zdanie. Francuz bardzo nieregularny i bilans meczow zdecydowanie na krozysc Sama. Mimo to uwazam, ze Julien powalczy o zwyciestwo. Benneteau wydaje sie byc w formie, pokonal Hewitta bez straty seta, niezle returnuje to wazne bo Querrey ma niezly serwis. Chyba zaryzykuje 2.10 na Francuza stawka mala 2/10.

13_skary_13 0

13_skary_13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
No i Lopez jak najbardziej zasłużenie moim zdaniem wygrał, mam nadzieje że w finale przyjdzie mu się zmierzyć z Roddickiem.

G 0

gieeenek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zesrał, nie sprzedał. Rzucić plotę, to podłapujecie jak baby i roznosicie. Nie można tego odnosić do każdego meczu. Walczył do końca, ale czemu przegrał? BO JEST CIENKI! Obaj są cieniutcy. Obstawiliście ten mecz? Więc jaki mecz, tacy typerzy...
Dodam coś sensownego:
Djoko - Roddick +1.5 seta 2
Też nie błyszczą, ale Roddicka dawno w tak dość dobrej formie nie widziałem, więc warto brać i tyle.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Dovydienko meczu nie sprzedał tylko dał ciała. jak ktoś oglądał to wie. Lopez w final jest pomyłką więc zgadzam się z opinią że dziś o 16 jest finał. i podejżewam że wygra roddick

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mozecie sie powstrzymac od zbednych komentarzy? Juz nagle Kolia sprzedal, juz nagle Feliciano na nic nie zasluguje, dajcie spokoj bo bede kasowac wszystko i niektorzy stad szybko wyleca. Hiszpan wywalczyl sobie final czy wam sie to podoba czy nie, jesli ktos mu cos podarowal to tylko jego kolega Ferrer ale nie warto juz o tym pisac, bylo minelo. Dosc wpisow, ze ktos cos sprzedal, mecz byl zaciety i nie bylo zadnych oznak ustawki, jesli beda faktycznie mecze o ktorych mozna mowic, ze sa sprzedane to oczywiscie mozna cos takiego pisac ale nie w takim spotkaniu, kasy na live mnostwo szlo na Davydenke, w Sopocie mimo ze wygrywal kurs byl wyzszy i bylo jasne o co chodzi, to mozna nazwac ustawka a nie kazdy przegrany mecz Ruska to sprzedal.

Co do drugiego polfinalu uwazam, ze wygra Novak Djokovic. Lepszy pod wieloma wzgledami, rowniez lepszy niz Nadal i powienien wykorzystac bledy Amerykanina, nie obstawiam bo 1.38 to jest za malo a dokladny wynik to loteria, raczej Serb wygra Dubaj 2008.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
Proponuje zagrac takie typy:

Roddick, A 2-0 kurs 5.40
Roddick, A 2-1 kurs 6.20

dzis postwie dwa typy !!
pierwszy za 90zl
drugi za 100zl

Jesli ktorys z tych typow wejdzie obojetnie ktory bede na ✅:-D
Sadze ze Rodick po zacietym meczu powinien wygrac , jest w lepszej formie niz Djokovic ktory w tym turnieju gral z przecietnymi zawodnikami:

The Dubai Tennis Championships, Dubaj, ZEA, Azja
06/03-08 Ćwierćfinały Djokovic, Novak vs. Andreev, Igor 2:0 62 61
05/03-08 R16 Djokovic, Novak vs. Santoro, Fabrice 2:0 63 76
04/03-08 R32 Djokovic, Novak vs. Cilic, Marin 2:0 64 63

, zas Roddick mial o wiele trudniejszych przeciwnikow :

The Dubai Tennis Championships, Dubaj, ZEA, Azja
06/03-08 Ćwierćfinały Roddick, Andy vs. Nadal, Rafael 2:0 76 62
05/03-08 R16 Roddick, Andy vs. Mathieu, Paul-Henri 2:0 63 64
04/03-08 R32 Roddick, Andy vs. Ferrero, Juan Carlos 2:0 62 64

prosze znawcow o opinie na temat tych dwoch typow !!

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Nie wiem Roxanne czemu tak bronisz Lopeza. Opinia że jego osoba w finale jest pomyłką chyba Cię tak nie wzburzyła? Znasz tenis i wiesz, że nie ma szans w finale ani z Roddickem, ani z Djoko. Na finał stawiam 2-0 na przegraną Lopeza. Dziś miał trochę farta - rosjanin miał mecz wygrany i nie wytrzymał psychicznie, przy ważnych piłkach bał się grać &#39;normalnie&#39; i uwalił. Gdyby trzymał dziś równą formę to by Lopez nie miał czego szukać w finale.
Nie wydaje mi się aby ta dyskusja była bezsensowna, bo dotyczy ona finału. I czy mecz był sprzedany czy nie tez nie jest bez znaczenia. Jeśli był to gorzej dla Lopeza bo awansu nie wygrał. Jeśli nie sprzedał [czego jestem pewny] to stawia Lopeza w lepszym świetle choć tak jak pisałem, jego gra nie przekonuje.
Dlatego podsumowując: Roddick będzie strasznie trudnym rywalem dla djoko, bo nie łatwo będzie go przełamać. Jak dla mnie najlepszy typ to over 23.5 gema. Finał 2-0 przeciwko słabemu Lopezowi.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I jakie to ma znaczenie czy ma szanse czy nie?

A Bartoli miala szanse w finale wimbledonu? A Karin Knapp miala szanse w finale Antwerpii? Analogie masz i jaki wniosek? Taki, ze skoro ktos ma male szanse w finale to znaczy, ze na ten final nie zasluguje? Nie zartuj...

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i Lopez jak najbardziej zasłużenie moim zdaniem wygrał, mam nadzieje że w finale przyjdzie mu się zmierzyć z Roddickiem.
Czy ja wiem, wg mnie to żaden nie zasłużył na zwycięstwo, dołączam się do opinii, że za 40 minut zaczyna sie finał. Zgadzam się też z typem na Benneteau. jedyne co mnie martwi to H2H 3:0 dla Amerykanina, wszystkie trzy mecze z zeszłego roku, wszystkie na hardzie. Ale Julien zdaje się być w sporo lepszej formie niż przed rokiem, więc liczę, że da radę.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
I jakie to ma znaczenie czy ma szanse czy nie?

A Bartoli miala szanse w finale wimbledonu? A Karin Knapp miala szanse w finale Antwerpii? Analogie masz i jaki wniosek? Taki, ze skoro ktos ma male szanse w finale to znaczy, ze na ten final nie zasluguje? Nie zartuj...
Takie ma znaczenie, że wynik finału przewiduje po poprzednich maczach uczestników turnieju. Lopez mnie nie zachwycił i uwazam że finał przegra. Planuja postawić na dokładny wynik, jeśli dziś się nic znaczącego nie wydarzy w drugim półfinale. Zdatego przy obstawianiu ma znaczenie czy ktoś ma szanse, czy nie;) A że nie ma pewniaków to nie jest odkrycie.

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kleosin
Ogladalem mecz Roddicka z Nadalem i Novaka z Andreevem. Nie mozna porownywac tutaj Rosjanina do Rafy, wiec Roddick na pewno mial o wiele bardziej wymagajacego przeciwnika. Ale nie w tym rzecz. Mysle ze Novak zdoła złamac Andiego, zas Amerykanin nie bedzie mial, badz nie wykorzysta takiej szansy. Ja stawiam na zwyciestwo Novaka.
Nie zebym kierowal sie sympatia do ktoregos z graczy, sam stawialem na zwyciestwo Andy&#39;ego w meczu z Nadalem.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
panowie zmaist sie klucic moze skupcie sie na analizie meczu Djokovica z Roddikeim bo mecz zaczyna sie za 20 minut a widze tylko dwie analizy dotyczace tego spotkania

Status
Zamknięty.