>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP - Wimbledon 26.06 - 09.07

Status
Zamknięty.
damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Murray A. - Baghdatis M. 1 @ 1.50 BAH
Wygrana Murraya z Roddickiem wczoraj to dla mnie szok. Ale jednak za nim sa widzowie. Baghdatis nie zaskakuje tutaj i zagral jeden ciezki mecz az 5 setowy z innym brytyjczykiem.Uwazam, ze Murray da rade Baghdatisowi.

Tursunov D. - Nieminen J. 2 @ 2.35 BAH - Typ Ryzyko ;)
Tursunov narazie gra swietnie. W ostatnim pojedynku pokonal Ljubcicia, ale on byl bez formy. Pojedynek ten trwal 5 setow i pierwsze dwa wygral Ljubcic, czyli Tursunov zagral tu swietnie.Nieminen mial latwiejszych rywali, ale ogolnie gra dobrze. Jak do tej pory przegral tylko jednego seta z Kohlschreiberem.Buki sa za Tursunovem, ale ja jednak postawie na Nieminena, poniewaz raz sie zmierzyli i Nieminen gladko wygral.

Ancic M. - Djokovic N. 1 @ 1.35 BAH
To bedzie ciekawy pojedynek Serb zmierzy sie z Chorwatem.Ancic gra swietnie na trawie zaczelo sie od Ordina Open i caly czas utrzymuje zwycieska passe.Djokovic tez zaczyna wyrabiac sobie reputaacje wyeliminowal juz pare slaw miedzy innymi Youzhnego ostatnio.Narazie tylko raz sie spotkali i Djokovic ogral Ancicia 3-1.Ale to byly inne czasy teraz uwazam, ze Ancic spokojnie wygra...

strzalkas 0

strzalkas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niestety nie znam sie na tenisie wogole :p ALe za to na pilce tak mimo wszystko tez przegralem na mistrzostwa spory majatek bo jak Brazyli przegrywa z Francja to eh.... czekam na twoja analize Gusto tylko zeby rano jeszcze kupon zdazyl puscic &quot;:p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Damian bardzo dobry typ ten Murray ;) Skusze sie na niego rowniez... ???? Dzieki za analizke i pozdor :p

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Poniedziałek - 3 lipca 2006

Po raz kolejny nie zgodzę się z Tobą damian. Moim zdaniem Baghdatis i Tursunov powinnie swoje mecze wygrać. Dlaczego? Tursunov jest na pewno podbudowany po zwycięstwie z Ljubicicem, a Cypryjczyk, w którego nie wiem czemu nie wierzą bukmacherzy, pokonał niedawno mocnego na traiwe Grosjeana i myślę, że mimo dopingu miejscowej pobliczności Brytyjczyk ulegnie.

Największy pewniak na dziś - Mario Ancic, kurs w każdym buku ok. 1.3 to moim zdaniem prezent. Jest to największy walczak w tenisie jakiego kiedykolwiek widziałem w akcji. Młody Djokovic doszedłby dalej w tym turnirju gduby nie trafił na Mario. Niestety Serb musi dzisiaj odpaść.

Umiarkowane pewniaki to Verdasco i Bjorkman. Młodość i Rutyna. Fernando niedoceniany przez buków pokonał bardzo faworyzowanego Nalbandiana, ja pisałem że dla super odważnych warto było wtedy go grać, niestety nie miałem jeszcze kasy u żadnego buka i nie zagrałem. Teraz znowu gra ze starszym od siebie - tym razem Stepankiem, który moim zdaniem swoje już w tym turnieju wygrał. Leworęczny, 23letni Hiszpan jest moim faworytem w tym spotkaniu. Bjorkman - od czasu gdy wrócił a miało to miejsce ok. dwóch tygodni temu w Holandii wygrywa prawie wszystko, jedna porażka w fianle Ordina Open, ale to już było ze zmęczenia. Na Wimbledonie Szwed wyeliminował już dzielnego Czecha - Dlouhy&#39;ego, który ugryzł mu aż dwa sety. Z Miryiem grał dotychczas aż 10 razy - bilans 9-1, w tym na trawie 2-0. Bjorkam na Wimbledonie przeżywa drugą młodość i może jeszcze namieszać, a żeby tak się stało dzisiaj musi pokonać Maxa.

P 0

pablo12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Knowles M./Nestor D. - Auckland J./Delgado J.
Typ: [glow=yellow:0a73066b5e]4 lub więcej setów[/glow:0a73066b5e] 2,35 - bah

knowles i nestor zdecydowanymi faworytami buków, stąd też duży kurs na &quot;conajmniej 4 sety&quot;. tymczasem k/n nie grają w tym turnieju rewelacyjnie. w dotychczasowych 2 pojedynkach wygrywali po 3:1 z arnold/nalbandian oraz allegro/vliegen. auckland i delgado to brytyjczycy z dziką kartą. pokonali już black/coetzee-3:2 oraz zovko/starace-3:0. przed własną publicznością sądzę że będą walczyć dzielnie z faworytami i na 3 setach się nie skończy.

[glow=yellow:0a73066b5e]tursunov[/glow:0a73066b5e] - nieminen 1,65 - prof

tursunov na trawie, a w wimbledonie szczególnie osiąga dobre wyniki. w ostatnich dwóch latach odnotował też znaczną progresję wyników. w 2001 i 2003 odpadał w kwalifikacjach, ale w 2004r. debiutując w głównym turnieju osiągnął 3r., gdzie poległ z moyą. w 2004r. dotarł już do 4r., gdzie przegrał z grosjeanem w 5setach. teraz jest też w 4r., po zwycięstwie nad ljubicicem. wymienione osiągnięcia w wimbledonie są najlepszymi wynikami tursunova w wielkim szlemie. bilans na trawie w karierze - 12:7
nieminen dotarł do 4r. właściwie głównie dzięki świetnej drabince, gdyż do tej pory na jego drodze stawali: daniel, m.lee i kohlschreiber. jest to najlepszy wynik nieminena w wimbledonie w karierze. bilans na trawie w karierze - 8:8 nie powala (podreperowany tegorocznym wimbledonem, gdzie odniósł już 3 zwycięstwa).
h2h-1:0 dla nieminena (hard w bangkoku w 2005)
nieminen jest przeciwnikiem w mojej opinii słabszym niż ljubicic i dlatego stawiam na najlepszy wynik turunova w karierze w wimbledonie, czyli awans do ćwierćfinału oraz wyrównanie h2h na 1:1

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Stepanek R. - Verdasco F. 2 @ 2.20 BAH
Moim zdaniem najlepszy pojedynek z tenisa dzis do obstawienia. Verdasco gra fenomenalnie w tym turnieju, ogladalem jego 1 pojedynek i gra swietnie. Uderza naprawde mocno i nie widze by tu przegral. Stepanek ma pare zalet jak techniczne uderzenia znad ziemi, ale to za malo na Verdasco. Stepanek gra bardzo defensywnie, a Verdasco bardzo agresywnie i to jest jego kolejna zaleta. Verdasco jak do tej pory pokonał: Spadee, Beckera i Nalbadiana. Pokonal Nalbadiana 3-0 i uwazam, ze to wystarczy zeby pokonac Stepaneka. Czech ledwo doszedl tak wysoko w 1 rundzie pokonal latwo Dancevicia, ale nastepne dwie rundy to ledwo wygrywal. Dlatego dzisiaj postawie na Verdasco...

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ja tak zastanawiam sie nad tym Bjorkmanem, chlopak wygral juz w karierze ze swoim kolega od debla 4 razy w tym raz w Wimbledonie.Znaja sie napewno i mysle ze nie bedzie tu wiele przelaman, tak wiec mozna by bylo zaryzykowac i postawic ze bedzie tie break w pierwszym secie.

Co do spotkania Murraya to jakos nie do konca przekonuje mnie stawianie na niego, jest jeszcze mlody.Po meczu z Roddickiem mogl pomyslec sobie Bóg wie co.Natomiast Marcos tez nie jest wirtuozem kortow trawiastych i bardzo mnie dziwi to ze zaszedl az tak daleko.Jak dla mnie kursy na to spotkanie powinny byc 1.85 - 1.85 bo naprawde mozna by rzucic moneta i tylko w taki sposob wytypowac zwyciezce tego meczu.

Zastanawiam sie czy w meczach Nadala, Federera i Hewitta zaden z ich przeciwnikow nie urwie im chociaz jednego seta.Najblizej powinnien byc Ferrer w meczu z Hewittem, ktory juz w tym turnieju mial pewne problemy z napewno slabszym Lee.

A co bedzie sie dzialo tego nie wie nikt, oby tylko Sharapova wygrala, bo inaczej krucho bedzie ze mna w konfrontacji z Erka ????

strzalkas 0

strzalkas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CO panowie myslicie na takie oto typy ????
HEWITT-BAGHDATIS : 1
NADAL-NIEMINEN : 1
STEPANEK-BJORKMAN : 1
M.GARCIA/PRIETO-BJORKMAN/MIRNYI : 2
KNOWLES/NESTOR-ASPELIN/PERRY : 1
LABADZE/VEMIC-HANLEY/ULLYETT : 2
SZARAPOWA-DEMENTIEWA : 1
CLIJSTERS-N.LI : 1
MAURESMO-MYSZKINA : 1
RAYMOND/BJORKMAN-GROENEFELD/CERMAK : 1
STOSUR/PAES-PENNETTA/PRIETO: 1
w totomixie kurs 14.36 wiec calkiem pozytywnie a mysle ze powinno wejsc wszystko

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
5 lipca

Dzisiaj dla odważnych polecam przede wszystkim Mario Ancica, a argumentem przemawiającym za postawieniem na tego zawodnika może być to, iż z Federerem grał na trawie tylko raz i wygrał!!!!

Można zagrać też Baghdatisa i Bjorkmana.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli mówisz że Ancic ma jakieś szanse to chyba warto postawić traki handicap w STS :

Federer - Ancic (+2.5 seta) 2 2.10

Bo jeśli Ancic już raz z Federerem wygrał to teraz chyba nie przegra 3:0 a kurs mi się bardzo podoba.
Co o tym myślicie ?

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
7 lipca 2006 (piątek)

Dzisiaj polecam granie przeciwko faworytom. Nadal jest jak najbardziej w zasięgu Cypryjczyka, natomiast doświadczony Szwed, przeżywający druga młodość także może sprawić psikusa rewelacyjnemu Szwajcarowi :p

Status
Zamknięty.