- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
@szeffb zostal zbanowany takze Panowie nie musicie dalej ciagnac napinki bo ona nie ma sensu. Merytoryczna dyskusja mile widziana.
cytat z dnia 30 stycznia 2020 12:44 przez mm25
Wg mnie Zverev jutro bierze tak samo Djoko może ogarnąć, Zverev w formie jutro pewna wygrana wg mnie, a Sledze AO
cytat z dnia 30 stycznia 2020 14:01 przez robertooo123
Bez przesady z ta pewna wygrana. To dalej jest Zverev ktory moze zagrac beznadziejny mecz a jak wiadomo jeszcze takiego nie zagral w tym turnieju a ciezko nie miec 1 zlego meczu w tak dlugim turnieju. Thiem jest wedlug mnie lepszy i wygra 3:1.
cytat z dnia 31 stycznia 2020 17:11 przez ranczo0123
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 09:30
Spotkanie: Thiem - Djokovic
Typ: over 3.5 setów
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza:Z Federerem sie nie udalo chociaz tak naprawde to Szwajcar powinien wygrac 1 seta. Okazji bylo sporo i przy stanie 4:1 i serwisie Djokovica mial 3 break pointy prowadzac 40:0 i majac na wyciagniecie reki stan 5:1 i swoj serwis na seta. Tak sie jednak nie stalo. Pozniej mogl to skonczyc przy swoim serwisie 5:3 na seta ale wtedy Serb go polamal i dalej juz Federer sie skonczyl i gladko przegral 3:0. Thiem powinien byc zdecydowanie trudniejszym przeciwnikiem dla Djokovica. Przede wszystkim zdecydowanie lepiej biega po korcie co w przypadku Federera na tym turnieju wygladalo fatalnie. Mecz bedzie dlugi i nie sadze zeby skonczylo sie bezproblemowa 3 setowka dla kogokolwiek. Oczywiscie bukmacherzy bardzo faworyzuja tutaj Serba ale sadze, ze Dominic sporo moze napsuc krwi Novakowi.
cytat z dnia 31 stycznia 2020 17:11 przez ranczo0123
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 09:30
Spotkanie: Thiem - Djokovic
Typ: over 3.5 setów
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza:Z Federerem sie nie udalo chociaz tak naprawde to Szwajcar powinien wygrac 1 seta. Okazji bylo sporo i przy stanie 4:1 i serwisie Djokovica mial 3 break pointy prowadzac 40:0 i majac na wyciagniecie reki stan 5:1 i swoj serwis na seta. Tak sie jednak nie stalo. Pozniej mogl to skonczyc przy swoim serwisie 5:3 na seta ale wtedy Serb go polamal i dalej juz Federer sie skonczyl i gladko przegral 3:0. Thiem powinien byc zdecydowanie trudniejszym przeciwnikiem dla Djokovica. Przede wszystkim zdecydowanie lepiej biega po korcie co w przypadku Federera na tym turnieju wygladalo fatalnie. Mecz bedzie dlugi i nie sadze zeby skonczylo sie bezproblemowa 3 setowka dla kogokolwiek. Oczywiscie bukmacherzy bardzo faworyzuja tutaj Serba ale sadze, ze Dominic sporo moze napsuc krwi Novakowi.
cytat z dnia 31 stycznia 2020 18:33 przez kildan
Mysle ze na pewno "urwie" przeciwnikowi co najmniej jednego seta a kurs 1.80 nawet zacny do kuponuPolecam !
cytat z dnia 2 lutego 2020 00:24 przez wawoDjokovic Thiem
Faworyt jest jeden. Djoko. Wg buko i większość kibiców. Ale czy aż taki jak pokazują kursy. Uwazm że Thiem może to ugrać a że ugra dwa sety to jestem prawie że pewien. W Finalsach polecial z Djokiem pierwszy raz na hardzie dzięki czemu Djoko odpadł Thiem awansował dalej az do finału z tsitsi. Tutaj znowu Austriak pokazuje świetny tenis. Super backhand, dobry serwis.
Djoko miał tu tracić sety a nawet mecz z drewnianym nadal Rao czy kulawym Fedexem Królem Fedexem. Było po 3-0. Thiem mial odpasc z Fritzem czy Monfem. A już napewno z Nadałem. Zverev to g mnie był najłatwiejszy i najpewniejszy bet.
Na finał gram +1,5 na Thiema i uważam że to wejdzie szybciej niż Djoko ugra dwa sety a wszytsko rozegra się w piątym. Może znowu supertie jak na Wimbledonje Fedem?
Co ty za bzdury piszesz jak Thiem mial odpasc z Fritzem a tym bardziej z tym fatalnym Monfilsem?
pisanie o ostatnim zwyciestwie w finals nie ma senau bo sam Djoko mowil ze dla niego licza sie tylko szlemy zreszta widac to po meczu z Federerem w finalsach gdzie niezalezalo mu wogole.
Tutaj wygrywal 7 razy juz rok temu tez nadal mial mu zagrozic a zostal eozbity i z Thiemem moze byc podobnie.
Typuje 3:1 dla Novaka.
cytat z dnia 2 lutego 2020 00:18 przez kamilcia21
@kildan a gdzie Ty znalazłeś taki kurs? Bo sprawdzam teraz ofertę i widzę 1,45-1,48 na seta Austriaka. Tak poleciały kursy przez te kilka godzin?
Ja się zastanawiam czy nie zagrać w ogóle na zwycięstwo Thiema. Kurs ok. 3,7 a przecież Austriak nie jest pozbawiony szans. Wiadomo, Djoko faworyt i byłaby to mega niespodzianka ale po takim kursie chyba warto zaryzykować?
cytat z dnia 2 lutego 2020 07:57 przez harrowsCo sądzicie na zakład powyżej 173,5 minuty czas trwania meczu po kursie 1,90
Wydaje mi się bardzo fajna opcja przy założeniu minimum 4 setów niemal pewne a w ekstremalnych warunkach nawet 3 sety mogłyby starczyć
cytat z dnia 2 lutego 2020 06:33 przez krisoff007
Kolega pisze o kursie na over 3.5 seta, a nie na wygraną seta przez Thiema.
cytat z dnia 2 lutego 2020 10:59 przez kamilcia21
No tak ale przecież to jedno i to samo. Aby zagrali over 3,5 to Thiem musi wygrać seta. A chodzi o kurs na wygranie przynajmniej jednego seta, a nie na "dokładnie jednego" ☺
Nie ważne. Zagrałam jeszcze wczoraj na pięć setów w meczu po @3,85 ale czy to się uda to spory znak zapytania. Pierwszy set zacięty ale Thiem jakiś taki....? Może się rozgrzeje.