Problem w tym meczu moze polegac na tym ze jak Janowicz polamie sie chociaz raz podwojnymi bledami to moze juz strat nie odrobic jak to robil do tej pory z "leszczami" typu Sousa czy Vasselin. Z Goffina emanuje solidnosc.
I z tej solidności oddał seta Nieminenowi? Ludzie, litości, to jest gościu z challengerów.Problem w tym meczu moze polegac na tym ze jak Janowicz polamie sie chociaz raz podwojnymi bledami to moze juz strat nie odrobic jak to robil do tej pory z "leszczami" typu Sousa czy Vasselin. Z Goffina emanuje solidnosc.
Mecz Andujar z Rosolem mozna śmiało uznać za ustawiony. Pierwszy set andujar 90% pierwszy serwis. To co potem robił to jak typowe podkładanie się dla przeciwnika drewniany rosol który nic nie grał i zdołał wygrać tylko dlatego że andujar mu to podarował w 2 i 3 secie każdy pierwszy serwis lądował w siatce a proste piłki lądowały za kortem. Na koniec meczu interesująca rozmowa przy siatce obu panów.
A z kolei w bet365 spadło z 1,66 na 1,57. Moim zdaniem jeśli Jerzyk zagra na swoim optymalnym poziomie, to może to zakończyć nawet w dwóch setach. Oczywiście, że forma z ostatnich dni/tygodni się liczy jednak najbardziej liczy się forma danego dnia i to może być kluczowe dla rozstrzygnięcia dzisiejszego meczu. Jak sporo osób pisało, dla mnie to też jest również 50/50 więc branie wyższego kursu wydaje się logiczne.Masówka na Belga? W maratonie na Goffina urosło z 1,5 na 1,66. Ja poczekam, moze dojdzie do 1,7 a wtedy nie ma co sie zastanawiać. Ogladalem wczoraj obu. Jeśli JJ będzie grał tak jak z Sousą czy z Roger-Vasselinem to tu bedzie szybkie 2-0. Co z tego ze Jerzy ma mocny serwis jak psuje większość pierwszych serwisów. Dzisiaj tez pare DF wpadnie..
Shakal, nie wiem po co marnujesz czas, skoro wiadomo, ze nie grasz tych betow za kase.
A Janowicz kogo pokonywał w zeszłym sezonie? Też niezłe nazwiska, co? Dlatego nie ma sensu przesadne faworyzowanie, żadnego z nich.To forum staje sie coraz bardziej zenujace. Generalnie to odczuwam zniechecenie do pisania czegokolwiek od jakiegos czasu. Nie chce typowac na sile ilka dni przed US Open, ale tutaj po raz kolejny potwierdza sie, ze jakies 80 procent to nie siega pamiecia dalej niz moze 6 miesiecy o rozgrywki tenisowe, a niektorzy mysla chyba ze Goffin pojawil sie w cyklu miesiac temu moze. Czy ktos pamieta jak Belg gral z Federerem w 4 rundzie na French Open na korcie glownym, albo 3 runde Wimbledonu. A nie sorry to bylo 2 sezony temu w 2012 juz, takze za daleko. Juz nie wspiminam o turnejach Indian Wells, Miami czy ubieglorocznym Cincinnati, gdzie tez pokonywal swietnych zawodnikow. Wymienic czy kazdy potrafi sam sprawdzic? Ale dobrze, niech bedzie wyskoczyl przed chwila i gral tylko w challangerach prawie. Dobrze ze przynajmniej tyle wiadomo. Dziekuje.
P.S. Co do Isnera sie juz nie trudzcie. Moze chlop troche zmadrzal po dwoch ostatnich US Open i dzis juz oddal walkowera.
Nie chcę Cię człowieku hejtować, ale sam wczoraj pomyliłeś jego imię, więc nie pisz tutaj o innych tylko spójrz na siebie. To co grał Goffin kilka miesięcy temu nie ma większego znaczenia, teraz jest inna forma, ma na pewno wyższe umiejętności. Wimbledon 2012? To samo można powiedzieć o JJ, który w 2013 doszedł do półfinału. Ale o tym pewnie nie pamiętasz, bo już nie jest pod Twój typ, prawda? Ten mecz jest 50/50 i piszę to już chyba z 3-4 raz tutaj. Kursy korzystniejsze na Janowicza, więc to jest rozsądny wybór.To forum staje sie coraz bardziej zenujace. Generalnie to odczuwam zniechecenie do pisania czegokolwiek od jakiegos czasu. Nie chce typowac na sile kilka dni przed US Open, ale tutaj po raz kolejny potwierdza sie, ze jakies 80 procent to nie siega pamiecia dalej niz moze 6 miesiecy jezeli chodzi o rozgrywki tenisowe, a niektorzy mysla chyba ze Goffin pojawil sie w cyklu miesiac temu moze.
Jaki typ, zadnego nie widze.Ale o tym pewnie nie pamiętasz, bo już nie jest pod Twój typ, prawda?
Wlasnie to chyba robisz. Tez moglbym napisac, ze jakbys siadl ze mna to stolu i zaczelibysmy rozmawiac o tenisie to jestem przekonany, zebym Cie zjadl na sniadanie, ale ja w przeciwienstwie do Ciebie, nie musze sobie, ani swiatu tego udowadniac, gdyz nie czuje takiej potrzeby. Takze typuj swoje i tego sie trzymajmy. Skoncentruj sie na swojej osobie, a ja na swojej. Lepiej na tym kazdy wyjdzie. Dziekuje. Bez odbioru z mojej strony, a Ty pisz juz co tam chcesz.Nie chcę Cię człowieku hejtować, ale sam wczoraj pomyliłeś jego imię, więc nie pisz tutaj o innych tylko spójrz na siebie
W 100% się zgadzam z tym co napisałeś, ale nie wiem czy warto te 0.5 jednostki wyżej za -3.5 gema, jeśli na czysty win można złapać powyżej 1.5